Türkiye ve Dünyadan Spor Türk ve dünya spor'u ile alakalı haber ve bilgiler bu başlıkta. |
Anketimiz: 2010 Dünya Kupasını Kim Kazanır? | |||
ALMANYA |
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | 20.59% |
ARJANTİN |
9 | 26.47% |
BREZİLYA |
7 | 20.59% |
FRANSA |
0 | 0% |
HOLLANDA |
0 | 0% |
İNGİLTERE |
0 | 0% |
İSPANYA |
8 | 23.53% |
İTALYA |
1 | 2.94% |
DİĞER |
2 | 5.88% |
Katılımcı sayısı: 34. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#1 |
![]() 2010 Dünya Kupasını Kim Kazanır?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ANKET DEVAM EDİYOR
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() güncelleme
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Afrikali bir takimin kazanmasini istiyorum. Ama o kadar güclü takim varmi iclerinde bilemiyorum.
Ama almanyanin kazanmasina gercekten üzülürüm (: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ispanya yada arjantin bana göre bir adim önde.. ikisinden takimi teknik oyunculardan olusuyor gerci arjantin gelirken zorlandi ama messi,milito ve tevezden olusan hücüm hattiyla cok is yapar..
ispanya dün aksam polonyaya yarim düzine gol atti cok komple bir takim, total futbolun tüm gereklerini yapiyor.. brezilyaya gelirsek bana göre sansi yok kadrosunda kaka disinda yildiz diyebilecegimiz oyuncu yok gibi birsey o alistigimiz teknik, göze hos gelen futbol oynayan brezilyadan cok fizik gücüne dayanan bir kadro kurmus birde gs de bekleneni veremeyen elano neler yapacak merak icindeyim.. ingiltere, portekiz,hollanda,fransa, italya ve almanya da sampiyon adaylarindan ve kaliteli kadrolari var ama benim görüsüm yine arjantin veya ispanya.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() arjantinin şimdiye kadar aman aman bir futbolunu görmedim.
brezilyanın şampiyon olmasından haklı olarak bıkanlar,brezilyanın mükemmel oyunu gözardı ediyorlar. ispanya güçlü takımlara karşı ne yapacağı muallakta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
evet brezilya her turnuvanin potansiyel sampiyon adayidir ancak biz brezilyadan sampiyonlugunun yaninda göze hos gelen futbolda bekliyoruz.. bana göre ispanya, hollanda ve portekiz güzel futboluyla turnuvaya damga vuracakdir evet arjantin ahim, sahim bir takim degil ama belli basina messi faktörü onlari favoriler arasina sokmustur.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Ben İspanyaya çok güveniyorum niye diye sorarsanız kadrosu hem kaliteli hem oturmuş...
adamlar maç kaybetmiyor... |
|
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
anket, dünya kupası |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|