AK Gençliğin Buluşma Noktası
Ay'ın Enleri ve Ak Üyeleri Her Ay'ın Enlerini ve en başarılı AK üyelerini seçiyoruz.



Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler
 
Alt 01-24-2012, 01:08   #71
Kullanıcı Adı
Mavera
Standart
o cimi olmayacakmiydi :D..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-24-2012, 02:29   #72
Kullanıcı Adı
unnamed
Standart
oyhhh mavera abime bak hele yapistirmis enleri...
eyvallah abim...
+rep
 
Alt 01-25-2012, 14:27   #73
Kullanıcı Adı
OTTOMAN
Standart
Gönülden - EZEL - Mavera - [O]bjektif

Unutmayıp enlerinizde yer verdiğiniz için canı gönülden teşekkür ederim...

Konu OTTOMAN tarafından (01-25-2012 Saat 14:32 ) değiştirilmiştir..
OTTOMAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-26-2012, 23:25   #74
Kullanıcı Adı
Mavera
Standart
gecenin ilerleyen saatlerinde Sevban,Feride, Almi, _duygu_, Ak sevda, Ruh-i zar,nihani,Nun, Hüdavendigâr, Nevariye, Saltuk Bugra Han, TYH, Hakan Özkan rumuzlu arkadaslar hakkinda hazirladigim en listesini, daha önce hazirladigim en listesine ekleyip, gecen seneki enler analimizi bitirmis olacagim..
diger eklemedigim arkadaslari ya fazla tanimiyorum yada yazacaklarim yanlis anlasilacagi icin polemik olsun istemiyorum..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-26-2012, 23:36   #75
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Standart
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Beyler ilk posta tamamdir, yeni isimler hakkinda analizlerim devam edecekdir ama bazi arkadaslari polemik olmasin diye yorumlamayacagim, bu konuda anlayis bekliyorum..

Ahmet Yasin:
Nevi sahsina Münhasir bir kardesimizdir, en önemli özelligi dinlemesini biliyor, tartismasini biliyor ve nasil konusacagini biliyor!..Özgür düsünen ve düsündügünü cekinmeden söyleyen birikimli bir kardesimiz..
AKıncı 34:
Rasim Ozanin islami versiyonu diyebiliriz yani rasim gibi her konuda söyleyecegi sözü ve her konuda belli birikimi olan birisi tabiki bazen rasim gibi karsidakinida ifrit etmiyor degil.. gelisime acik, yeni bilgiye acik ve birazda kendini begenmis bir kardesimiz ama analizleri dikkate deger , ince espiriyi hic kacirmiyor, sözde degil özde özgürlükcü ve olaylarin akislarini iyi okuyabileyen gelecegin kacinilmaz aydinlarindan olabilecek potansiyelde bir kardesimi...
Blur: En önemli özelligi samimi olmasi yani takiyye yapmiyor, yapmacik olmuyor buda onu bazen sinirli, bazen fasist, bazen cekilmez, bazen tutucu gibi gösteriyor ama onun bazi olmazsa olmazlari var bunlari üc ana maddede siralayabiliriz islam, türklük ve trabzonspor bu konularda asiri uclara kayabiliyor ama yeri geldiginde hatali oldugunu kabul edebilen birisi tek eksigi bazen susmasini bilmiyor diyebiliriz oda genlerindeki trabzonluluktan kaynaklaniyor diyebiliriz, sunu acikla söyleyebiliriz tam anlamiyla milli degerlere önem veren, dini konularda hassas ve hasta bir Trabzonsporlu..
Azap: verilen pasi aninda gole cevirebilecek mahiyette, bakmayin ona birilerinin "fake" diye takildigimiza ondaki bu birikim oldugu sürece o birileri onun "feyki" olabilir.. saygisindan asla taviz vermeyen, her ortama hemen ayak uyduran ve sakayi kaka yapmayan sitemizin aykiri genci..
Beylerbeyi: Uzun cümleleriyle karsidakini okumaktan biktiran ama her cümlesinde tecrübe, analiz ve farkli bakis acisi olan bir kardesimiz.. bazen önyargili, bazen cok bilmis, bazende sert üslubu olsada asla artniyetli olmayan bir insan.. Degisik cevrelerin icinde bulundugu icin az, cok her konuda bir bildigi olan ve ona göre analizler yapabilen birisi, gerci bazen analizleri tarafli oluyor ki buda cok normaldir..


