ÜLKEYİ REZİL EDİN ONDAN SONRADA SİZE SADECE KIRILSINLAR ÖYLEMİ.....UTANMASA DAHA NELER SÖYLİYECEK KİM BİLİR.... Bahçeli: 2002'de millet bize kırıldı, oyumuzu düşürdü MHP lideri, dün Kırşehir ve Kayseri'de halka hitap etti. Bahçeli, Erdoğan'ın Nasrettin Hoca'lı eleştirisine cevap verdi.MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Başbakan Erdoğan arasındaki 'iktidardan kaçma' tartışması devam ediyor. Bahçeli, önceki gün iç ve dış odakların teslimiyetine girmemek için 2002'de erken seçime gittiklerini söylemişti. MHP lideri, Erdoğan'ın "Nasrettin Hoca, merkebinden düşünce ben zaten inecektim demiş ya, Sayın Bahçeli'yi de bu gülümsetir belki, biraz rahatlatır." şeklindeki sözlerine Kırşehir'den karşılık verdi. Başbakan'ın aklınca kendileri ile dalga geçtiğini savunan Bahçeli, "Nasrettin Hoca eşekten düşmüş, görenlere (Ben zaten inecektim) demiş. Bizim oyumuz 2002 seçimlerinde düştü. Başbakan bunu eşekten düşmüş olarak gösteriyor. Evet biz yüzde 18'den yüzde 8'e düştük. Bu millet kırıldı, oylarımızı düşürdü." ifadelerini kullandı. Bahçeli, fakir ailelere yapılan yardımları da eleştirdi. Ekonomik krizin yoksulları delip geçtiğini ileri sürdü. Yerel seçimlerin hükümete dur demek için fırsat olduğunu belirten Bahçeli, "Hangi partiden olursak olalım, bu ülkenin insanları olarak cevabı demokrasi içerisinde millet iradesi ile vermeyi düşünüyoruz. Bu nedenle yüksek katılım göstererek sandığa gitmeliyiz." diye konuştu. Aykut Aktaş, Kırşehir