AK Gençliğin Buluşma Noktası
Filistin Direnişi (Ak Parti Forum) Filistin hakkında bütün haber ve duyuruları bu bölümde paylaşalım.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 08-06-2014, 04:39   #1
Kullanıcı Adı
Can Mutlu
Standart Meram Belediyesinden Örnek Davranış
Meram Belediyesi'nden örnek davranış


Gazze'ye saldırıların başladığı ilk günlerde İsrail ürünlerine yönelik boykot kararı alan Meram Belediyesi şimdide yardım elini uzattı.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru Bayan bir Belediye Başkanı olması nedeniyle Gazze’li çocuklara annelik şefkat elini uzattı. Tüm Belediyelerimize Kurum ve kuruluşlarımıza örnek olacak bir kararı meclise taşıyarak çıkarttı.

Meram Belediye Meclisi, Ağustos ayı ilk oturumunu yaptı. Toplantıda katil devlet İsrail’in Gazze’ye saldırıları kınanırken, kardeş şehir Gazze’ye yardım kararı alındı.

Meram Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı ilk toplantısı, belediye meclis salonunda yapıldı. 11 maddenin yer aldığı oturumda, katil devlet İsrail kınandı ve Meram Belediyesi’nin kardeş şehri Gazze’ye nakdi yardım kararı alındı.

‘VAHŞETİN SON BULMASI İÇİN DUA EDİYORUZ’


Maddelerin görüşülmesine geçilmeden önce Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekti. Başkan Toru, "Ramazan ayımız ve Ramazan Bayramımız buruk geçti. Katil devlet İsrail, Gazzeli kardeşlerimize saldırmaya, masum sivilleri öldürmeye devam etti. Gazze’de yaşanan acıyı hepimiz yüreğimizde hissettik. Bu vahşetin son bulması için hep birlikte dua ettik. İsrail’in yaptığı zulüm, elbette ki yanına kar kalmayacaktır. Gazze’de ve tüm İslam coğrafyasında yaşanan zulümlere, hep birlikte ümmet bilinciyle hareket ederek ve gerekli tepkimizi göstererek birlik oluşturmamız gerekiyor. Gazze, Meram Belediyesi’nin kardeş şehridir. Gazze’de kardeşlerimiz can çekişirken bizlerde duyarsız davranamayız" ifadesini kullandı.

Gazze’ye uyguladığı zulüm sebebiyle İsrail’in kınanması ve Gazze’ye nakdi yardım yapılması meclis üyelerinin oyuna sunuldu. Meram Belediye Meclisi tarafından katil devlet İsrail kınanırken, Gazze’ye 50 bin lira nakdi yardım yapılmasına oy birliği ile karar verildi.

Meclis’te görüşülen diğer maddeler de komisyonlara havale edildi.

Kaynak:http://www.timeturk.com/tr/2014/08/0...l#.U-GGCPl_trQ

 

Can Mutlu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




çarşamba çilingir webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım