![]() |
#1 |
![]() Türkiye’nin 20 milyar dolarlık Expo’yu İtalya’ya kaptırmasında AK PARTİ'ye kapatma davası büyük oranda etkili oldu. Kapatma davası sonrası çıkan krize bir 20 milyar $ daha ekleyin.
Kapatma davası sonrası Türkiye'den çıkan para miktarının 20 milyar doların üzerinde olduğu hesaplanmıştı. Fatura giderek kabarıyor... İzmir'in 2015 EXPO Fuarı'na evsahipliği hedefinin, Anayasa Mahkemesi'nin AK Parti hakkındaki iddianameyi kabul etmesinin kurbanı olduğu belirtildi. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi'nin yaptığı yazılı açıklamada, şöyle denildi: 'Bir hafta önce 'Bu dava EXPO 2015'i isteyen İzmir'e haksızlık ve İzmir'e karşı açılmış bir kapatma davasıdır' dedik ve ne yazık ki haklı çıktık. Türkiye'nin zararı şimdilik 50 milyar dolar civarındadır.' İKTİDARI YARGILANAN ÜLKE AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat da şunları söyledi: 'Cumhurbaşkanı yargılanan, iktidar partisi yargılanan bir ülkenin imajı ne kadar iyi olursa, Türkiye'ninki de o kadar iyi olur. Expo sonucunda kapatma davasının etkisi var mı yok mu tartışmak gerekecek.' Gazetecilere dönerek Fırat, 'Ben size soruyorum, siz Paris'te olsaydınız ne oy verirdiniz? 'Deyin ki 'Ben Fuji adalarının temsilcisiydim. Paris'te tercih yapacaktım.' İki ülke arasında hangisine oy verirdiniz?'
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() daha bu bisy deil 20 dil 50 milyar dolardi galiba
ama dahada articagi kesindir gibi sonuçta borsa düsüste ve dolar eura tirmanizta son 5 yilin rekoru ama yine ülkede böyle bir gündemde deolasyonolmadan kurtulmakta büyük bir basari iste ülkeyi kimin yikmak istediiğinin kaniti bu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() adamlar çok haklı.. ülkeye de izmire de çok yazık oldu..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Kapatma davasının payı yok diyen varsa yalan söylemiş olur.
Bazıları göbek atıyordur bunun için.Hani şu darbeciler... |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Artık buduruma getirenler biyerlerine kına yakarlar ..
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() istedikleri oluyor türkiyeyi aydınlık yarınlardan uzaklaştırmaya çalışıyorlar ve başarıyorlar :'( :'( :'(
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Karanlığın en yoğun olduğu an (tan vakti) aydınlığa en yakın olan andır,! :-*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() bunlar = karanlık
|
|
![]() |
![]() |
![]() |