Hüdaverdi: O bir fenomen, o bir reyiz, o bir chp düsmani, o sitenin gülü, cicegi, kusu akliniza ne gelirse.. Onun yaptigi analizleri dünyada yapacak ikinci kisi yoktur.. kendisine bir malzeme verin iki dakikada size 25 bölümlük dizi ceksin.. kendisinin öne cikan diger özelligide hayvan sevgisi ki ben chp ye olan ilgisinide buna bagliyorum .. bir diger noktada bazen sinirlari cok asiyor, burayi mahalle kahvesi sanip "yardiriyor!" ..
serdary: O cüsseden bu kadar sessiz, sakin, efendi bir kardesmiz ciksin..kendisinin saygisi üst seviyede, simdiye kadar bir tartisma yaptigini, birini tersledigini yada biriyle münakasa yaptigini görmedik, adamin bir yanagina vursak, bize digerinide uzatiyor bence biraz furkanla takilmali yani biraz üniversiteli olmanin asiligini, aykiriligini hissettirmeli tabiki dozajini iyi ayarlamak lazim sonra o cüsseden aykiri bir insan cikaralim derken, basimiza belayi alabiliriz
cartman: kardesimiz yillardir buralarda ama bir istikrar sorunu var yani bazen bir kayboluyor, pir kayboluyor oysaki böyle arkadaslarimiz her ortamda olmali cünkü hemen orta yolu buluyor, yorumlariyla ortami yumusatiyor, konuya farkli bakis acilari getiriyor ve tartisma nasil yapilir gösteriyor..
o acidan tadimlik degil, doyumluk yorumlar bekliyoruz kardesim..

El Emin: genc sakirt kardesimiz.. bir kere cok alingan, artist, kendini begenmis ve burnundan kil aldirmiyor
eee benimde amcam milletvekili olsa benimde havamdan gecilmez diyenler olacak ama adamin havasi 12 haziranda öncede vardi, gerci simdilerde küstüm, oynamiyoruz tarzinda takiliyor ama o her an pusuda bekliyor eger birisi hocaefendiye birsey demeye kalksin karsisinda bu yigit kardesimizi görebilir..
yasina göre bilgisi, deneyimi üst seviyede hatta kursuna kafa atmisligi var deniliyor, bu sitenin gülüdür kendisi ama dikenleride cok acitir, o aciyi yasayan birisi olarak bunu rahatlikla söyleyebilirim


Furkanca Bakış: devrimci, islamci, militarist, sempazitan, aykiri, asi, terörist diye sifatlar uzatilabilir.. adam o kadar aykiri bütün dünya beyaz, o kara dese bile eger dogru olduguna inaniyorsa degistirmez..
kendini devamli gelistiriyor, sorguluyor bazen haddini asiyor, bazen gereksiz islere burnunu sokuyor ama devamli bir arayis icinde..
burada banamisin diyen aga babalarini yorumlariyla döven, hic altta kalmayi sevmeyen ve benden uzak, Allaha yakin olsun tadinda bir sahsiyettir kendisi..


Ukbâ: icindeki insan sevgisini, disari yansitan o sicak muhabbetleriyle kalpler arasi köprü kuran.. Yardimseverlik konusunda zirve yapmak bir yana, dost bildigi icin en ücra köseye gitmekten hic cekinmeyen tam bir dava adami, ask adami, muhabbet erbabi bir insan.. Hic ki sinirlenmez, hic mi kizmaz, hic mi hakaret etmez anasini satayim bu adam dedirten hosgürü abidesi..
BeldeiTayyibe: Bir cok ortak özelligimiz olan bir kardesimiz.. Gurbette yasamasina ragmen gerek türkiye gerekse Dünya gündemi konusunda kendini gelistiren, basta dini konular olmak üzere tarih, siyaset ve gündeme dair konularda derin analizleri olan bir kardesimiz, tartisma üslubu üst seviyede, tartismalarini verilere, bilgilere dayandiriyor ama hep mesafe birakiyor gibi görünüyor ki belkide bu onun karakterinden kaynaklanan bir tarzdir..
Cihannur: su sitede en son yapacagim sey cihan abiyle tartismakdir .. hakli cikma oranini gectim, haksiz cikmaya bile razisiniz ama bir kere elinizi kaptirdiginiz zaman kolu vermek bile sizi kurtaramaz..
kendisi tam bir ak parti sevdalisi, tam bir yürüyen sözlük gerci hep pc basinda duruyor gibi yani yürüdügüde süpheli.. siz adama leblebi diyorsunuz size corumun kurulusundan bu yana gecirdigi devreleri anlatiyor..
birde yorumlarina renk katan o smilleyleride olmazsa olmazi
Epivates: Bu siralar agirdan takiliyor öyle her konuya yorum yapmiyor.. yillar mi onu degistirdi yoksa hayatindaki gelgitler mi bilemeyiz her sene daha bir degisiyor ve daha bir entellesmeye basliyor..
önceden hemen sinirlenen, karsidakini konustuguna pisman eden agir abimiz simdilerde isi bazen dalgaya vururak bazende karsi atakla karsidakini pisman edebiliyor..
espiri konusunda zirve yapan bu pampis kardesimiz öyle kofti birisi degildir bunuda gecmiste bilgi yarismalarinda gösterdigi üstün basariyla hafizalara kazimisdir..
Objektif: iyi,hos, harika, mükemmel diyebiliriz ama bir sartla espiri yapmama sartiyla .. bu kardesimiz bazen itici gibi gelebilir, bazen anlasilmaz gelebilir, bazen cok konusuyor gelebilir tamam tamam cogu zaman öyle gelebilir ama aslinda öylede olmayabilir
Saka kaldirmasini seviyorum ah birde verdigimiz o ince paslari sabri gibi daglara, taslara atmasa bu kardesimizde cok büyük potansiyel varda oda zamanla tecrübelenecek
seviyorum, seviyoruz onur kardesimizi onunda bizi sevmesi icin begenilerimizi eksik etmeyelim :D
Eşref: Ögretmen olmanin verdigi rahatlikla gayet sakin, sogukkanli bir tarzi var.. konuya derinlemesine bir giris yaptiktan sonra, karsidakini dinliyor ve eger yanlisi varsa bunu kabul etmekten hic cekinmiyor..
insan psikolojisinden anladkigini harareti artan tartismalardaki alttan almasiyla gösteren kardesimizin son zamanlarda aktif olmamasida site icin pek olumlu diyebiliriz..
bur-AK heyancali, bildiginden sasmayan, muhalefet ve hep önde olmayi seven bir arkadasimiz.. o sabah nasil kalktigina, sabah ne yedigine göre tavri degisebilir bazen bakarsiniz cok sakaci bir bakarsiniz ciddi kesilmis.. arkadas canlisidir ama gözü hep yükseklerde buda onun idealist oldugunu gösterir..
ama o basamaklari cikarken kirdiklarina, döktüklerine iyi bakmasi gerekir yoksa bu sanal ortamdakiler önemli olmayabilir ama real hayatta yanlis anlasilabilir..
gelisime gayet acik birde su burnunun dikine gitmese daha iyi olacak, bir nevi furkanin sakirt versiyonu ama burak daha bir devletci..
Tarantula_: kendisini tam anlamiyla cözdügüm söylenemez cünkü cok asiri uclardaki görüslere karsi sempatisi belkide bunda etkili olmusdur..
hatta söylentilere göre odasinin bas kösesin atatürk portresi varmis .. kendini her gecen gün gelistiriyor, simdilerde daha az konusup, daha cok dinliyor..
farkli bakis acilari var, saygi konusundada zirvede ama bazen cok cabuk sinirleniyor ama yatismasida bir o kadar cabuk oluyor buda karadenizin havasindan kaynaklaniyordur, olacak o kadar

Ertuğrul Özgül: acikcasi kardesimizi o kadar tanidigim söylenemez, ihl olmasi bende ayri bir sempati olusturdu bunun yani sira haber akisi noktasinda siteye cok emegi gecti, geciyor.. cok fazla tartisma ortamlarinda görmesemde, yaptigi analizlerden gündemi yakindan takip ettigini anlayabiliyoruz..

unnamed : Hani Tayyib Reis icin diyorlar ya icindekini söylüyor, cekinmiyor ve lafini esirgemiyor diye.. iste bekir reyizde aynen öyle adam birine kil kaptiysa önce hafiften dokunuyor karsidaki anlamiyorsa ince ayari veriyor yok yine anlamiyorsa damara bagliyor
cok cabuk sinirleniyor, espiriyi kacirmiyor, birde evlilikle alakali bir sorunu varda daha cözemedik, belkide evlenmekten korkuyor yada sultanliktan vazgecmek istemiyor..
ayrica teknolojiyi iyi takip ediyor birde motor sevdasi var birde su reyizler arasinda efsane bir kosma olayi var daha o olayi acikliga kavusturamadik :D
onurcan: isme bakinca tifil bir cocuk saniyordum sonra yasini ögrenince biz yaninda tifil cocuk kaldik
onurcan abiyi anlamak cok zordur, bir kere cok serttir ne yazsaniz yanlis anliyor diye korkarsiniz ama tam bir ak parti sevdalisi..
Alinganligi üstünde olunca isiniz cok zor ama kin gütmeyen bir özelligi var bugün kavga edin, yarin hic birsey olmamis gibi hareket eder..
üstteki üye hakkindaki ne istiyorsunuz adli konuyla ayri bir muhabbeti var, aninda bitebiliyor o acidan o konuyu onurcanla üstteki üye hakkinda ne düsünüyorsunuz diye yapmak en dogrusu
CeVHeR: bakmayin su siralar ortaliklarda gözükmedigine sitenin ilk demlerinde vardi ve eger birgün bu siteye kilit vurulacaksa herhalde anahtari cevherden isteyecekler ..
bir kere dogru davutcu yani söyle bizim gibi denge siyaseti yapsa, al gülüm- ver gülüm takilsa simdilerde cevher baskan diyorduk ona..
bir insana takmasin adamin 5 sene önce bilmem hangi konuda söyledigi bir cümleyi bulayip dün söyle diyordun, bugün böyle diyerek karsidakini heran afallatabilir ..
fanatik fb li olmasida onu sitede ön plana cikarsada belkide onu fanatik yapan bu sitedekiler hele kankasi hipermuhafazakarin bu konuda emegi cok fazladir..
görüntüde üstadligi olmasada adrese teslim mesaj gönderme konusunda üstadligi tartisilmaz
Terennüm : Sitemizin üstadi.. öyle laf olsun diye üstad denilmiyor kisa ama lafi gedigine koyan söylemleriyle o lafzi ne kadar hakettigini gösteriyor..
En agir sözlere bile o kadar yumusak cevaplar veriyor ki karsidakinde daha söz söylecek mecal kalmiyor..
O sitemizin vakur, sakin ve agir abisi.. o bizlerin üstadi ve daimi buralarda olmasi temennisiyle..
Bluemoon: Olcay kardesimizin bakmayin sakin ve sessiz durduguna onun icinde kopan firtinalarin yaninda karadeniz halt yemis.. her daim efendiligini muhafaza eden, karsidakini saygisi, bilgisi ve üslubuyla döven bir kardesimiz.. bazen kaybolup gidiyor, bazen seyirci olmayi yegliyor ama biz onu her daim sahalarda görmek istiyoruz..
Ottoman: su siralar ismini degistirdi ne oldugunu bilmiyoruz cünkü kendisi ortaliklarda kaybolup, kendini unutturuyor.. sitenin teknolojik sahsiyetini bu kadar uzak görmeye alisik degiliz, kendisini daha cok online görmek isteriz cünkü o bu sitenin ayri bir rengi ve onsuz bir kisi eksigiz..
Es Selamün Aleyküm, hele abi ne yaptın yau Şaşırmadım aslında Ahmed Abi'den beklendik bir performans Allah razı olsun abim Mü'min Mü'min'in aynasıdır, Es Selamün Aleyküm...
 
Alt 01-26-2012, 23:42   #76
Kullanıcı Adı
_Ednâ_
Standart
~*~ 2011 yılı en'leri başlamıştır ~*~

2011 i baza alarak yapıyorum sadece

En Aktif Üye: ....... hüdaverdi, akıncı 34, bur-AK, mavera, terennüm, haArp, yeni ismiyle ebuzer ,ezel, ammar, furkancabakış, objektif, ertuğrul özgül,beldei tayyibe...
En Yardımsever Üye:

En Ciddi Üye: ....... cartman, haarp, beldei tayyibe

En Fanatik Üye: ....... cevher

En Kibar Üye: ....... gönülden ,seyyah, tarantula, feride, merve g., bur-ak,beldei tayyibe...

En Komik Üye: .......hüdaverdi, hüdavendigar....

En Daimi Üye: ....... hüdaverdi, mavera,akıncı 34,

En Paylaşımcı Üye: ....... hüdaverdi, ezel, ammar...

En Sevimli Üye: ....... tüm bayan arkadaşlar


En Sevilen Üye: ....... yalçın karaca, gönülden, Nun, beylerbeyi ,terennüm, haarp, akıncı

En Sinirli Üye: ....... ammar

En Heyecanlı üye: ....... benhur,blumoon (yanlış anlaşılmasın iyi manada heyecan )

En Sabırlı Üye: ....... terennüm, eşref, haarp,beldei tayyibe ...

En iyi İmza: .......

En iyi Kullanıcı Adı: ....... ottoman, almi, [o]bjektif, seyyah, unnamed,epivates,cevher, saltuk buğra han, lahuti

En Efendi Üye: ....... ottoman,xhidayet, haarp, terennüm, ebuzer,ahmet yasin,ertuğrul özgül,beldei tayyibe,serdar y, nihani

En Muhalefet üye: ....... 1 numara furkancabakış, ammar, akıncı 34, cevher, unnamed,fırat ..

En Bilimsel üye: ....... ottoman

En Milliyetçi üye: ....... blur, ammar,

En Özgürlükçü üye: ....... furkancabakış, akıncı 34

En Aykırı üye: .......

En iyi Yorum yapan Üye: ....... yalçın karaca, terennüm, haarp,beldei tayyibe, nevariye, mavera, eşref ( bikaç yorumlarını çok beğendim arkadaş daha var ama aşırılıkları olduğu için almıyorum )

En Kendine güvenen Üye: ....... ammar

En Anlaşılamaz üye: ....... benmişim

En Anlaşılır üye: .......

En Yeteneğini yansıtan üye: .......


unuttuklarımı ekleme yapıcam sonradan inşallah

Konu _Ednâ_ tarafından (01-27-2012 Saat 00:18 ) değiştirilmiştir..
_Ednâ_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-26-2012, 23:45   #77
Kullanıcı Adı
OTTOMAN
Standart
Alıntı:
_duygu_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

En iyi Kullanıcı Adı: ....... ottoman, almi, [o]bjektif, seyyah, unnamed,epivates,cevher
En Efendi Üye: ....... ottoman,xhidayet, haarp, terennüm, ebuzer,
En Bilimsel üye: ....... ottoman

eyvAllah...
OTTOMAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-27-2012, 00:10   #78
Kullanıcı Adı
Mavera
Standart
2011 en listemin en son halidir, bundan sonra ekleme olmayacakdir, ilginiz icin tesekkürler..
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Beyler ilk posta tamamdir, yeni isimler hakkinda analizlerim devam edecekdir ama bazi arkadaslari polemik olmasin diye yorumlamayacagim, bu konuda anlayis bekliyorum..

Ahmet Yasin:
Nevi sahsina Münhasir bir kardesimizdir, en önemli özelligi dinlemesini biliyor, tartismasini biliyor ve nasil konusacagini biliyor!..Özgür düsünen ve düsündügünü cekinmeden söyleyen birikimli bir kardesimiz..
AKıncı 34:
Rasim Ozanin islami versiyonu diyebiliriz yani rasim gibi her konuda söyleyecegi sözü ve her konuda belli birikimi olan birisi tabiki bazen rasim gibi karsidakinida ifrit etmiyor degil.. gelisime acik, yeni bilgiye acik ve birazda kendini begenmis bir kardesimiz ama analizleri dikkate deger , ince espiriyi hic kacirmiyor, sözde degil özde özgürlükcü ve olaylarin akislarini iyi okuyabileyen gelecegin kacinilmaz aydinlarindan olabilecek potansiyelde bir kardesimi...
Blur: En önemli özelligi samimi olmasi yani takiyye yapmiyor, yapmacik olmuyor buda onu bazen sinirli, bazen fasist, bazen cekilmez, bazen tutucu gibi gösteriyor ama onun bazi olmazsa olmazlari var bunlari üc ana maddede siralayabiliriz islam, türklük ve trabzonspor bu konularda asiri uclara kayabiliyor ama yeri geldiginde hatali oldugunu kabul edebilen birisi tek eksigi bazen susmasini bilmiyor diyebiliriz oda genlerindeki trabzonluluktan kaynaklaniyor diyebiliriz, sunu acikla söyleyebiliriz tam anlamiyla milli degerlere önem veren, dini konularda hassas ve hasta bir Trabzonsporlu..
Azap: verilen pasi aninda gole cevirebilecek mahiyette, bakmayin ona birilerinin "fake" diye takildigimiza ondaki bu birikim oldugu sürece o birileri onun "feyki" olabilir.. saygisindan asla taviz vermeyen, her ortama hemen ayak uyduran ve sakayi kaka yapmayan sitemizin aykiri genci..
Beylerbeyi: Uzun cümleleriyle karsidakini okumaktan biktiran ama her cümlesinde tecrübe, analiz ve farkli bakis acisi olan bir kardesimiz.. bazen önyargili, bazen cok bilmis, bazende sert üslubu olsada asla artniyetli olmayan bir insan.. Degisik cevrelerin icinde bulundugu icin az, cok her konuda bir bildigi olan ve ona göre analizler yapabilen birisi, gerci bazen analizleri tarafli oluyor ki buda cok normaldir..


Hüdaverdi: O bir fenomen, o bir reyiz, o bir chp düsmani, o sitenin gülü, cicegi, kusu akliniza ne gelirse.. Onun yaptigi analizleri dünyada yapacak ikinci kisi yoktur.. kendisine bir malzeme verin iki dakikada size 25 bölümlük dizi ceksin.. kendisinin öne cikan diger özelligide hayvan sevgisi ki ben chp ye olan ilgisinide buna bagliyorum .. bir diger noktada bazen sinirlari cok asiyor, burayi mahalle kahvesi sanip "yardiriyor!" ..
serdary: O cüsseden bu kadar sessiz, sakin, efendi bir kardesmiz ciksin..kendisinin saygisi üst seviyede, simdiye kadar bir tartisma yaptigini, birini tersledigini yada biriyle münakasa yaptigini görmedik, adamin bir yanagina vursak, bize digerinide uzatiyor bence biraz furkanla takilmali yani biraz üniversiteli olmanin asiligini, aykiriligini hissettirmeli tabiki dozajini iyi ayarlamak lazim sonra o cüsseden aykiri bir insan cikaralim derken, basimiza belayi alabiliriz
cartman: kardesimiz yillardir buralarda ama bir istikrar sorunu var yani bazen bir kayboluyor, pir kayboluyor oysaki böyle arkadaslarimiz her ortamda olmali cünkü hemen orta yolu buluyor, yorumlariyla ortami yumusatiyor, konuya farkli bakis acilari getiriyor ve tartisma nasil yapilir gösteriyor..
o acidan tadimlik degil, doyumluk yorumlar bekliyoruz kardesim..

El Emin: genc sakirt kardesimiz.. bir kere cok alingan, artist, kendini begenmis ve burnundan kil aldirmiyor
eee benimde amcam milletvekili olsa benimde havamdan gecilmez diyenler olacak ama adamin havasi 12 haziranda öncede vardi, gerci simdilerde küstüm, oynamiyoruz tarzinda takiliyor ama o her an pusuda bekliyor eger birisi hocaefendiye birsey demeye kalksin karsisinda bu yigit kardesimizi görebilir..
yasina göre bilgisi, deneyimi üst seviyede hatta kursuna kafa atmisligi var deniliyor, bu sitenin gülüdür kendisi ama dikenleride cok acitir, o aciyi yasayan birisi olarak bunu rahatlikla söyleyebilirim


Furkanca Bakış: devrimci, islamci, militarist, sempazitan, aykiri, asi, terörist diye sifatlar uzatilabilir.. adam o kadar aykiri bütün dünya beyaz, o kara dese bile eger dogru olduguna inaniyorsa degistirmez..
kendini devamli gelistiriyor, sorguluyor bazen haddini asiyor, bazen gereksiz islere burnunu sokuyor ama devamli bir arayis icinde..
burada banamisin diyen aga babalarini yorumlariyla döven, hic altta kalmayi sevmeyen ve benden uzak, Allaha yakin olsun tadinda bir sahsiyettir kendisi..


Ukbâ: icindeki insan sevgisini, disari yansitan o sicak muhabbetleriyle kalpler arasi köprü kuran.. Yardimseverlik konusunda zirve yapmak bir yana, dost bildigi icin en ücra köseye gitmekten hic cekinmeyen tam bir dava adami, ask adami, muhabbet erbabi bir insan.. Hic ki sinirlenmez, hic mi kizmaz, hic mi hakaret etmez anasini satayim bu adam dedirten hosgürü abidesi..
BeldeiTayyibe: Bir cok ortak özelligimiz olan bir kardesimiz.. Gurbette yasamasina ragmen gerek türkiye gerekse Dünya gündemi konusunda kendini gelistiren, basta dini konular olmak üzere tarih, siyaset ve gündeme dair konularda derin analizleri olan bir kardesimiz, tartisma üslubu üst seviyede, tartismalarini verilere, bilgilere dayandiriyor ama hep mesafe birakiyor gibi görünüyor ki belkide bu onun karakterinden kaynaklanan bir tarzdir..
Cihannur: su sitede en son yapacagim sey cihan abiyle tartismakdir .. hakli cikma oranini gectim, haksiz cikmaya bile razisiniz ama bir kere elinizi kaptirdiginiz zaman kolu vermek bile sizi kurtaramaz..
kendisi tam bir ak parti sevdalisi, tam bir yürüyen sözlük gerci hep pc basinda duruyor gibi yani yürüdügüde süpheli.. siz adama leblebi diyorsunuz size corumun kurulusundan bu yana gecirdigi devreleri anlatiyor..
birde yorumlarina renk katan o smilleyleride olmazsa olmazi
Epivates: Bu siralar agirdan takiliyor öyle her konuya yorum yapmiyor.. yillar mi onu degistirdi yoksa hayatindaki gelgitler mi bilemeyiz her sene daha bir degisiyor ve daha bir entellesmeye basliyor..
önceden hemen sinirlenen, karsidakini konustuguna pisman eden agir abimiz simdilerde isi bazen dalgaya vururak bazende karsi atakla karsidakini pisman edebiliyor..
espiri konusunda zirve yapan bu pampis kardesimiz öyle kofti birisi degildir bunuda gecmiste bilgi yarismalarinda gösterdigi üstün basariyla hafizalara kazimisdir..
Objektif: iyi,hos, harika, mükemmel diyebiliriz ama bir sartla espiri yapmama sartiyla .. bu kardesimiz bazen itici gibi gelebilir, bazen anlasilmaz gelebilir, bazen cok konusuyor gelebilir tamam tamam cogu zaman öyle gelebilir ama aslinda öylede olmayabilir
Saka kaldirmasini seviyorum ah birde verdigimiz o ince paslari sabri gibi daglara, taslara atmasa bu kardesimizde cok büyük potansiyel varda oda zamanla tecrübelenecek
seviyorum, seviyoruz onur kardesimizi onunda bizi sevmesi icin begenilerimizi eksik etmeyelim :D
Eşref: Ögretmen olmanin verdigi rahatlikla gayet sakin, sogukkanli bir tarzi var.. konuya derinlemesine bir giris yaptiktan sonra, karsidakini dinliyor ve eger yanlisi varsa bunu kabul etmekten hic cekinmiyor..
insan psikolojisinden anladkigini harareti artan tartismalardaki alttan almasiyla gösteren kardesimizin son zamanlarda aktif olmamasida site icin pek olumlu diyebiliriz..
bur-AK heyancali, bildiginden sasmayan, muhalefet ve hep önde olmayi seven bir arkadasimiz.. o sabah nasil kalktigina, sabah ne yedigine göre tavri degisebilir bazen bakarsiniz cok sakaci bir bakarsiniz ciddi kesilmis.. arkadas canlisidir ama gözü hep yükseklerde buda onun idealist oldugunu gösterir..
ama o basamaklari cikarken kirdiklarina, döktüklerine iyi bakmasi gerekir yoksa bu sanal ortamdakiler önemli olmayabilir ama real hayatta yanlis anlasilabilir..
gelisime gayet acik birde su burnunun dikine gitmese daha iyi olacak, bir nevi furkanin sakirt versiyonu ama burak daha bir devletci..
Tarantula_: kendisini tam anlamiyla cözdügüm söylenemez cünkü cok asiri uclardaki görüslere karsi sempatisi belkide bunda etkili olmusdur..
hatta söylentilere göre odasinin bas kösesin atatürk portresi varmis .. kendini her gecen gün gelistiriyor, simdilerde daha az konusup, daha cok dinliyor..
farkli bakis acilari var, saygi konusundada zirvede ama bazen cok cabuk sinirleniyor ama yatismasida bir o kadar cabuk oluyor buda karadenizin havasindan kaynaklaniyordur, olacak o kadar

Ertuğrul Özgül: acikcasi kardesimizi o kadar tanidigim söylenemez, ihl olmasi bende ayri bir sempati olusturdu bunun yani sira haber akisi noktasinda siteye cok emegi gecti, geciyor.. cok fazla tartisma ortamlarinda görmesemde, yaptigi analizlerden gündemi yakindan takip ettigini anlayabiliyoruz..

unnamed : Hani Tayyib Reis icin diyorlar ya icindekini söylüyor, cekinmiyor ve lafini esirgemiyor diye.. iste bekir reyizde aynen öyle adam birine kil kaptiysa önce hafiften dokunuyor karsidaki anlamiyorsa ince ayari veriyor yok yine anlamiyorsa damara bagliyor
cok cabuk sinirleniyor, espiriyi kacirmiyor, birde evlilikle alakali bir sorunu varda daha cözemedik, belkide evlenmekten korkuyor yada sultanliktan vazgecmek istemiyor..
ayrica teknolojiyi iyi takip ediyor birde motor sevdasi var birde su reyizler arasinda efsane bir kosma olayi var daha o olayi acikliga kavusturamadik :D
onurcan: isme bakinca tifil bir cocuk saniyordum sonra yasini ögrenince biz yaninda tifil cocuk kaldik
onurcan abiyi anlamak cok zordur, bir kere cok serttir ne yazsaniz yanlis anliyor diye korkarsiniz ama tam bir ak parti sevdalisi..
Alinganligi üstünde olunca isiniz cok zor ama kin gütmeyen bir özelligi var bugün kavga edin, yarin hic birsey olmamis gibi hareket eder..
üstteki üye hakkindaki ne istiyorsunuz adli konuyla ayri bir muhabbeti var, aninda bitebiliyor o acidan o konuyu onurcanla üstteki üye hakkinda ne düsünüyorsunuz diye yapmak en dogrusu
CeVHeR: bakmayin su siralar ortaliklarda gözükmedigine sitenin ilk demlerinde vardi ve eger birgün bu siteye kilit vurulacaksa herhalde anahtari cevherden isteyecekler ..
bir kere dogru davutcu yani söyle bizim gibi denge siyaseti yapsa, al gülüm- ver gülüm takilsa simdilerde cevher baskan diyorduk ona..
bir insana takmasin adamin 5 sene önce bilmem hangi konuda söyledigi bir cümleyi bulayip dün söyle diyordun, bugün böyle diyerek karsidakini heran afallatabilir ..
fanatik fb li olmasida onu sitede ön plana cikarsada belkide onu fanatik yapan bu sitedekiler hele kankasi hipermuhafazakarin bu konuda emegi cok fazladir..
görüntüde üstadligi olmasada adrese teslim mesaj gönderme konusunda üstadligi tartisilmaz
Terennüm : Sitemizin üstadi.. öyle laf olsun diye üstad denilmiyor kisa ama lafi gedigine koyan söylemleriyle o lafzi ne kadar hakettigini gösteriyor..
En agir sözlere bile o kadar yumusak cevaplar veriyor ki karsidakinde daha söz söylecek mecal kalmiyor..
O sitemizin vakur, sakin ve agir abisi.. o bizlerin üstadi ve daimi buralarda olmasi temennisiyle..
Bluemoon: Olcay kardesimizin bakmayin sakin ve sessiz durduguna onun icinde kopan firtinalarin yaninda karadeniz halt yemis.. her daim efendiligini muhafaza eden, karsidakini saygisi, bilgisi ve üslubuyla döven bir kardesimiz.. bazen kaybolup gidiyor, bazen seyirci olmayi yegliyor ama biz onu her daim sahalarda görmek istiyoruz..
Ottoman: su siralar ismini degistirdi ne oldugunu bilmiyoruz cünkü kendisi ortaliklarda kaybolup, kendini unutturuyor.. sitenin teknolojik sahsiyetini bu kadar uzak görmeye alisik degiliz, kendisini daha cok online görmek isteriz cünkü o bu sitenin ayri bir rengi ve onsuz bir kisi eksigiz..
Sevban: Arkadasimiz sanalda nasilsa realde de ayni!.. sakin, sessiz, saygili ve muhabbet ehli.. Eger bu sitede bir kisi sevbanla sorunum var diyorsa bana göre o kisi sorunlu bir kisidir, adamin tartismasinda bile edeb yahu! düsturu eksik olmuyor o acidan sitede cok fazla aktif olmasada, varligi site icin cok önemli..
Feride: oda sitenin en eskilerinden ama fikirleri daima yeni!.. yani devamli gelisime acik, tartismalarda sirf tartismak icin degil, bilgi edinmek gibi bir durumu olan, hic bir zaman üslubunu, hanimefendiligini bozmayan degerli bir kardesimiz..
Almi: Su siralar yoklugu en fazla aranan ve istisnasiz yazdiklarinin altina her daim imza atacagim degerli bir kardesimiz.. O cok farkli birisidir sözünü esirgemez, cesur söylemleri vardir, futbola ilgisi vardir, iyi bir ak partilidir, önyargilardan uzakdir ve adil bir görevlidir.. tabiki benim gibi ihl kökenli olmasida benim icin ayri bir artidir, insallah en kisa zamanda tekrar gelir cünkü onun bir yudumda okudugum yorumlarini özledim..
_duygu_ : bir yorum bu kadarmi beni oku diye bagirir, bir yorum bu kadar mi ici dolu olur.. duygu hanimin yorumlarina sahsen cok deger veriyorum cünkü konulara farkli bir bakis acisi getiriyor.. kendi inandigi degerler var, kendi önem verdigi sahsiyetler var onlara yapilan bazen sinirlari asan söylemlere karsi üslubunu bozmadan gayet doyurucu yorumlar yapiyor.. belkide cogu konuda fikirlerimizin uyusmasi yorumlarini benim icin okuyucu kilabilir ama eger bir konuda en son yazilan mesaj duygu haniminsa konuyu okumaya en sondan basliyorum!..
Ak Sevda : sitemizin efendi, sakin ve mütevazi hanimefendisi.. hic bir zaman efendiliginden taviz vermeyen, önce dinleyen sonra konusacak birseyi varsa konusan, konusmus olmak icin konusmayan degerli bir kardesimiz.. sahsen kendisinin az ve öz yorumlari sitemiz icin ayri bir önem arzediyor..
Ruh-i zar: bilemiyorum kac yildir bu sitede oda bizim zekirdekle gelen gruptan zaten bir o kaldi bir hüda reyiz.. ama sahsen iyiki kalmis diyorum cünkü yorumlarini özellikle edebiyat, siir ve genel kültürle alakali yorumlarini zevkle okuyorum.. kendisini ayrica bir konuda daha takdir ediyorum her daim kirmizi cizgileri var, kac yildir ayni ortamda bulunmamiza ragmen bir kere bile bir bayana yakismayacak tutumunu görmedim ve her daim saygidan kusur etmedigine sahit oldum diyebilirim..
nihani: bir geldi pir geldi.. bazen aykiri fikirleri olsada bence siteye ayri bir renk getirdi..espiriden anliyor, yerinde tespitler yapiyor ve ortama hemen ayak uyduruyor..

Nun: Nami diger Nun reyize.. adil, otoriter, espirili, bilgili ve anlayisli he bazende despot olabiliyor .. sahsen kendisiyle bazen ters düssekte, bana bu sitede eksi begeni veren ilk ve tek kisi olsada onun buralarda biryerlerde olmasi insana güven veriyor, eger nun bir karar verdiyse bir yerde hata vardir diyorum.. tabiki bizim reyizler bazen onu fazla mesaiye yorsada son zamanlarda inzivaya cekilmis gibi görünüyor..

Hüdavendigâr: sitede yoklugunu hissediyorum.. o olmayinca hakan sükürü olmayan hagi gibi oluyorum.. ortayi yapiyorum ama top taca gidiyor Allahtan akinci buralarda degerlendiriyor gerci ara sira sabri reyiz pardon objektif reyiz bizim ortalari taca yollasada oda isin tuzu, biberi.. biraz asabide olsa, bazen hemen sinirlensede tartisma adabini biliyor, bilmedigi konularda konusmamayi tercih ediyor, bakti karsidaki laf anlamiyor, cekiliyor kösesine.... akincinin dedigi gibi haznedar cocugu olacak o kadar ama biz kendisini daha aktif görmek isteriz..

Nevariye: itiraf ediyorum bu arkadas bana ilk geldiginde itici ve pravakatör gelmisdi ama simdilerde yorumlarini zevkle okuyor ve begeni vermekten kendimi alamiyorum.. cünkü bizim at gözlügüyle baktigimiz konulara gercekci bir bakis acisi sergiliyor o acidan cogu konuda gözlerim onun yorumlarini ariyor.. ayrica degisik konularda öyle gelisi güzel bilgisi degil ici dolu bilgisi var.. her ne kadar ak partiliyim degilim desede ben onun cogu ak partili gecinenden daha ak partili oldugunu düsünüyorum..
Saltuk Bugra Han: ben bu sitede birilerine fasist dedim ama bu sözü söyleyecegim en son kisi bu kardesimizdir.. belki fikir olarak ayri uclarda görünebiliriz ama ben onun vatan, millet sevgisine sahidim!.. kendisine her daim deger verdim ve verecegim cünkü o eger yillarca bu sitede bize aykiri gelen fikirlerini kavga etmeden, hakaretlesmeden savunabiliyorsa tartisma edebi had safhada demekdir ki kendisi bu sitede oylamalarda da bile ön siralarda yer aliyorsa demek ki kalibinin adamiymis ;)
TYH: kendisini pek ciddi tartismalarda görmüyoruz ama bu onun bu konularda bilgisizliginden degil, tartismak istemediginden kaynaklaniyor.. ama ince espirileri, yerinde tespitleriyle bence siteye ayri bir renk getiriyor..
Hakan Özkan: yalcin abimizin kadim dostu bizimde hakan abimiz.. keske daha fazla aktif olsa fikirlerinden daha fazla yararlanmamizi saglasa.. sahsen kendisini daha fazla görmek istiyorum cünkü kendisine, fikirlerine deger veriyoruz..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-27-2012, 00:44   #79
Kullanıcı Adı
Mavera
Standart
biriyle tartismisdik ve ikimizede eksi puan vermisdin, acikcasi cok aciginizi aradim ama bulamadik ..
neyse saglik olsun, tekrari olmasin :D
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-27-2012, 00:52   #80
Kullanıcı Adı
İntifada
Standart
yalcin abi icin ask adami demende dikkatlerden kacmadi mavara
 
Konu Kapatılmıştır


Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta