AK Gençliğin Buluşma Noktası
Ay'ın Enleri ve Ak Üyeleri Her Ay'ın Enlerini ve en başarılı AK üyelerini seçiyoruz.



Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler
 
Alt 01-21-2012, 18:08   #61
Kullanıcı Adı
Terennüm
Standart
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Beyler ilk posta tamamdir, yeni isimler hakkinda analizlerim devam edecekdir ama bazi arkadaslari polemik olmasin diye yorumlamayacagim, bu konuda anlayis bekliyorum..

Ahmet Yasin:
Nevi sahsina Münhasir bir kardesimizdir, en önemli özelligi dinlemesini biliyor, tartismasini biliyor ve nasil konusacagini biliyor!..Özgür düsünen ve düsündügünü cekinmeden söyleyen birikimli bir kardesimiz..
AKıncı 34: Rasim Ozanin islami versiyonu diyebiliriz yani rasim gibi her konuda söyleyecegi sözü ve her konuda belli birikimi olan birisi tabiki bazen rasim gibi karsidakinida ifrit etmiyor degil.. gelisime acik, yeni bilgiye acik ve birazda kendini begenmis bir kardesimiz ama analizleri dikkate deger , ince espiriyi hic kacirmiyor, sözde degil özde özgürlükcü ve olaylarin akislarini iyi okuyabileyen gelecegin kacinilmaz aydinlarindan olabilecek potansiyelde bir kardesimi...
Blur: En önemli özelligi samimi olmasi yani takiyye yapmiyor, yapmacik olmuyor buda onu bazen sinirli, bazen fasist, bazen cekilmez, bazen tutucu gibi gösteriyor ama onun bazi olmazsa olmazlari var bunlari üc ana maddede siralayabiliriz islam, türklük ve trabzonspor bu konularda asiri uclara kayabiliyor ama yeri geldiginde hatali oldugunu kabul edebilen birisi tek eksigi bazen susmasini bilmiyor diyebiliriz oda genlerindeki trabzonluluktan kaynaklaniyor diyebiliriz, sunu acikla söyleyebiliriz tam anlamiyla milli degerlere önem veren, dini konularda hassas ve hasta bir Trabzonsporlu..
Azap: verilen pasi aninda gole cevirebilecek mahiyette, bakmayin ona birilerinin "fake" diye takildigimiza ondaki bu birikim oldugu sürece o birileri onun "feyki" olabilir.. saygisindan asla taviz vermeyen, her ortama hemen ayak uyduran ve sakayi kaka yapmayan sitemizin aykiri genci..
Beylerbeyi: Uzun cümleleriyle karsidakini okumaktan biktiran ama her cümlesinde tecrübe, analiz ve farkli bakis acisi olan bir kardesimiz.. bazen önyargili, bazen cok bilmis, bazende sert üslubu olsada asla artniyetli olmayan bir insan.. Degisik cevrelerin icinde bulundugu icin az, cok her konuda bir bildigi olan ve ona göre analizler yapabilen birisi, gerci bazen analizleri tarafli oluyor ki buda cok normaldir..

Hüdaverdi: O bir fenomen, o bir reyiz, o bir chp düsmani, o sitenin gülü, cicegi, kusu akliniza ne gelirse.. Onun yaptigi analizleri dünyada yapacak ikinci kisi yoktur.. kendisine bir malzeme verin iki dakikada size 25 bölümlük dizi ceksin.. kendisinin öne cikan diger özelligide hayvan sevgisi ki ben chp ye olan ilgisinide buna bagliyorum .. bir diger noktada bazen sinirlari cok asiyor, burayi mahalle kahvesi sanip "yardiriyor!" ..
serdary: O cüsseden bu kadar sessiz, sakin, efendi bir kardesmiz ciksin..kendisinin saygisi üst seviyede, simdiye kadar bir tartisma yaptigini, birini tersledigini yada biriyle münakasa yaptigini görmedik, adamin bir yanagina vursak, bize digerinide uzatiyor bence biraz furkanla takilmali yani biraz üniversiteli olmanin asiligini, aykiriligini hissettirmeli tabiki dozajini iyi ayarlamak lazim sonra o cüsseden aykiri bir insan cikaralim derken, basimiza belayi alabiliriz
cartman: kardesimiz yillardir buralarda ama bir istikrar sorunu var yani bazen bir kayboluyor, pir kayboluyor oysaki böyle arkadaslarimiz her ortamda olmali cünkü hemen orta yolu buluyor, yorumlariyla ortami yumusatiyor, konuya farkli bakis acilari getiriyor ve tartisma nasil yapilir gösteriyor..
o acidan tadimlik degil, doyumluk yorumlar bekliyoruz kardesim..

El Emin: genc sakirt kardesimiz.. bir kere cok alingan, artist, kendini begenmis ve burnundan kil aldirmiyor
eee benimde amcam milletvekili olsa benimde havamdan gecilmez diyenler olacak ama adamin havasi 12 haziranda öncede vardi, gerci simdilerde küstüm, oynamiyoruz tarzinda takiliyor ama o her an pusuda bekliyor eger birisi hocaefendiye birsey demeye kalksin karsisinda bu yigit kardesimizi görebilir..
yasina göre bilgisi, deneyimi üst seviyede hatta kursuna kafa atmisligi var deniliyor, bu sitenin gülüdür kendisi ama dikenleride cok acitir, o aciyi yasayan birisi olarak bunu rahatlikla söyleyebilirim

Furkanca Bakış: devrimci, islamci, militarist, sempazitan, aykiri, asi, terörist diye sifatlar uzatilabilir.. adam o kadar aykiri bütün dünya beyaz, o kara dese bile eger dogru olduguna inaniyorsa degistirmez..
kendini devamli gelistiriyor, sorguluyor bazen haddini asiyor, bazen gereksiz islere burnunu sokuyor ama devamli bir arayis icinde..
burada banamisin diyen aga babalarini yorumlariyla döven, hic altta kalmayi sevmeyen ve benden uzak, Allaha yakin olsun tadinda bir sahsiyettir kendisi..

Ukbâ: icindeki insan sevgisini, disari yansitan o sicak muhabbetleriyle kalpler arasi köprü kuran.. Yardimseverlik konusunda zirve yapmak bir yana, dost bildigi icin en ücra köseye gitmekten hic cekinmeyen tam bir dava adami, ask adami, muhabbet erbabi bir insan.. Hic ki sinirlenmez, hic mi kizmaz, hic mi hakaret etmez anasini satayim bu adam dedirten hosgürü abidesi..
BeldeiTayyibe: Bir cok ortak özelligimiz olan bir kardesimiz.. Gurbette yasamasina ragmen gerek türkiye gerekse Dünya gündemi konusunda kendini gelistiren, basta dini konular olmak üzere tarih, siyaset ve gündeme dair konularda derin analizleri olan bir kardesimiz, tartisma üslubu üst seviyede, tartismalarini verilere, bilgilere dayandiriyor ama hep mesafe birakiyor gibi görünüyor ki belkide bu onun karakterinden kaynaklanan bir tarzdir..
Cihannur: su sitede en son yapacagim sey cihan abiyle tartismakdir .. hakli cikma oranini gectim, haksiz cikmaya bile razisiniz ama bir kere elinizi kaptirdiginiz zaman kolu vermek bile sizi kurtaramaz..
kendisi tam bir ak parti sevdalisi, tam bir yürüyen sözlük gerci hep pc basinda duruyor gibi yani yürüdügüde süpheli.. siz adama leblebi diyorsunuz size corumun kurulusundan bu yana gecirdigi devreleri anlatiyor..
birde yorumlarina renk katan o smilleyleride olmazsa olmazi
Epivates: Bu siralar agirdan takiliyor öyle her konuya yorum yapmiyor.. yillar mi onu degistirdi yoksa hayatindaki gelgitler mi bilemeyiz her sene daha bir degisiyor ve daha bir entellesmeye basliyor..
önceden hemen sinirlenen, karsidakini konustuguna pisman eden agir abimiz simdilerde isi bazen dalgaya vururak bazende karsi atakla karsidakini pisman edebiliyor..
espiri konusunda zirve yapan bu pampis kardesimiz öyle kofti birisi degildir bunuda gecmiste bilgi yarismalarinda gösterdigi üstün basariyla hafizalara kazimisdir..
Objektif: iyi,hos, harika, mükemmel diyebiliriz ama bir sartla espiri yapmama sartiyla .. bu kardesimiz bazen itici gibi gelebilir, bazen anlasilmaz gelebilir, bazen cok konusuyor gelebilir tamam tamam cogu zaman öyle gelebilir ama aslinda öylede olmayabilir
Saka kaldirmasini seviyorum ah birde verdigimiz o ince paslari sabri gibi daglara, taslara atmasa bu kardesimizde cok büyük potansiyel varda oda zamanla tecrübelenecek
seviyorum, seviyoruz onur kardesimizi onunda bizi sevmesi icin begenilerimizi eksik etmeyelim :D
Eşref: Ögretmen olmanin verdigi rahatlikla gayet sakin, sogukkanli bir tarzi var.. konuya derinlemesine bir giris yaptiktan sonra, karsidakini dinliyor ve eger yanlisi varsa bunu kabul etmekten hic cekinmiyor..
insan psikolojisinden anladkigini harareti artan tartismalardaki alttan almasiyla gösteren kardesimizin son zamanlarda aktif olmamasida site icin pek olumlu diyebiliriz..
bur-AK heyancali, bildiginden sasmayan, muhalefet ve hep önde olmayi seven bir arkadasimiz.. o sabah nasil kalktigina, sabah ne yedigine göre tavri degisebilir bazen bakarsiniz cok sakaci bir bakarsiniz ciddi kesilmis.. arkadas canlisidir ama gözü hep yükseklerde buda onun idealist oldugunu gösterir..
ama o basamaklari cikarken kirdiklarina, döktüklerine iyi bakmasi gerekir yoksa bu sanal ortamdakiler önemli olmayabilir ama real hayatta yanlis anlasilabilir..
gelisime gayet acik birde su burnunun dikine gitmese daha iyi olacak, bir nevi furkanin sakirt versiyonu ama burak daha bir devletci..
Tarantula_: kendisini tam anlamiyla cözdügüm söylenemez cünkü cok asiri uclardaki görüslere karsi sempatisi belkide bunda etkili olmusdur..
hatta söylentilere göre odasinin bas kösesin atatürk portresi varmis .. kendini her gecen gün gelistiriyor, simdilerde daha az konusup, daha cok dinliyor..
farkli bakis acilari var, saygi konusundada zirvede ama bazen cok cabuk sinirleniyor ama yatismasida bir o kadar cabuk oluyor buda karadenizin havasindan kaynaklaniyordur, olacak o kadar

Ertuğrul Özgül: acikcasi kardesimizi o kadar tanidigim söylenemez, ihl olmasi bende ayri bir sempati olusturdu bunun yani sira haber akisi noktasinda siteye cok emegi gecti, geciyor.. cok fazla tartisma ortamlarinda görmesemde, yaptigi analizlerden gündemi yakindan takip ettigini anlayabiliyoruz..

unnamed : Hani Tayyib Reis icin diyorlar ya icindekini söylüyor, cekinmiyor ve lafini esirgemiyor diye.. iste bekir reyizde aynen öyle adam birine kil kaptiysa önce hafiften dokunuyor karsidaki anlamiyorsa ince ayari veriyor yok yine anlamiyorsa damara bagliyor
cok cabuk sinirleniyor, espiriyi kacirmiyor, birde evlilikle alakali bir sorunu varda daha cözemedik, belkide evlenmekten korkuyor yada sultanliktan vazgecmek istemiyor..
ayrica teknolojiyi iyi takip ediyor birde motor sevdasi var birde su reyizler arasinda efsane bir kosma olayi var daha o olayi acikliga kavusturamadik :D
onurcan: isme bakinca tifil bir cocuk saniyordum sonra yasini ögrenince biz yaninda tifil cocuk kaldik
onurcan abiyi anlamak cok zordur, bir kere cok serttir ne yazsaniz yanlis anliyor diye korkarsiniz ama tam bir ak parti sevdalisi..
Alinganligi üstünde olunca isiniz cok zor ama kin gütmeyen bir özelligi var bugün kavga edin, yarin hic birsey olmamis gibi hareket eder..
üstteki üye hakkindaki ne istiyorsunuz adli konuyla ayri bir muhabbeti var, aninda bitebiliyor o acidan o konuyu onurcanla üstteki üye hakkinda ne düsünüyorsunuz diye yapmak en dogrusu
CeVHeR: bakmayin su siralar ortaliklarda gözükmedigine sitenin ilk demlerinde vardi ve eger birgün bu siteye kilit vurulacaksa herhalde anahtari cevherden isteyecekler ..
bir kere dogru davutcu yani söyle bizim gibi denge siyaseti yapsa, al gülüm- ver gülüm takilsa simdilerde cevher baskan diyorduk ona..
bir insana takmasin adamin 5 sene önce bilmem hangi konuda söyledigi bir cümleyi bulayip dün söyle diyordun, bugün böyle diyerek karsidakini heran afallatabilir ..
fanatik fb li olmasida onu sitede ön plana cikarsada belkide onu fanatik yapan bu sitedekiler hele kankasi hipermuhafazakarin bu konuda emegi cok fazladir..
görüntüde üstadligi olmasada adrese teslim mesaj gönderme konusunda üstadligi tartisilmaz
Terennüm : Sitemizin üstadi.. öyle laf olsun diye üstad denilmiyor kisa ama lafi gedigine koyan söylemleriyle o lafzi ne kadar hakettigini gösteriyor..
En agir sözlere bile o kadar yumusak cevaplar veriyor ki karsidakinde daha söz söylecek mecal kalmiyor..
O sitemizin vakur, sakin ve agir abisi.. o bizlerin üstadi ve daimi buralarda olmasi temennisiyle..
Bluemoon: Olcay kardesimizin bakmayin sakin ve sessiz durduguna onun icinde kopan firtinalarin yaninda karadeniz halt yemis.. her daim efendiligini muhafaza eden, karsidakini saygisi, bilgisi ve üslubuyla döven bir kardesimiz.. bazen kaybolup gidiyor, bazen seyirci olmayi yegliyor ama biz onu her daim sahalarda görmek istiyoruz..
Ottoman: su siralar ismini degistirdi ne oldugunu bilmiyoruz cünkü kendisi ortaliklarda kaybolup, kendini unutturuyor.. sitenin teknolojik sahsiyetini bu kadar uzak görmeye alisik degiliz, kendisini daha cok online görmek isteriz cünkü o bu sitenin ayri bir rengi ve onsuz bir kisi eksigiz..
forum forum olalı böyle bir liste görmedi
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-21-2012, 18:17   #62
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Standart
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster


bur-AK heyancali, bildiginden sasmayan, muhalefet ve hep önde olmayi seven bir arkadasimiz.. o sabah nasil kalktigina, sabah ne yedigine göre tavri degisebilir bazen bakarsiniz cok sakaci bir bakarsiniz ciddi kesilmis.. arkadas canlisidir ama gözü hep yükseklerde buda onun idealist oldugunu gösterir..
ama o basamaklari cikarken kirdiklarina, döktüklerine iyi bakmasi gerekir yoksa bu sanal ortamdakiler önemli olmayabilir ama real hayatta yanlis anlasilabilir..
gelisime gayet acik birde su burnunun dikine gitmese daha iyi olacak, bir nevi furkanin sakirt versiyonu ama burak daha bir devletci..

Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-21-2012, 18:20   #63
Kullanıcı Adı
BlueMoon
Standart
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bluemoon: Olcay kardesimizin bakmayin sakin ve sessiz durduguna onun icinde kopan firtinalarin yaninda karadeniz halt yemis.. her daim efendiligini muhafaza eden, karsidakini saygisi, bilgisi ve üslubuyla döven bir kardesimiz.. bazen kaybolup gidiyor, bazen seyirci olmayi yegliyor ama biz onu her daim sahalarda görmek istiyoruz..


Allah razı olsun abim değerli ve güzel tesbitlerin için aynı güzel dileklerim ile kabul etmeni isterim bu aralar fazla aktif değilim çünkü işimiz dolayısı ile yoğunum ama tamamiyle kopmuyorum konulara yorum yazmasam da günde en az 1 defa girip bakıyorum Allaha emanet ol..
BlueMoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-23-2012, 15:25   #64
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Standart
Enleri sondan yapınca hiç sıkıcı olmuyor sizde yapın :D
Unuttuklarım varsa affola eğlendirici amaçlı bi en listesini sizlere sunuyorum saygılar
En Aktif Üye: Hüdaverdiyi tek geçerim ama başka biriyle geçemem oyhhş :D

En Yardımsever Üye: Ahmet Özyer,Mavera,Ottoman ve diğer yardım kuruluşları hepsine minnettarız forever Kimse Yokmu and Deniz feneri or Kızılay very life !

En Ciddi Üye: A.Kaç

En Fanatik Üye: fana-tik li birini göremiyorum :D

En Tatlı Başbelası üye: hem tatlı olacak hemde başbelası oooo çok şey istiyonuz :D

En Geveze Üye: En anlamsız ve gereksiz yere lafı uzatanlar gevezedir.Çok konuşup edebiyat döktürenler üstaddır.

En Karizmatik Üye: bu artist smileyi kıskanıyorum çok karizmatik ,sevgilisi fadimede bu çocukları bile olmuş oda şu biraz şaşı olmuş akraba evliliğiymiş

En Kibar Üye: Forumdaki bayan üyelerin hepsi kibar diye düşünüyorum başka birşey düşünmüyorum teşekkürler

En Komik Üye: Hüdaverdiyi çok komik ve komedyen görüyorum duyumlarıma göre beyaza rest çekmiş hüdo show diye bi programla ekranlara geliyormuş .

En Daimi Üye: Hüdaverdi,AKıncı,Epivates,Mavera,Furkan,Burak,Otto man

En Paylaşımcı Üye: Hüdaverdi,Ottoman,AKıncı,Furkan ve aklıma gelmeyen bi kaç kişi daha .

En Sevimli Üye: bu smileylerde herşeye gülüyor yahu ne kadar lağubaliler.

En Sinirli Üye: bu smiley çok sinirli ya her baktığımda kaşlarını çatmış küfür ediyor.

En Heyecanlı üye: Heyecan nedemek önce onu anlayalım :
sevinç, korku, kızgınlık, üzüntü, kıskançlık, sevgi gibi nedenlerle ortaya çıkan güçlü ve geçici duygu durumu. Anlamını öğrendik daha sonraki adımda en heyecanlı üyeyi paylaşacağım beni izleyin.



En Sabırlı Üye: bur-ak çok sabırlı bir üyedir ne konu siler ne adam banlar ne uyarı verir ne tezkip yayınlar çok sabırlıdır maşAllah ani kararlar vermez kesinlikle.

En iyi İmza: Kimse imzasını imzasında paylaşmamış ki ne bileyim kim nasıl imza atıyor ha şunu diyebilirim andıçtaki ıslak imzalar güzeldi En iyisi Başbuğun :D

En iyi Kullanıcı Adı: Mavera,Epivates(en meşhur ve en vukuaatlı :D)

En Efendi Üye: Efendim ? Anlayamadım :D

En Muhalefet üye: Kaldımı ki :D Dakikasında banlanıyor diye biliyorum :D:D

En Bilimsel üye: Ottoman(Teknolojinin omurgası bu adam,duyumlara göre microsoftun yeni siosu olmaya adaymış) :D

En Tekrarcı üye: bur-ak konu silmeyi tekrar tekrar yaptığı için en tekrarcı odur :D

En Milliyetçi üye: En Milliyetçi Faşizme girer faşist anlayışta kimseyi göremiyorummm.

En Özgürlükçü üye: Furkan,AKıncı34 : Demokrasinin taşıyıcıları bu adamlar (Türklerin yetiştirdiği en demokrat adam bunlar moşe ciddiye alalım) :D

En Aykırı üye: Furkan,Hüdaverdi,Akıncı : Forumun kalbi bu üçlüde atıyor hiç teklemedi maşaAllah :D

En iyi Yorum yapan Üye: Yalçın Karaca,Terennüm,Haarp,Mavera: Edebiyatınıza zeval gelmesin.

En Kendine güvenen Üye: Epivates

En Anlaşılamaz üye: Vardı kalmadı.

En Anlaşılır üye: Her anlatılanı anladığımız sürece herkes anlaşılırdır.Yani bizle alakalıdır.Ve o yüzden bazen herkes anlaşılır olur bazende hakikaten anlamayabiliriz.

En Yeteneğini yansıtan üye: Ottoman(teknoloji konusunda) Hüdaverdi(Gırgır konularda ve kuş beslemede),bur-ak(Konu Silmede) AKıncı34(En Akıncı) Furkan(Direniş Gücü) Mavera(Ters Köşe) Terennüm(Şahsına Münhasır Paylaşımlarda) Epivates(Fanatizmin Kurucusu :D) ....
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-23-2012, 15:41   #65
Kullanıcı Adı
Terennüm
Standart
bu enlereden sana fazla beğeni çıkmaz benden söylemesi
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-24-2012, 00:30   #66
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Standart
Heyyy en listesi yaptık yahu bi bakın hele yanaşın :D
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-24-2012, 00:46   #67
Kullanıcı Adı
Mavera
Standart
sana aferin onurcum
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-24-2012, 00:48   #68
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Standart
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sana aferin onurcum
Çok kısa cümlelerine alışkın değilim abi tansiyonum oynuyor dengem altüst oluyor...

Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-24-2012, 00:58   #69
Kullanıcı Adı
Mavera
Standart
onurcun mevzi bahis sen olunca uzun cümleler kifayetsiz kaliyor :D...

bu arada bayan arkadaslar, benim enlerimi beklediginizi biliyorum ama üsengecligime verin yoksa hepiniz hakkinda diyecek bir kac kelamimiz var :D
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-24-2012, 01:02   #70
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Standart
Onu bunu bilmem abi onu bunu bilmem bilemem :D.Bu işin lami limi yok .
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır


Konuyu Toplam 8 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 8 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta