AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Gençler, AK Partililer Tanışalım ! Aramıza yeni katılan bütün AK Gençlerimizi tanışmak için bu bölüme bekliyoruz.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 06-09-2023, 23:31   #1
Kullanıcı Adı
sevgi13
Standart Lütfen 5 dakikanızı ayırıp mesajımı okuyun sevgili kardeşlerim..çok önemli bir konudu
İsmim sevgi,41 yaşındayım.Eşi şehit düşmüş,14 ve 16 yaşında 2 çocuk annesi bir kardeşinizim.
Hayatım boyunca bir gün olsun çok şükür kimseye muhtaç olmadan yaşadım. Ancak ilk defa bir konuda kendimi çok yalnız hissettim. Bu sebeple günlerdir yaptığım araştırma sonucu bu foruma üye olarak derdimi sizlerle paylaşmak istedim.
Ben yaklaşık bir ay önce,oğlumun lise öğretmeni tarafından siyasi bir zorbalığa maruz kaldım.
Benim oğlum, İstanbul Bahçelievler cumhuriyet Anadolu lisesinde okumaktadır. Aynı okulda ki müzik öğretmenleri Özlem başak isimli şahısın derslerde sürekli AKP aleyhine söylemleri olduğunu çocuğumdan duymuştum.Ancak çocuktur diyerek çok önemsemedim fakat bu şahsı instagramından takip etmeye başladım.Aynı şekilde whatsapp grubuna da dahil oldum.Olaylar da böyle başladı.
Bu şahıs deprem zamanında gönüllü öğretmenler adı altında bir grup kurduklarını söyleyerek depremzedelere yardım adı altında para topluyorlardı.Bende Allah rızası için diğer veliler gibi kendisine para gönderdim.Fakat grupta yapılan yardımların dekontlarının paylaşılacağını söylemelerine rağmen günlerdir dekont paylaşılmadı. Buna istinaden bir komşumuz kendisine whatsaptan mesaj atarak, bu durumu sormuştur.Ancak kendisi bu kişiyi gruptan çıkartmıştır.Daha sonra ben konunun takipçisi oldum.okula giderek bu şahısa dekontları bizzat sordum.kendisi ise yardımlar yerine ulaşmıştır dekont bende yok maalesef diyerek cevap verdi.
Ben ise çocuğumun öğretmeni diyerek bu durumu uzatmadım.
Bu olayın üstüne seçim zamanında bu şahıs sürekli CHP Lehine paylaşımlar yapmaya başladı. Normalde öğretmenlerin hiç bir şekilde siyasi paylaşım yapması yasakken bu kişi sürekli instagram hikaye kısmında CHP lehine paylaşımlar yapıyordu. Bir gün Veli toplantısında sınıfta söz alarak kendisine bu durumu sordum. Kendiside bir anda bana sınıfın ortasında ki diğer velilerin içinde ‘’ işte herkes merak ediyordu kimse AKP ye oy vermiyorum diyor kimlerin verdiğini görün’’ diyerek beni bir anda hedef göstermiştir.Ben ise ben görüşümü gizlemiyorum hayatım boyunca AKP ye oy verdim bununla da gurur duyuyorum diyerek cevap verdim.o ise daha da çirkinleşerek ‘’ işte görüyorsunuz değil mi sayın veliler,hanımefendi şehit eşi buna rağmen hala Erdoğan ı destekliyor dedi gülerek’’ ben ise bu sözünün üstüne ,ben şehit eşi olduğum için gurur duyuyorum.siz ve sizin gibiler sürekli demokrasiden bahsediyor buna rağmen kendisiyle aynı fikirde olmayan herkesi dışlayarak hakaret etmek için fırsat kolluyorsunuz diye cevap verdim. Maalesef bulunduğum sınıfta söze başkalarınında girmesiyle hakarete varan sözler işittim.
Ben ise bu olayın ardından sınıftan çıkarak direk müdür beyin yanına gittim.durumu izah ederek öğretmenden şikayetçi olduğumu anlattım.müdür ise hiç oralı olmayarak , demokratik bir ülkede yaşıyoruz,herkes fikirlerini açıkça ifade edebilir diyerek öğretmenini savunmuştur.Çocuğumun okul durumunu öğrenmek için gittiğim okulda siyasi zorbalığa maruz kalmış eve de ağlayarak dönmüştüm.
Ben bütün bunları sineye çekerdim.Lakin bu şahıs seçim zamanında öyle paylaşımlar yaptı ki,bunları sizinle paylaşmak istiyorum.Ve sonrasında yaşadıklarımı da anlatmak istiyorum.
İlk olarak sayın cumhurbaşkanımızı hedef alarak ‘’iktidardan daha zengin değil,daha şerefli ayrılmak gerek’’diyerek bir görsel paylaşmış altına da duydun mu hırsız diyerek büyük harflerle yazmıştır.
