AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer İnançlar İslamiyet dışındaki inançlar ve içerikleri.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 01-18-2012, 18:01   #1
Kullanıcı Adı
atmaca57
Standart HIRİSTİYAN ÜLKELERDE BİLE HAREMLİK - SELAMLIK ...! BACILARIMIZ, YENGELERİMİZ DAHA MI
ÇAĞDAŞ-LAİK KARDEŞLERİM
SİZ HİÇ: " ÖNEMLİ OLAN EĞİTİM, İNSANIN İÇİNDE OLMALI, KALBİ TEMİZ OLMALI,ONDAN Bİ KÖTÜLÜK GELMEZ, O TANIDIĞIM, YAKINIM..." DİYEREK ALTINLARINIZI , PARALARINIZI ORTAYA BIRAKTIĞINIZ OLUYOR MU...!? TABİİ Kİ ASLA !
YA PEKİ EŞİNİZİN, KIZINIZIN, AKRABANIZIN... TANIDIK, ARKADAŞ,...VS İLE BERABER ŞU VEYA BU ŞEKİLDE YALNIZ KALMASINA NEDEN İZİN VERİRSİNİZ...! EŞİNİZİN, KIZINIZIN KALBİ TEMİZ OLSA BİLE KARŞISINDAKİNİN KALBİNDEN NE KADAR EMİN OLABİLİRSİNİZ Kİ...BİRİNCİ TEMİZ OLSA İKİNCİDEN EMİN MİSİNİZ Kİ...EŞİNİZİN, KZIINIZI ALTIN KADAR KIYMET-ÖNEMİ YOK MU...!
İNGİLTERE


MEKSİKA


HİNDİSTAN


UKRAYNA


JAPONYA

JAPONLARDAN HAREM SELAMLIK METRO VAGONU
TOKYO METROSUNDA KADINLARI CİNSEL TACİZDEN KORUMAK AMACIYLA AYRI VAGON TAHSİS EDİLDİ. UYGULAMA, HAFTANIN YEDİ GÜNÜ 07.30 İLE 09.30 SAATLERİ ARASINDA YÜRÜTÜLECEK.
BU UYGULAMA, AYNI HATTA 2002 YILINDAN BERİ GECELERİ SÜRDÜRÜLÜYOR. BÜTÜN ÜLKENİN EN YOĞUN YOLCU TRAFİĞİNE SAHNE OLAN ŞİNJUKU GARIYLA MERKEZ TOKYO GARI ARASINDAKİ GÜZERGAHTA, DURAKLAR ARASI ÇOK UZUN OLDUĞU İÇİN KADINLARIN TACİZDEN ŞİKAYETÇİ OLDUKLARI VE BU NEDENLE HAREM SELAMLIK VAGONUN HİZMETE SOKULDUĞU BELİRTİLDİ. (Hürriyet : 05.04.2005 )

ALMANYA
KADINBANK AÇILDI KADINLARA ÖZEL İLK BANKA KURULDU... HAYIR, BİR İSLAM ÜLKESİNDE DEĞİL, ALMANYA'NIN MÜNİH KENTİNDE... ADI FRAUENBANK... HANIM MÜŞTERİLERE BU BANKADA HANIM ELEMANLAR HİZMET VERECEK, TASARRUFLAR, YATIRIMLAR VS. KONUSUNDA YOL GÖSTERECEKLER. KADINBANK'A NASIL KARAR VERİLDİĞİNİ KURUCUSU BAYAN ASTRİD HASTREİTER ŞÖYLE İZAH EDİYOR:- BANKALAR ERKEKLERE ÖNEM VERİYOR, KADINLAR BANKALARDA KENDİLERİNİ RAHAT HİSSETMİYOR, O YÜZDEN BÖYLE BİR BANKA DÜŞÜNDÜK...BÖYLE BİR BANKA BİZDE DE İŞ YAPAR MI? SORUYU HANIMLAR YANITLASIN (MİLLİYET : 27.11.2004 )

ABD
'HIRİSTİYAN JİMNASTİK SALONU' MODASI
İNANCIN FORM TUTMAK KADAR ÖNEMLİ OLDUĞU, EGZERSİZLE BİRLİKTE İNCİL'İN, DUA ETMENİN VE DİNİ YOGANIN DA ÖĞRETİLDİĞİ, AYRICA SÜREKLİ ''NEW-AGE'' TARZI HIRİSTİYAN MÜZİĞİNİN ÇALINDIĞI SPOR SALONLARI, ÖZELLİKLE FLORİDA VE CALİFORNİA EYALETLERİNDE GİDEREK ARTIYOR...BU TÜR SALONLARDAN, FLORİDA CLERMONT'TAKİ LORD JİMNASTİK SALONUNUN SAHİBİ PAUL SORCHY, KIYAFET UYGULAMALARI BULUNDUĞUNU BELİRTEREK, GELEN MÜŞTERİLERDEN KILIK KIYAFETLERİNE DİKKAT ETMELERİNİ İSTEDİKLERİNİ SÖYLÜYOR. MÜŞTERİLERİNDEN VÜCUTLARINI FAZLA SERGİLEMEMELERİNİ İSTEDİKLERİNİ BELİRTEN SORCHY, ''BİZİM SALONDA G-STRİNG GİYİLMEZ. KADINLARIN KALÇALARINI KAPATACAK UZUNLUKTA TİŞÖRT GİYMELERİ GEREKİR'' DİYOR. ''SADECE ET PAZARI MANTIĞI GÜDEN LAİK JİMNASTİK SALONLARINA GİTMEK İSTEMEYENLERE YENİ BİR FIRSAT SUNDUKLARINI'' SÖYLÜYOR. ( Milliyet : 26 Mart 2004 )




RUSYA


Japonya'dan sonra Rusya'da da, kadın yolculardan gelen yoğun talep üzerine, trenlerde haremlik-selâmlık uygulamasına geçiliyor
Rus demiryolları şirketi yolcu vagonlarında bay ve bayan yolcuları ayrı ayrı oturacakları şekilde yeni bir düzenlemeye gideceklerini açıkladı. Rus şirketi haremlik-selamlık usulüne geçiş kararını almalarına gerekçe olarak ise, bayan yolculardan gelen yoğun talepleri gösterdi. Kompartımanlarda bay ve bayan ayrı şekilde yapacakları ilk yolculuğun pilot uygulaması 15 Ocak 2007 tarihinde Moskova'dan 8 değişik noktaya hareket eden trenlerde başlayacak. Şirket karma vagonların tamamıyla kaldırılmayacağını duyurdu. Haremlik-selamlık biletlerin satış noktaları ve fiyatların değişme yapılmayacak Şubat ayından itibaren pilot uygulamaların analizi yapılacak. Bayan ve erkek vagonlarındaki doluluk oranları tatmin edici bulunduğu takdirde 8 hatta uygulanan bu yenilik bütün ülke genelindeki trenlerinde uygulamaya konulacak.2000 yılında Japonya'da yeni yıl kutlamaları esnasında alkollü erkeklerin bayanları rahatsız etmelerini önlemek amacıyla da buna benzer bir uygulama yapılmış ve Tokyo metrosunda sadece bayanlara özel vagonlar tahsis edilmişti.Benzer uygulamalar sadece Tokyo ile sınırlı değil. Meksika ve Brezilya'da da kadınlara özel vagon uygulaması yapılıyor. Brezilya'nın başkenti Rio de Janerio'da 8 Mart 2006 tarihinde toplu araçlarda tacizi önlemek amacıyla bir kanun çıkartılmış ve 24 Nisan tarihinden itibaren metrolarda tıpkı tuvaletlerde olduğu gibi 'bay' ve 'bayan' işaretleri konulmuştu. Başkent metrosunda bayanlara tahsis edilen vagonlar, erkeklerin yanlışlıkla binmelerinin önüne geçilmesi için pembe çizgilerle belirgin hale getirilmişti. Aynı uygulama, İsrail'de de "otobüslerde" sürdürülüyor.



FİLİPİNLER


TÜRKİYE 'DE KONYA'DA BIR ARA HALİL ÜRÜN YAPMAK İSTEMİŞTİ, HEMEN "İRTİCA" YAYGARASI İLE ENGELLENDİ... "İSLAM MI EMRETTİ, AMAN BIRAKIN, TACİZ OLSUN, İRTİCA OLMASIN " MANTIĞI BİZİ NERELERE GETİRDİ ... İBRETLİK HABERLER1-2, KURTULUŞ İSLAM'DA, ÇAĞDAŞ YAŞAM VE KADIN ...ADLI DOSYALARIMIZA BAKABİLİRSİNİZ


İTALYA


BİLİNDİĞİ GİBİ TÜRKİYE DE BÖYLE ÖZEL YERLER HAKKINDA DURMADAN ASINDA " IRTICA ..." HABERLERI CIKIYOR..AHA SİZE GAVUR İTALYA...SAHİ KİM DAHA GAVUR, DİNİNİ YASAMAYA ÇALISANLARA İFTİRA EDEN BASINIMIZ(!) MI, PARA İÇİN BİLE OLSA DINDARLARA ÖZEL HİZMET ALANI AÇAN İTALYA MI...NE DEDINIZ IKISIDE MI...HADI CANIM ...!




ÜLKEMDEN !







AKLIN YOLU BİR...!

 

atmaca57 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




çarşamba çilingir webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım