08-07-2007, 16:28 | #1 |
2007 Stil Yeni AkPartiForum.com Değişiklik paketi.
saygılarımı sunuyorum once.Bır ak partili olarak.Bunu kendımde bir görev gorerek denedım.Hazırladıgım paketın sıte ıcın yararlı olacagını.Daha cok sey basarabılecegımıze ınandıgım ıcın hazırladım. Başlıklar halinde hazırlanmıs Bır anayasa paketi gibi düşünün.
1-Nick mezarlıgına Çözüm Sitemizde her forum sitesinde oldugu gibi.Çok nick az aktiflik var.Bunun önune gecmelıyız.Hem host u rahatlatmak (yavaşlamaya)hemde siteye kotu nıyetlı nıck alıp sıteye kotu nıyetlı eylemlerın onunu kesmek ıcın.1ay online olmamıs.uyelıklerın tamamının silinmesi. 2-Site görüntüsü Sitemiz Partimizin Tek Resmi formu oldugu ıcın.Sitemize hergun binlerce insan ziyaret etmekte.Bizler farkında degilizdir.Ancak basından,Siyasetci,Köşe yazarı bızım haberımız olmadan siteye bakabilir.AKpartinin Genclerının zaaflarını arastırabilir,İyi yönlerine bakabilir,övebilir,eleştirebilir.Bu yuzden sitemizin Klasik sıradan bir forumdan öte.Daha düzenli.daha tertlipli bir site olabilmesi için.Sitemizdeki Bölümlere çeki düzen verip.Daha çagdaş bir yapıya büründürmek.Site içersinde başkalarına örnek olcak tablolar sergilemek: 3-Sitedeki Geyik ve Sözlü oyunlar konusu Sitemizde hepinizin dikkatni çeken birşey vardır.Geyik ve Sözlü oyunlar.En cok mesaj alan bölüm.Evet eglence gülmece olmadan olmaz.Aranızda espiriye en cok duskun birisi belkide ben olsamda.Bunun bir dozajı oldugunu dusunuyorum.Bunada bir çözüm olarak.Geyik,Sözlü oyunlar gibi bolumlerı.Forum içinde ayrı bır forum yaparak.Burada tutmak.Buraya sınırsız eglence hakkı verip.yazılacak postlar.Üye Post sayısına işlememesi.Üyelere 'sen sozlu oyunlarda aldın tum post sayısını' gibi bir tabirle baş başa bırakmamıs oluruz.Eglenmek isteyen üye arkadasımız.Bu bölümde doyasıya oyunlar oynayıp kahgahalar atabilir.Bir nevi otelin yada bır tesisin eglence bölümü gibi dusunelim.Burdaki konular Anasayfadaki Guncel konular kısmında cıkmayarakta.Topic kirliligininde Önune gecmıs oluruz. 4-Sitede Yönetim & Üye iş birliği(En ıddalı projem) Sitede hic bir sitede olmayan bir sistem teklif ediyorum.Parlemanto Sistemi.Site hakkında guzel bir fikri.Sistemde yada Kurallara ek yada degişiklik isteyen bir üye.Bır paket hazırlar.Bu paket Site Yönetimine sunulur(meclis komisyonu gibi) Yonetim inceler.Hukuka,ahlaka vs konulara aykırı bır neden olmazsa.Site huzurunda Oylamaya sunulur.Oy lama Anket şeklinde yapılıp.Belirli süre acık tutulur.Bir Adsl numarası bır kere Oy kullanabilir.Bu sekılde Demokrasının Savunucusu AK PARTi.Sanal alemdeki bir forumundada.Demokratik şekilde kararlar alır. 5-Organizasyon ve Ar-ge bu konu en hassas konumuz.Ulkemız ıcın cok anlamlı cok onemlı gunler anlar ve zamanlar olmaktır.Bu zamanlarda yahut herhangıbır gun.Bir siteden öte Sanki Devletin bir kurumu gibi.Hizmet felsefesi ile.Çalısmalar yapacak.Duzenlı,inanclı ve planlı bır grup olusturup burdan çalışmalarımızı yapabilirz.Dogru ve saglam kaynaklara ulasabilcek arkadaslarımız.İle Ulusal BAsında Sitemizden söz ettirecek.Bırılerının hayır dualarını alacak.Çalışmalar için kendıne guvenen,Hak ve Haksızlıga inanan,Samimi arkadaslara ihtiyacımız olacaktır.Uyelerımızın desteginide arkamıza alarak AKPartiForum ailesi Hiç bir sitenin yapamadıklarını yapmış olacaktır.Ve inaniyorum Bu olaylar Genel Merkezımını bıle dıkkatını cekecektır. 6-Buda Benım projem- Kampanyası Site üyelerinin büyük bir çoğunlugu genc yaş ortalamasına sahip uyelerımız.Turkıyemızın çok farklı il'lerinden sitemize gelen güzide arkadaslarımız.Bu arkadaslarımız şehriyle alakalı,Okulu ile alakalı,veyahut herhangı bır konu ile alakalı dusunduklerı proje ve fikirleri burada Bizlerle paylaşabilir.Günde binlerce kişinin girip ciktigi bu sitede.Bu projeler bır şekilde kullanılcak hale getirilebilir.Site tarafından yogun ilgi goren projelerı.Site yönetimi olarak.Genel merkeze bildirerek Ülkemizde Sitemizden bir arkadaşımızın hizmeti ile övünme şansı yakalayabiliriz. 7-Haberleşme ile ilgili konu Sitemizin haberler kısmında.Genelde sadece tv kanallarında gordugumuz,gazetelerde okudugumuz haberler mevcut.Kısmen herkesin gunde tekrarlarca okudugu,gordugu haberlerı goruyoruz forumumuzda.Sıradanlıgı bozmak için.Televizyonculuk,basın yayın,gazetecilik ile ilgili bölümlerde okumus yada okuyan arkadaslarla ile.Güzel çalışma yapıp.İlk ellerden haberi aktaran.Dogru tarafsız ve duzeylı bılgı veren bır Haber Portolu edasında.Herkese ciddi bir forum oldugumuzu göstermeliyiz diye dusunuyorum. 8-Ak radyo ak radyomuz tam olarak sistemli düzenli bir halde hala yayın yapamamaktatır.Bu konuda ak parti radyosunun.Klasık rutin ve tek bir zevke hitap eden bir radyo dan cok.Tum zevklere kulak veren Geniş bir yelpaze ile Cok kısısının begenısını kazancak bır radyo ıcın.cesıtlı muzık kulturlerının hayranı takıpcısı arkadaslardan.Belirlenmiş sayıda Dj alıp.belirli sure zarflarında yayınlarının hazırlanması ile gun boyunca her vaktın ozel dınleyecılerının saglanması.Bu sayede Aktif sevilen bır radyo unvanı alması. Evet arkadaslar.Yukarıda yazılanların 'Tamamı' tarafıma ayittir.Nacize şekilde kıt kanaat birşeyler soylemeye çalıştım.Hayırlara vesile olması dilegi ile.Saygılar.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-07-2007, 16:34 | #2 |
sözlü oyunlardan ziyade siyasi meseleleri konuşsak daha iyi olacak ...
|
|
08-07-2007, 16:35 | #3 |
helal kardeşim tam destek :
|
|
08-07-2007, 16:36 | #4 |
Ynt: 2007 Stil Yeni AkPartiForum.com Değişiklik paketi.
evet kardeş güzel konu...
Üyelerimizi tartışıyorum bölümüne ve siyasi bölümlerede bekleriz, uğrayın arasıra entellektüel birikimimizi konuşturmamız gerek yada geliştirmemiz. ;) |
|
08-07-2007, 16:37 | #5 | |
Alıntı:
oyun bölümüne 15000 üzerinde mesaj atılmış bu olay dışarıdan hiç de hoş durmuyor... |
||
08-07-2007, 16:43 | #6 |
tebrikler metalci
güzel başlık aynı görüşleri paylaşıyoruz... ayrıca forumumuzun banner çok kötü bize hiç yakışmıyor...yarışma düzenleyelim yada özel tasarım yaptıralım akgençlerin logosu yokmu o neden ortalıkta yok akgençliğe yakışır bir logomuz olması gerekiyor. |
|
08-07-2007, 16:50 | #7 |
ve arkadaşlar forumumuzda Akpartinin kuruluşu ile ilgili fazla bilgi yok bunun üzerine güzel bir kuruluş anlatısı yarışması düzenlemeyi düşünüyorum ..
|
|
08-07-2007, 16:52 | #8 | |
Alıntı:
|
||
08-07-2007, 16:53 | #9 |
oyun olayına günlük 15 mesaj limiti getirilebilir ...Tabi öyle bir seceneğimiz warsa
|
|
08-07-2007, 16:59 | #10 | |
Ynt: 2007 Stil Yeni AkPartiForum.com Değişiklik paketi.
Alıntı:
Ayrıca oyun bölümündeki kardeşlerimiz 8. sınıfta okuyor falanda olabilir, o nedenle forum forumdur yani isteyen istediği yerde yazsın.. ama diğer bölümlere de uğrasın... |
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|