AK Gençliğin Buluşma Noktası
T.C. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül 11.Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül hakkında haberler, resimler, bilgiler ve diğer paylaşımlarımız bu bölümde.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 01-01-2012, 14:13   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Arrow >>>"Cumhurbaşkanına Sorun" Uygulaması Başladı<<<

Gül'e sorun" uygulaması başladı

Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanından herkesin istediği soruyu Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e sorabilmesine imkan verecek ''Cumhurbaşkanına Sorun'' uygulaması başladı.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı'nın kurumsal web sitesinde yer alan duyuruya göre, bu uygulama, Cumhurbaşkanı Gül'ün halkla daha yakın temas halinde olmasını sağlayan yeni bir iletişim platformu değeri taşıyor.

-''Cumhurbaşkanına sorun'' uygulaması nedir--

''Cumhurbaşkanına Sorun'' adlı uygulamada, aylık dönemler halinde, isteyen herkes her konudaki sorusunu Cumhurbaşkanı Gül'e sorabilecek ve dileyenler sorularını video olarak da gönderebilecek.

Ayrıca herkes, uygulamada daha önce sorulmuş olan soruları da oylayabilecek. Böylece aylık periyotlar halinde dönemlere ayrılan uygulamada en çok oyu alan sorular ortaya çıkacak. Bu sorular arasından seçilecek beş sorunun sahibi, Çankaya Köşkü'nde sorularını bizzat Cumhurbaşkanı Gül'e sorabilecek. Video kaydına alınacak bu görüşmeler, yine aynı platformda yayınlanarak tüm dünyaya ulaşmış olacak.

-Yeni bir iletişim platformu olarak ''cumhurbaşkanına sorun''-

Cumhurbaşkanlığı kurumsal web sitesindeki ''Cumhurbaşkanına Yazın'' uygulaması, Twitter ve Facebook'taki hesaplar ile YouTube'daki kanalın ardından Cumhurbaşkanı Gül'ün yeni iletişim platformu ''Cumhurbaşkanına Sorun'', dileyen herkesin aracısız bir şekilde Cumhurbaşkanı Gül'e ulaşmasını mümkün kılacak bir uygulama.

Duyuruda, iletişim alanındaki, özellikle sosyal medyadaki, başarısı her zaman takdirle karşılanan Cumhurbaşkanı Gül'ün, ''Cumhurbaşkanına Sorun'' uygulaması ile yepyeni bir iletişim zemini kurarak Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiği belirtildi.

Katılmak isteyenlerin, ''Cumhurbaşkanına Sorun'' uygulamasına, http://www.tccb.gov.tr/cumhurbaskaninasorun adresinden ulaşabilecekleri bildirildi.

 

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-01-2012, 14:34   #2
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart
Cumhurbaşkanımıza yakışır çok güzel bir uygulama... İnşallah ülkemiz ve milletimiz açısından faydalı olur...
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-01-2012, 16:48   #3
Kullanıcı Adı
onurcan
Standart Vatandaş, sorusunu Cumhurbaşkanı Gül'e aracısız iletebilecek
Çankaya Köşkü, Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından herkesin istediği soruyu Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e sorabilmesine imkân verecek "Cumhurbaşkanına Sorun" uygulaması başlattı.

Uygulama, Cumhurbaşkanı Gül’ün halkla daha yakın temas halinde olmasını sağlayan yeni bir iletişim platformu değeri taşıyor. En çok oyu alan sorular arasından seçilecek beş sorunun sahibi, Çankaya Köşkü’nde sorularını bizzat Cumhurbaşkanı Gül’e sorabilecek.

Cumhurbaşkanlığı internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, "Cumhurbaşkanına Sorun" adlı uygulamada, aylık dönemler halinde, isteyen herkes her konudaki sorusunu Cumhurbaşkanı Gül’e sorabilecek, dileyenler sorularını video olarak da gönderebilecek. Ayrıca herkes, uygulamada daha önce sorulmuş olan soruları da oylayabilecek. Böylece aylık periyotlar halinde dönemlere ayrılan uygulamada en çok oyu alan sorular ortaya çıkacak. Bu sorular arasından seçilecek beş sorunun sahibi, Çankaya Köşkü’nde sorularını bizzat Cumhurbaşkanı Gül’e sorabilecek. Video kaydına alınacak bu görüşmeler, yine aynı platformda yayınlanarak dünyaya ulaşmış olacak.

Cumhurbaşkanlığı kurumsal web sitesindeki "Cumhurbaşkanına Yazın" uygulaması, Twitter ve Facebook’taki hesaplar ile YouTube’daki kanalın ardından Cumhurbaşkanı Gül’ün yeni iletişim platformu "Cumhurbaşkanına Sorun", dileyen herkesin aracısız bir şekilde Cumhurbaşkanı Gül’e ulaşmasını mümkün kılacak. İletişim alanındaki, özellikle sosyal medyadaki, başarısı her zaman takdirle karşılanan Cumhurbaşkanı Gül, "Cumhurbaşkanına Sorun" uygulaması ile yepyeni bir iletişim zemini kurarak Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanına Sorun Uygulamasına "http://www.tccb.gov.tr/cumhurbaskaninasorun" adresinden ulaşılabilecek.
onurcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-01-2012, 16:49   #4
Kullanıcı Adı
onurcan
Standart
işte halkından kaçmayan halkla iç içe gelmiş geçmiş en kaliteli cumhurbaşkanı......
onurcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
abdullah gül, akpartiforum, cumhurbaşkanı, ertuğrul özgül


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




çarşamba çilingir webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım