![]() |
#1 |
![]() Arkadaşlar, 12 Eylül 2010 Referandumu anketimiz başlamıştır. 12 Eylül 2010 tarihindeki anayasa değişikliği referandumunda ne yönde oy kullanacağınızı anketimizde belirtebilirsiniz. Referandumda neden Evet veya neden Hayır oyu kulanacağınız hakkındaki görüşlerinizi bu konuda paylaşabilirsiniz.
![]() Konu Cihannur tarafından (07-09-2010 Saat 15:52 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() daha geniş ve bilgilendirici olması için neden evet veya neden hayır diyeceksiniz diyede eklemede bulunalbilir...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Güzel abicim anayasa değişikliğini yapan iktidar partisinin forumunda böyle bir anket açman tuhaf olmuş
akpartiforum.com da hangi partiye oy vereceksiniz gibi bişey olmuş |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() İnş. Evet oyu vereceğim... Vermemin nedeni Statükonun değişmesi ihtimali ve genişletilen demokratikleşme alanları yeterli olmasada ''Evet'' demek suretiyle Ak Parti'nin AYM'nin verdiği hukuk dışı ve Kendisini TBMM'nin üzerinde Halkın Milletin üzerinde görmesine karşın sağlam bir cevap olacaktır ki Halktan, Milletten aldığı kuvvetle Hukuk dışılığın Önüne geçebilmesi ihtimalini kuvvetlendirmek içindir... !
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Bu referandumda en az %60 evet çıkar diye düşünüyorum....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
Zira biz Türkiye genelinde bu yüzdenin üzerine çıkmayı istiyoruz ve de öyle umuyoruz (İnşaAllah tabi). Öyleyse forumda daha yükssek çıkma ihtimali vardır diye düşünüyorum. O açıdan bu tahmini yüzde oranına katılmadığımı belirtmekle beraber, herhangi bir tahminde bulunmamayı tercih ediyorum. Oyumu da söyleyeyim.. "Evet" olacak Allah nasip ederse.. Ülkenin 'adam akıllı' reforma ihtiyacı var. Hani Anayasa Mahkemesi, orasından burasından kırpsa da bu paketin, gene de olanla yetinelim şimdilik.. İnşaAllah daha da iyi olacaktır.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Evet Vuslata Hasret düzeltiyorum.
Ben forum dahilinde bir tahminde bulunuduğunu düşünmüştüm.. Türkiye genelinde heralde..Düzeltiyorum. ) Konu Feride tarafından (07-09-2010 Saat 16:31 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|