![]() |
#1 |
![]() Forumda Kürtler ile ilgili yeterli bilgi olmaması sebebiyle bir eksikik olarak görüyorum yönetimde eğer uygun görürlerse Kürt bölümü açılmasını talep ediyorum.Kürtlerin kültürleri,yaşayışları,yemekleri,dilleri,şairleri, düşünürleri vs gibi bilgiler.
Kardeş halk kürtler ile ilgili objektif ve aydınlatıcı bilgilere sahip olabilirler arkadaşlar hemde Demokratik Açılım sürecine bizde bir katkı sağlamış oluruz.
![]() Konu Ahmet Yasin tarafından (06-26-2010 Saat 18:21 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Arkadaşlar yönetimin kararlarına yardımcı olmak adına böyle bir anket açtım oylarınızı kullanırsanız sevinirim.
Düşüncelerimizide paylaşalım... Konu Ahmet Yasin tarafından (06-26-2010 Saat 19:19 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Elbet sıcak bakabiliriz ama bu konu hakkında bir kaç sorum olacaktır.
Forumda bir Türk bölümü var mı? Eğer var ise yanına Kürt bölümü açılacaksa içerikleri ne şekilde olacaktır? Yani ana teması nedir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Açılsın.
'Kürt bölümü' diye olmasın ama. Kürtlerin kültürleri,yaşayışları,yemekleri,dilleri,şairleri, düşünürleri vs diye kapsayacak bir başlık ismi olursa daha güzel olur herhalde. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Meseleyle ilgili kişisel bi sorunum yok fakat soyutlamanın biraz mantıksız olduğu düşüncesindeyim..
Açılsa nasıl bir bölüm olucak ki içerik olarak? Forumda mevcut olan bölümlerden pek bi farkı olmaz heralde. Amaç Kürtçe konuşmaksa var olan yerlerde de yapılabiliyor zaten. Yine de istek varsa yapılmalı.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Tabi ki açılsın, onlarda kıbleye dönüp namaz kılmıyorlar mı? Elbette açılsın.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Açılacak bölüm hakkında bilgimiz olursa daha mantıklı cevaplar veririz diye düşünüyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() http://www.akpartiforum.com/yonetimd....html?t=130847
Burada açıklamış gördüm.Olabilir güzel bir adım olabilir.Kürt tarihi falan paylaşılabilir ön yargıları olanların ön yargılarının yıkılmasına vesile olabilir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Arkadaşlar türk kürt ayrımı olarak algılanmasın.Bölüm ismi farketmez onu yönetim belirlesin ama kültürel zenginliklerimizi paylaşabileceğimiz tek bir adres olursa ügüzel olmazmı?
Kürt halkını yakından tanımak için ve aklımıza takılan soruların cevaplarını bulmak adına tek bir adres diye aklıma geldi. Elbette kürt bölümü diye değil ismi uygun ne ise o olur rizeli kardeşimin dediği gibi Kürtlerin kültürleri,yaşayışları,yemekleri,dilleri,şairleri, düşünürleri vs kapsayacak şekilde olmasını istedim kürtçe konuşmak değil ama kürtçe öğrenmek olabilir mesela. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Yani direk kürt bölümü adında ayrımcılık gibi olur...
Kültür Zenginliğimiz adında bir bölüm çok güzel oalcaktır diye düşünüyorum... |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|