Aynı gün bir sonra ki paylaşımı,hitler’in görselini sayın cumhurbaşkanımıza benzeterek gideceksiniz hırsızlar diyerek paylaşım yapmıştır.
Yine aynı gün;sayın cumhurbaşkanımızın makyajlı küpeli fotoğrafını paylaşarak kahkaha atan emojiler eklemiş.
Birinci seçim sonunda,depremzedeleri hedef alarak o bölgelerde ki AKP oylarına tepki olarak, ‘’zehir zıkkım olsun hepinize giden yardımlar’’yazmış.
Yine sayın cumhurbaşkanımızın ben yazmak istemedim küfürlü bir paylaşımını yayınlamış.
Bütün bunların ekran görüntülerini aldım ben.
Ve ilk olarak cimer aracılığı ile bu şahıs hakkında, hem milli eğitim müdürlüğüne hemde iç işleri bakanlığına şikayette bulundum.
Ve aylardır da süreci takip ediyorum.
Fakat benim şikayette bulunmam ile bu şahıs benim kendisini şikayet ettiğimi öğrenmiş ve bana whatsapp üzerinden dalga geçen bir mesaj göndermiş sonra da beni engellemiştir.
Yazdıklarını size aynen iletmek istiyorum.
Beni şikayet etmişsiniz eğitim müfettişlerinden öğrendiğim kadarıyla.bu şikayetleriniz beni ve benim gibileri yıldıramaz.sizin ve sizin gibi yobaz düşünceli insanlardan bu ülke kurtulacak çok az kaldı. Yazmış sonra da ben cvp vermeden engellemiş.
Buna istinaden ben bana yazdığı mesajı da cimer aracılığı ile il milli eğitim müdürlüğüne ilettim.
2 aydır her gün bu şahsı şikayet ediyorum.ancak şikayetim ilçe müfettişlerine kadar gelip orada kalıyor.Orada bu şahsın güvendiği her ne ise siyasi anlamda kollandıgını düşünüyorum.
En sonunda Büyükçekmece cumhuriyet savcılığına giderek bu şahıs hakkında, cumhurbaşkanımıza hakaretten suç duyurusunda bulundum.
Elimde ki delilleri alarak kriminal laboratuvara gönderdiler.belgelerin doğruluğu anlaşılınca soruşturma açıldı.ben bizzat konuyu savcılık kaleminden her gün giderek takip ettim.Ancak bu şahıs sayın cumhurbaşkanımıza ağza alınmayacak hakaretler etmesine rağmen, karakol polisi bu şahsı telefonla arayıp müsait bir zamanda karakola gelmeniz gerekiyor ifade için demiş tutuklamamıştır bile.ifadesi alınıp işine geri dönmüştür.
Ben bu durumu yakınımız olan bir avukata danıştım.Kendisi de bana bu tür suçların şikayetinin toplu olarak yapıldığı zaman etkili olacağını aksi takdir de karşı tarafın hiç bir ceza almayacağını söylemiştir.
Bu süre içinde kendisi beni engellemiş fakat komşumun bana gönderdiği bir ekran görüntüsünde bu şahıs devlet memuru olmasına rağmen instagram adresinden kaçak alkol yapıp bunu da satmak için ilan verdiğini benimle paylaştı.
5 litrelik rakı Ve votka fiyatı şu kadardır isteyenler bana mesaj atabilir diyerek hikaye paylaşmıştır.
Yukarıda bahsettiğim konuların hepsinin görselini we transfer linkiyle siz değerli kardeşlerimle paylaşmak istedim.
Bu Ve bunun gibi insanların bu hayatta ki en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın başında öğretmenlik yapması,en çokta ekmek yedikleri yere ihanet etmeleri kanıma dokunuyor.
Sizden tek ricam bu insanı cimer aracılığı ile şikayette bulunarak bana destek olmanızdır. Bu şikayetler ne kadar fazla olursa milli eğitim müdürlüğü de, savcılıkta olayı daha çok ciddiye alarak soruşturma yürüttüklerini öğrendim.
Zaman ayırıp olduğunuz için hakkınızı helal edin kardeşlerim.
Yardımcı olandan da olmayandan da Allah razı olsun.
Sizinle paylaştığım we transfer linkinden yapılan paylaşım görsellerini indirebilirsiniz.Cimere şikayette bulunurken o belgelerle şikayetçi olmanız delil niteliğinde olduğu için daha ciddiye alınacaktır.
Çünkü bu şahıs herkese açık instagramından paylamıştır bunların hepsini..

 

sevgi13 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
cumhurbaşkanımıza hakaret


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




çarşamba çilingir webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım