AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 10-11-2009, 03:13   #1
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart MHP'li Milletvekili Müsveddeleri İyice Azıttı!
Bölükbaşı'ndan Başbakan Erdoğan'a hakaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara Milletvekili Deniz Bölükbaşı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde bir ben varım, CHP ve MHP nerede" sözlerini ağır bir dille eleştirdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kürt açılımını Doğu ve Güneydoğu'dan oy aldığı için yaptığını iddia eren MHP'li Bölükbaşı, "Sayın başbakan diyor ki ben Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinden oy aldım, orda bir ben varım, bir DTP var, bir de güvenlik güçleri var. MHP nerede CHP nerede diyor? Ben oy aldım bu da bana sorunu çözmem için bir sorumluluk yüklüyor. Şimdi bir başbakanın çok özür dilerim bu kadar dangalakça bir sözü söyleyebilmesi görülmüş, duyulmuş değildir." diye konuştu.

(CİHAN)

Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-11-2009, 03:25   #2
Kullanıcı Adı
ahmetermiş
Dangalakça eleştirmiş...zaten tek yaptıkları hakaret ve çirkeflik..proje üretelim,hükümetin önüne geçelim diyecek değiller..nasıl olsa dokunulmazlık var,nasıl olsa maaş var,nasıl olsa hükümet değiller,sorumlulukları kendilerince hiç yok..nasıl olsa ağızları var...ağzı olan konuşuyor..laf ta parayla değilya..konuşsunlar bakalım halkın gerisinde kalmış zavallılar..
ahmetermiş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-11-2009, 03:33   #3
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Yarın MHP iletişim adresini kilitliyoruz arkadaşlar. Bu haysiyetsiz, şeref yoksunu, onur çöplüğü, karakter fukarası, soysuz Türk bölücüsüne ve böyle bir antiinsanı bünyesinde barındıran MHP'ye hakettiği karşılığı verelim. Hiçkimse Başbakanımıza bu şekilde hakaret edemez! Memlekette sövme özgürlüğü olmadığını birinin bu adam müsveddesine göstermesi lazım. Ülkemizin iki insanından birinin benimsediği bir Başbakan'a böylesine küçük düşürücü ve aşağılayıcı lafları söylemek bu kadar kolay olmamalı!
Alt 10-11-2009, 19:26   #4
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
MHP'nin 2 numarası ağzını bozdu!

Hükümetin açılımına sert tepkiler veren MHP'den siyasi nezaketle bağdaşmayacak çıkış geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ekici, Başbakan yardımcısı Bülent Arınç'a hakarete varan sözler söyledi.

Ağız ishali olmuş 'başbakan yardımcısı' denen adam çıkıyor, 'Bizden önce 18 Başbakan geldi, problemleri süpürdüler' diyor. Senin kökünü biliyoruz. Allah seni gökten zembille bu ülkenin başına indirmedi.

DEMOKRATİK AÇILIMA DA KARŞI ÇIKTI

Bu 'açılım' falan değil, resmen 'ihanet projesidir.' O DTP'nin k....leri, o Öcalan'ın k......leri bugün Anayasa'nın ilk 3 maddesinin değiştirilmesini teklif ediyorlar. Bir yol açarsanız, kurduğunuz barajdan bir delik olursa, o baraj patlar.

habervaktim
Alt 10-11-2009, 19:27   #5
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Daha üstteki olayın üzerinden 1 gün geçti geçmedi bugün de başka bir MHP milletvekili ya da meclis eşkıyası AK Parti Yönetimine sövdü. Bülent Arınç gibi bir mübareğin adını ağzına alırken ağzını bol suyla yıkaması gereken sokak serseriliğinden vekilliğe gelmiş, vatan paraziti, kalpsiz MHP'li, Arınç hakkında büyük bir çirkinliğe düştü. Üstelik bu kişi MHP'nin 2. adamı. Ne kadar adam olduğu tartışılır tabi. Şu habere bakın da sinirlerinize tepenize çıkmasın!
Alt 10-11-2009, 19:35   #6
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alt 10-11-2009, 19:59   #7
Kullanıcı Adı
rıfat gökalp
apo'yu idamdan kurtaranların,rahşan affı ile solcu terör örgütü yandaşlarını ve pkk'lıları serbest bırakılmasını sağlayanların başbakanımızı ihanet ile suçlamaları şerefsizliktir.vatan ve iman sevgisi ile herkese örnek teşkil etmesi gereken bir insan olan,bülent arınç'ı etnik kökenini ima ederek bölücü nitelemesinde bulunması çok yakışıksız olmuş ve ülkemizi 36 etnik parçaya bölme içgüdüsünde olan dış odakların ekmeğine yağ sürmüştür.
rıfat gökalp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-11-2009, 20:31   #8
Kullanıcı Adı
Fasl-ı Gül
Büyüklerimiz "uslub-i beyan ayniyle insandır" derken ne hoş anlatmışlar, tanımlamakta zorlandığımız bu insan(!)ların hallerini..
Seviyeden bîhaber, idrak ve düşünce fukarası olanların sözleri kendi vasıflarını izahtan öte bir işe yaramıyor işte..
Feraset ne büyük nimet ki, yokluğu böyle acınacak hale düşürüyor insanları..
Yazık.. Çok yazık..
Fasl-ı Gül isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-11-2009, 21:19   #9
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Bunlar gerçekten Meclis Eşkiyası Uzaya göndersek uzaylılara yazık olur . Gerçekten Kahbeler bu faşistler !
Alt 10-12-2009, 00:01   #10
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Bunlarda beyin olmadığını söylemiştim...
Kanıtlanmış oldu...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
deniz bölükbaşı, mhp, türk bölücüler, ırkçılık

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)