AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Haberler - AK Parti Duyurular AK Parti Haberleri, AK Parti Duyuruları, AK faaliyetler ile ilgili tüm haberleri burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 03-18-2009, 22:13   #51
Kullanıcı Adı
ak çözüm
Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İlla ki otobüs değil bence, ama belde teşkilatlarına ulaşırsanız kaldırılacak arabaların saatini ve yerini öğrenirsiniz.
Ama bir tren istasyonuna yakınlığınız varsa benCe onu deneyin Kazlıçeşme durağıyla meydan iç içe zaten...

İstasyona da bir çok yerden varmak çok kolay. Eminönüne mesela Üsküdar'dan Kadıköy'den vapur. Harem'den deniz otobüsü vs.
Çevre ilçelerden bir sürü otobüsün son durağı ayrıca Eminönü. Oradan bir trene atlamak yeterli.

TÜM ARKADAŞLARA SÖYLÜYORUM, BU FAKTÖRÜ SAKIN GÖZARDI ETMEYİN. TRENLERİ DE İŞGAL EDECEĞİZ O GÜN (:

KİMSE AMA KİMSE KAÇIRMASIN BU MİTİNGİ. DÜNYANIN BAŞKENTİNDEN TÜRKİYEYE MÜHRÜ BASACAĞIZ YİNE BU MİTİNGLE, MİLLET CİVAR İLÇELERDEN OTOBÜS TUTTURMUŞ GELİYOR, İSTANBUL'LU OLUP DA BU MİTİNGE İŞTİRAK ETMEYEN ÇOK YAZIK ETMİŞ OLUR...

SALLAMAK VAR 22'SİNDE İSTANBUL'U

Hakikaten doğru söylüyorsun, ben Anadolu yakasında oturuyorum önce vapur sonra tren, insanlarla birlikte gitmek daha eğlenceli olur herhalde.
ak çözüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-19-2009, 14:21   #52
Kullanıcı Adı
AK-Arkadaş
orada olacağız
inşALLAH
alem miting görecek
kazlıçeşmeden kaçmak istiyen cehape direk çağlayana atladı
eee herbabayiğit dolduramaz kazlıçeşmeyi geçen seçimde mehape aldı boyunun ölçüsünü :D
AK-Arkadaş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-19-2009, 14:37   #53
Kullanıcı Adı
Katil
Saat kaç gibi biter acep?

Mitingde olacağım.

Saat 15:00 dan sonra SP'nin mitingine de katılmayı düşünüyorum.

Zaman bulabilirsem tabiiki!
Katil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-19-2009, 15:55   #54
Kullanıcı Adı
erenler
bende gitmek isterdim çevre ilden katılım olacakmı
erenler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-19-2009, 19:38   #55
Kullanıcı Adı
israfil
Alıntı:
erenler Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bende gitmek isterdim çevre ilden katılım olacakmı
gelmek isteyene gelme diyemeyiz ...
israfil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)