AK Gençliğin Buluşma Noktası


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 07-24-2013, 01:35   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Başörtüsü Düşmanları Arasında Kalan Kız Çocuğu: Anne Başını Aç, Bizi Öldürecekler!
"Anne Başını Aç Bizi Öldürecekler"



Gezi Parkı eylemleri paralelinde gelişen başörtülü hanımlara saldırı vakalarına bir yenisi daha eklendi. Akit'in ifşa ettiği bu şok olayda 13 yaşındaki çocuğun feryadı yürekleri dağladı.


Gezi Parkı’nı bahane ederek sokaklarda terör estiren provokatör gruplar masum insanların can ve mal güvenliğini tehdit ediyorlar.


Gezi Parkı eylemleri paralelinde gelişen başörtülü hanımlara saldırı vakalarına bir yenisi daha eklendi. Beşiktaş - Kabataş İskelesi ve Antalya’nın ardından bir saldırı olayının daha Kadıköy’e bağlı Göztepe semtinde meydana geldiği öğrenildi.

KAPUTUN ÜSTÜNDE TEPİNDİLER, CAMLARI TEKMELEDİLER

Yanında bulunan 13 yaşındaki kızı ile alışverişten dönmekte olan öğretmen H.A.’nın aracının yolunu kesen saldırganlar, öğretmene hakaretler savurmaya başladılar. Öğretmen hanımın kapıları kilitleyip camları kapatması üzerine iyice kuduran saldırganlar, aracı tekmeleyip yumruklamaya başladılar.

KIZ ÇOCUĞU PSİKOLOJİK TEDAVİ ALTINDA

Akit'ten Yiğit Doğaner'in haberine göre, Pazar günü meydana gelen olayda aracın içerisinde bulunan çocuğun psikolojisinin bozulduğu öğrenildi. Olay esnasında, “Anne başını aç, bizi öldürecekler.” diyerek ağlamaya başlayan kız çocuğunun psikolojik tedavi altına alındığı öğrenildi.


H.A.’nın olayın sıcaklığı ile saldırganların kaç kişi olduklarını sayamadığı, ancak saldırganların 5-10 kişilik bir gruptan oluştuğu kaydediliyor.

FAİLLERİN BULUNMASI BEKLENİYOR

Saldırıya uğrayan H.A.’nın, çocuğunun çığlıkları üzerine kaputun üzerinde tepinen ve camları tekmeleyen saldırganlardan birinin canı pahasına aracı hareket ettirdiği ve olay yerinden güçlükle uzaklaşabildiği öğrenildi. Şimdi, Antalya’da meydana gelen olayın failinin yakalandığı gibi bu olayın faillerinin de yakalanması ve adalete hesap vermesi bekleniyor.

HATAY’DA GEZİCİLERE POLİS MÜDAHALESİ

Gezi Parkı olayları kapsamında Hatay’da bir parkta kurulan çadırlar, polisin düzenlediği operasyonla kaldırıldı. Olayda gözaltına alınanların olduğu öğrenildi.


Alınan bilgiye göre, dün sabah erken saatlerde, Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet timleri ve Antakya Belediyesi zabıta ekipleri Gezi Parkı odaklı gelişmeler kapsamında Akdeniz Mahallesi’ndeki Sevgi Parkı’nda kurulan çadırları kaldırdılar.

Olayla ilgili gözaltına alınanların olduğu bildirildi. Bu arada ekiplerin bölgede çok sayıda bilye ile çeşitli malzemeler buldukları öğrenildi.

Kaynak

Habervaktim 23.07.2013

 


Konu Cihannur tarafından (07-24-2013 Saat 02:01 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
anarşistler, başörtülü kadına saldırı, başörtüsü düşmanları, başörtüsüne saldırı, chp, chp zihniyeti, cumhuriyet halk partisi, darbeciler, islam düşmanları, laikçi ideoloji, laikçiler, laikofaşistler, türkiye düşmanları, vatan hainleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi