AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Gençlik Fikir Akımı Bütün fikirlerimizi burada paylaşıyoruz.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 01-12-2014, 21:51   #11
Kullanıcı Adı
Ayran
Standart
Kadin vekillerimize ihtiyacimiz var, sahip cikalim.
Ayran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-20-2014, 14:54   #12
Kullanıcı Adı
TunayAydogan
Standart
öncelikle komik bir yazı geçmişte kalmışsınız ve yakın geçmişten bahsetmiyorum sakın yanlış anlamayın Kadına seçme seçilme hakkının olmadığı günleri düşünüp o çağda kalıp o çağın yararları ve zararlarını yazmışsınız. O günlerdeki gibi yaşamak isteyebilirsiniz ve düşüncelerinizi yazabilirsiniz ancak bugünü yaşayıp geleceği düşünüyorsak bu çağa göre fikirlerimizi sunmalıyız öyle değil mi ? ve günümüzde kadını yok sayamayız diye düşünüyorum
TunayAydogan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-16-2015, 22:22   #13
Kullanıcı Adı
cerkez
Standart
Felaket bir yazı benim açımdan, böyle düşüncelerin olduğunu görmek beni ''her şeyden'' çok üzüyor. Yanlış anlaşılmasın gerici yobaz cahil diye bağırıp çağıracak değilim, sonuçta bu görüşlerin de farklı islami anlayışlar ve farklı dünya anlayışları çevresinde benimseyeni düşüneni var, kadını da erkeği de var. Bir topluluğu bırakın, bir birey bile benimsiyor olsa katılmazsın üzülürsün kendince ama hakaret edemezsin diye de düşünüyorum.

Ancak bu arkadaşa ve bu tip düşünceleri olan insanlara bir öneri de bulunmak isterim, bu dünya ''benim, bizim, benim doğrum, bizim doğrumuz'' şeklinde yönetilecek bir yer değil olmamalı da. Bir kadın çalışmak isteyebilir, siyaset yapmak isteyebilir, açık veya kapalı olmayı hatta çarşaflı şekilde hakim savcı olmayı da isteyebilir. Kimsenin haddine değildir ki o insanları ''benim doğrularımla ters düşüyorsun'' diye yasaklamak veya baskı altına alıp doğrudan eleştirmek... Eğer bu kültürü alırsak o zaman her şeyi biliyorum düşüncesinden uzaklaşırız aklımız erdiğince iyi olmaya çalışıyoruz deriz ve bir arada yaşayabiliriz.
cerkez isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-03-2015, 14:58   #14
Kullanıcı Adı
ak61
Standart
Boş bir konudur, böyle bir tümevarım yapılamaz. Bireyler üzerinden bu tip genellemeler çok ama çok saçmadır. Ak Parti, bugün kadınlardan daha fazla teveccüh gören bir partidir. 2011 Genel seçimlerinde, Kadınların %52.3 ünün oyunu alırken Erkeklerin %46.9'unun oluyunu almıştır.

Bizim partide 1-2 yolsuz, hırsız yada ahlaksız yada sapkın çıkınca muhalefetin Ak Parti'ye bu sıfatları yakıştırması gibi burda yapılan da bireyden genele mantık dışı bir çıkarımdır.
Konu Kilit
ak61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-28-2017, 18:10   #15
Kullanıcı Adı
serseriocuk
Standart
allah kabul etsin
serseriocuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




çarşamba çilingir webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım