![]() |
#1 |
![]() Arkadaşlar, 12 Haziran 2011 Genel Seçiminin sonuçlarına dair yorumlarımızı ve tahminlerimizi bu konuda paylaşalım.
Konuyu açan kişi olarak önce ben tahminimi söyleyeyim. AK Parti'nin, 12 Haziran 2011 Genel Seçiminde % 55 oranında oy alacağını ve seçimin sonucunda anayasayı 5'te 3 çoğunlukla değiştirme sayısı olan 330'un üzerinde milletvekili çıkaracağını tahmin ediyorum.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() gol olur
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ak partinin birinci parti olacagi kesin...gönül arzu ederki cok yüksek rakamlara ulasalim.
Karamsar degilim ama gelismeler pek iyimserde yapmiyor beni. Ak partinin tahmini oy orani 45%, Milletimiz futbol takimi gibi partizanlik yaptigi sürece chp'nin oy oranini 20%, mhp 15% olur derim... Asil düsündüren bdp cephesi. Bana cok büyük sürpriz yapacaklar gibi geliyor ya...rakam bile veremiyorum...hadi hayirlisi. Birde adam gibi yapici muhalefet yapilmasi icin BBP'nin meclise girmesini isterim lakin olanak disi gibi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Abi ben 47-50 arasında tahmin ediyorum ama Muhalefet bu kadar seviyesiz, çömez olmaya devam ederse bizim oran artabilir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Ben de rakamlara hafiften takmış vaziyetteyim. Örneğin; ak partinin en azından % 46 sınırını aşmasını, ancak bununla beraber chp'nin de % 23 barajını aşmamasını ümit ediyorum (hayırlısıyla)
Zira, Allah muhafaza chp o % 22-23'lük sınırı aşarsa gene oylarımız arttı falan diyebilir, sonra da sinirim bozulacak durduk yere: ) Sinirler gerilmesin yok yere: ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() chp %25'i geçmediği sürece gerisi kolay bizim için.%26 da olabilir bu sınır ama %27 asla olmamalı,zaten olmayacakta.
Bu yüzden bizim işimiz her türlü kolay.Bazen kötümser olailiyorum ama miting alanındaki o tıklık tıklık kalabalığı,izdihamı görünce tamam diyorum bu seçimde fark atarız. Bu seçime daha fazla özen gösterilmiş,seçim bürolarının sayısının fazlalığını gördüm bizim burada. 3 durakta bir buro gördüm.Önemli olan bu bürolarda doğru insanların bulunması,önüne geleni koymamak. Tabi en önemlisi sandık başı görevlisini iyi seçmek. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() akp %47
chp %27 mhp%13 btp% 5 =p |
|
![]() |
![]() |
#9 | |||
![]() Alıntı:
Yapılan son anketlere göre AK Parti'nin oyu şu sıralar % 48 - % 51 aralığında değişiyor. Seçimden senin tahmin ettiğin gibi bir sonuç çıkabilir. ![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() bende %50 ile %60 arası diyorum inşallah chpye ve mhp ye oyyok burdan
|
|
![]() |
![]() |