![]() |
#1 |
![]() Amerikada çekilen,ülkemizdede yayına giren ve bu filmi sinemalarında halka izleten ve bu filmi izlemeye gidenleri kınıyorum.
Haberlerde de izlemişsinizdir,İran bu filmin yayına girmemesi için ülkemize gerekenleri söylediği halde film yayına girdi. İran'ı azda memnun etmek için +18 sınırı konuldu ama bu dahi yetmez. Sonuçta abd güdümlü bir film. Filmde İran'ı kötülemek bir yana,nemli olan dinimizi de kötülemekten başka bir şeye yaramıyor ama bazı akılsızlar -ki abd karşıtı olduklarını söylerler böyle gaza gelirler- bu filmi izlemeyi uygun görüp filme gitmişler. Malum film duygu yüklü,insanları kandırmanın en güzel yolu duygularıyla oynamaktan geçer veya parayla pulla baştan çıkarmaktan.Abd de çekilen,İslamı horgören bu filme gitmek aklı başında olan insanın işi değil. Soraya adlı kadın haklı veya haksız,doğrudur veya değildir idam edilmiş olabilir. Ama insanların İslamı kötüleyen bir filme gidip ''etkilendim'' demesi akıllara zarar bir olay. Girdap isimli Türk filmi var bilen bilir. Filmdeki şu sahnede incili alanlara sarfettiği sözü,Soraya adlı filme gidenlere armağan ediyorum. 18 şiddet ( ! ) http://www.youtube.com/watch?v=1Xn70aHn434
![]() Konu Hüdaverdi tarafından (05-14-2010 Saat 21:56 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Klasik abd işte sinemasıyla dünyaya propaganda yapıyor..Eğer cepten para verilip gidiliyorsa bu filme yazık...
Girdap filmide beni bir o kadar çıldırtan bir filmdir.Yapımcısını bulsam suratına tükürürüm.. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|