Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-07-2013, 02:38   #153
Kullanıcı Adı
Akbursa
Alıntı:
BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayin Basbakanin Papa'yi karsilamasi tamamen protokole dayali bir durumdur. Papa katoliklerin lideri oldugu gibi ayni zamanda Vatikan devletinin siyasi lideridir. Devlet teamülleri geregi bu durum normaldir.

Lakin asil sorulmasi gereken , hocaefendi hangi gerekcelerle konsil kararlarinin bir parcasi olmak icin papanin huzurunda bulunuyordu.?
Müslümanlara hakaret eden birini karşılamak zorunda değildir. Papanın dengi de değildir. Roma'nın içerisinde Hristiyanlar uydurduğu bir devlettir.
Eğer sizler de bu devleti kabul ederseniz elbet karşılamak zorunda kalırsınız. İsterse karşılmayabileceğini de biliyorsunuz. Ama niye karşıladının cevabını içiniz burkularak tam cevaplayamıyorsunuz.

Fethullah Gülen devlet adına çalışan resmi bir ünvana sahip biri değildir. İstediği kişiyi istediği yerde ziyaret edebilir.

Kaldı ki daha dün el öptü vs vs gibi yalan atanlar bide konsil kararlarının bir parçası vs gibi saçma sapan ithamlarla nereye varmak istemektedir.

Böyle acayip anlamları yükleyenler başbakanın papayı karşılamasına da anlam yükelemelidir. Bu tek yönlü kafa yapıları bunu gerektirir.

Bu konuda Fethullah Gülen'in sitesinde ilk ağızdan açıklama da yapılmıştır.

http://tr.fgulen.com/content/view/17632/172/

Okuyacağınızı zannetmesemde ben yinede bu uzun yazının linkini vereyim.

Peki Sayın başbakan müslümanlar hakkında hakaret eden papayı ağırlamıştır. Ayasofya ya sokmuştur.

Ben bunun derdinde de değilim aslında. Sizlerin her iki olaya bakış açınızı görmek, sorgulamak. Çok taraflısınız.

Ben başbakana niye papa ile görüştün demiyorum. Ama siz niye Fethullah Gülen papa ile görüştü diyorsunuz. İster orda ister burda ne farkeder.

Yoksa yok el öptü, gizli kardinaldi, konsile hizmet etti. Bunların hepsi herkes için atılabilecek çirkin iftiralardır.
Akbursa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla