AK Gençliğin Buluşma Noktası
İmam Hatip (Ak Parti Forum) İmam Hatip okulları, öğrencileri, dersleri ve diğer paylaşımlar bu bölümde.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 10-18-2012, 15:26   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Sarıgöl'e 750 bin TL'lik yeni İmam Hatip Okulu

Sarıgöllü iş adamı Mustafa Metin tarafından Sarıgöl İlçesine yaptırılacak olan Sarıgöl İmam Hatip Orta Okulu için Valilik toplantı salonunda protokol imzalandı.

Protokol töreninde konuşan AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, "Gelecekten umutluyuz" dedi.

Manisa'da Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası çerçevesinde Sarıgöllü iş adamı Mustafa Metin tarafından Sarıgöl İlçesine yaptırılacak olan Sarıgöl İmam Hatip Orta Okulu için Valilik toplantı salonunda protokol imzalandı. Düzenlenen imza törenine Vali Halil İbrahim Daşöz, AK Parti MKYK üyesi ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Sarıgöl Kaymakamı Fesih Sarvan, Sarıgöllü iş adamı Mustafa Metin, İl Milli Eğitim Müdür Mustafa Altınsoy ve Partililer katıldı.

Vali Halil İbrahim Daşöz, yapılan imza töreninin Eğitime Yüzde 100 destek kampanyası çerçevesinde imzalanan 159. protokol olduğunu bu kampanyada bin 370 derslik yapıldığını, 9 atölye kazandırıldığını ifade etti. Vali Daşöz bu kampanyada toplam maliyetin 155 milyon 618 bin 470 TL olduğunu söyledi. 2012 yılından bu yana 17 protokol imzalandığını ifade eden Daşöz, bu yıl 124 derslik kazandırıldığını söyledi.

1 YILDA TAMAMLANARAK HİZMETE GİRECEK

Sarıgöl'e yapılacak 12 Derslikli Yeni İmam Hatip Orta Okulunun 743 bin 500 TL'ye mal olacağını belirten Daşöz, okulun 1 Ocak 2013 günü yapılacak törenle temellerinin atılacağını ve 1 yılda tamamlanacağını söyledi. Sarıgöllü hayırsever iş adamı Mustafa Metin de Sarıgöl'e kalıcı eserler kazandırmanın kendisini ve ailesini mutlu ettiğini belirtti. Metin, "Biz bu ülkede kazandığımız parayı bu ülke için harcamayı kendimize ilke edindik" diye konuştu. Metin ayrıca babasının da geçtiğimiz yıl Sarıgöl Merkez camisini yaptırdığını hatırlatarak, "Bende böyle bir okulla eğitime katkı vermeyi düşündüm" dedi.

GELECEKTEN UMUTLUYUZ

AK Parti MKYK üyesi ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi'de Türkiye'nin ve Manisa'nın artık gelecekten umutlu olduğunu ifade etti. Yeni Eğitim sistemi olan 4+4+4 sayesinde İmam Hatip Orta Okullarının açıldığını hatırlatan Tanrıverdi, "Hayırseverlerimiz bu imzalarla hem bu dünyalarına hem de ahret hayatlarına yatırım yapıyorlar. Bu okullardan fikri hür vicdanı hür nesiller yetişecek" dedi.

Star

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
ak parti, hüseyin tanrıverdi, imam hatip, manisa, sarıgöl


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




çarşamba çilingir webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım