AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Ana Kademe AK Parti İl-İlçe Teşkilatları, AK Parti Gençlik Kolları, AK Parti Kadın Kolları, AK Parti Özürlüler ve Yaşlılar Koordinasyon Merkezi.

Stil
Seçenekler

Alt 01-27-2012, 01:09   #1
Kullanıcı Adı
VAROLİDER
Standart 2014 DE İZMİRİ NASIL KAZANABİLİRİZ ÖNERİLERİNİZ?
SELAMUNALEYKUM İZMİRİ KAZANMAK İSTORUZ NELER YAPABİLİRİZ

VAROLİDER isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-27-2012, 01:22   #2
Kullanıcı Adı
EZEL
Öncelikle CHP'nin İzmirde halka yaydığı korku politikasını ve buna benzer tüm progandasını AK Partinin başında olduğu diğer belediyeleri örnek göstererek bertaraf ederdim . CHP İzmiri hep ucuz söylemlerde elinde tutmaya çalışıyor örneğin gavur meselesi örneğin İzmirin bir kale olması vs vs AK Partinin yıllardır Büyükşehirlerinin başında olduğunu ve bu şehirleri üst üste kazandığını halk memnun olmasa kazanamayacağını anlatırdım . AK Partinin belediyeyi kazandığı Büyükşehirlerde AK Partiden önceki durumu ve AK Partinin icraatlarından sonraki durumu gösterek slaytlar videolar hazırlar İzmirlilere AK Parti kazanırsa doğru dürüst hizmet görmemiş İzmirde ne gibi değişimler , icraatlar olabileceğini gösterirdim .

Konu EZEL tarafından (01-27-2012 Saat 01:35 ) değiştirilmiştir..
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-27-2012, 01:32   #3
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Aleykumselam...
Kazanamayız...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-27-2012, 01:45   #4
Kullanıcı Adı
onurcan
Alıntı:
EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aleykumselam...
Kazanamayız...
çalışan kazanır....
onurcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-27-2012, 01:49   #5
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
çalışsanda kazanamazsın...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-27-2012, 02:33   #6
Kullanıcı Adı
cartman
Orayı kazanıyım derken baska yerlerı kaybedıcek ya hayırlısı..
cartman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-04-2012, 16:33   #7
Kullanıcı Adı
takuvva
1 yıl önce İzmir sayfalarında yayınladığım bir yazımı buraya aktarıyorum ....
Sanıırm bu yazdıklarımı bitirme gayretine geçersek AKPARTİ olarak kazanılmıcak değildir...

İZMİR; İZMİR; İZMİR; İZMİR; İZMİR; İZMİR; İZMİR; İZMİR; İZMİR;
Diye, Diye, Diye, Diye, Diye, Diye, Diye, Diye, Diye, Diye, Diye,
Daha önce yazdığım bir yazımı buraya aktarıyorum aynen...
Hadi Bunların çaresini arayalım Saygıdeğer İZmirliler......

Kopya değildir bizzat kendi yazdıkalrımdır...

PEKİ EKSİKLİKLERİNE NE DEMELİ...

Lütfen Okuyun...

Sizler Çanakkaleyi, Antalyayı Gördünüzmü ?, sizler Eşkişehiri Gördünüzmü ?,
...İstanbulu Gördünüzmü?, Rizeyi Gördünüzmü ? vs... Eğer Toprak, Güzellik, kültürel ve hizmet olarak bakacaksak, Bir göz atın...
Neden Türkiyede sadece İzmirliler İzmiri dile getiriyolar türkiyede başka iller yokmu acaba...bu söylemlere farklı gözle bakarsak izmir insanı iyi çanakkale insanı kötümü oluyor gülüyorum,,, bir düşünün neden acaba... Madem kimliğimizde TC Vatandaşı yazıyor Neden TÜRKİYE demiyoruz...
Birde verilerden bir araştıralım bakalım İzmirli Halis Mulis kaç kişidir Gerisi nerdendir...
Bana göre İzmir'de;

MİMAR SİNAN ın neden hayatı boyunca izmirde eseri yok bir düşünün suçlusu o dönemdeki il yönetimi adı herneyse...

Adına dunya ticaret merkezi denilen yer fuaruın yanında adı öyle ama bildiğin iş merkezi yapılacaktı yapılamadı... Şimdi İZMİR BELEDİYESİ kime kimlere nasıl peşkeş ettiğini yok parasına sattığını biliyonuzmu... Bucadaki salhaneyi nasıl ve kimlere peşkeşl edildiği vs irelerle dolu ama
...
İZMİRİN KAMU mallarını nasıl peşkeş edildiği birilerinin ceplerini doldurduğunu biliyonmu... 50/70 yıldır devam ediyore ama izmir insanı sessiz kalıyor neden acaba aslında yazağım okadar konu varki ama kime kimler için değmiyor işte... BUNLARI YAPAN İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ...

1-Yeterli yatırım yok. Bana bugün Adından söz ettirecek bir tane fabrıka açılışı söyleyin son yıllarda, Birde Kapanan büyük fabrıkaları sayın, yada holdinklerin yada A.Ş lerin merkezlerini neden izmirden taşıdıkları...

2-Ulaşım sorunu için yapılan projeler bir türlü bitirilemiyor, üstelik Rezil ediliyor... İzmir metrosu sanırım dunyada örnek alıcak tek berbat projedir
3-Pek fazla sokakta kaliteli malzeme kullanılmıyor.
4-İzmir'de fazla sayıda kaçak yapı bulunmakta ve bunların yıkımı çok yavaş işlemekte.
5-İzmir'de kömür kullanılan bölgelerin havası fazlaca kirli.
6-İzmir expo ya hazırlanıyor diyorlar,ancak kültür merkezleri çok düşük sayıda.
7-İzmir'in en büyük sırunlarından biriside dışarıda dağınık şekilde duran çöpler.
8- İzmirde 6/7 bin kişiyi yatıracak 5 yıldızlı oteli yok (konferanslar ve yurt dışındaki fırmalarla için)
9-Çok basit ilçelerin bile Yatlarını, kotralarını, Yelkenlilerini koyacak limanları var İzmirin YOK
10-Dunyaca ünlü fuarları kaybeder durur...
11-Fuar bitti... Bitirdiler...
12- Hadi izmire denize gitmek isteyen evinden ne kadar uzağa gidiyor (herkes zengin değilki arabasına binsin gitsin) İzmir gibi sahili çok uzun biryerde neden denize girilemiyor...
13- Özel Üniversiteler (iyiside var sayısı az) evet var ama amaç para ticaret bir çok kişiden duymuşsunuzdur verin para çocuğunuzun kalan derslerden geçirelim şok şok üstüne şok.. Alın sizi izmirli bir gencin üniversite mezunu olduğu ve kariyeri sonra... Anlayana...
14- Halk Pilajlarına gidince Örnek seferihisar en kötüsü İzmirin o güzelliği varmıymış görürsünüz...
15-İzmir Büyük şehir Doğru düzgün Futbol takımı yok.. neden acaba bir düşünün...
16- Balçova tarafındaki yer altı kaynağımız, sıcak su, böyle bir hazinemiz var ama sonuçta belediyenin hizmeti vatandaşa ve türüzüme bu kaynakta ne kadar hizmet veriliyor, birde başka ilde olsaydı acaba ne olurdu...
17-Keşke Büyükşehirimiz ve diğerleri Torpil ve hatır için İnsanları işe alıp aldıkları kurumu fazla insan çalıştırmaktan zarara uğratacaklarına, hizmet açıp o kişiler ordan faydalansada hem işsizliği hemde kendi kasasını doldursa.. Anlayana...
18. İzmirin en önemli tesislerinin başı olan Teleferik neden çalışimıyor yıllardır...
19.Kaldırımlarda neden yürünmüyor...
20.Trafik neden berbat... Motorsikletle bile nerdeyse gezemiceğim yerleri çok he o mithatpaşa yolu gerisini yazmıyım sayfalar dolar...
21. Sıra kuyruklarında Türkiyedeki en kötüsü , otobüste, dolmuşta, bankalarda, heryerde hucum var tek tek yok... ama istanbul ankara başka yerlerde bu olaylar yok... Otobüs gelince hayda diye içeri saldırır...
22.Kırmızı ışıkta neler oluyor yayalara bir bakın Saygıdeğer izmirliler...
23.Trafik ışığında beklemez...
24.Bütün ihaleler tek bir firmaya verilir acaba neden

25.Alsacak liman dan çık alsancak meydanından bornova sokağa sap.( bu işi sakın gece yapmayın polisler, dönmeler,fahişeler veya şarap parası isteyen alkolikler tarafından mutlaka çevrilirsin) orada kaldırımda bulamazsın üstelik heryede kusmuklar ve sidik kokuları ile karşılaşırsın İzmirde...
26. Kıbrıs Şehitlerine ben İzmire geleli 10 yıl oldu 10 yılda bu yol 3 defa yapıldı. Akıllarına estikce bu yola ihale yapılıyor nedendir bilinmez. Daha doğrusu bilinirde söylenmez.
27.
28.devam eder...

CUMHURİYET MİTİNGLERİNDEN BAHSEDİYORLAR...Hadı bu yazdıkalrım için beldiyenin önünde yada cumhuriyet meydanında toplanalım neden hizmet eksikliklerinin hesabını soralım, ben 98 den beri İzmirdeyim ben varım ya sizler hadi hep beraber çağrı yapalım bakalım kaç kişi gelicek, sonucu biliyosunuz dimi. Ama delinin birisi kuyuya bir taş attımı milyonlar peşinden gidiyor...Anlayana...

Önemli not:::: ::::: Cumhuriyeti CHP kurmadı...Askerler ve Kuvai milliye kurdu... Chp sadece bir partidir şimdilik...

ÖNEMLİ: BUNLARI YAZARKEN HİÇMİ İYİLERİ YOK TABİİKİ VAR HEMDE EN İYİLERİ SOSYAL İNSANLAR, SOSYAL GRUPLAR, VE BAZI GRUPLARDA HER SİYASI GÖRÜŞTE, HER DİNE MAHSUP HER ETNİK KÖKENDEN İNSANLARLA DOLU AMA AMA biRLİKTELİKLERİNDEN gÜÇ DOĞUYOR VE BUNLARDA MALESEF AZ; pARMAKLA GÖSTERİLECEK KİŞİLER FAKAT GÖZLEMLEDİĞİM BUNLAR AZINLIKTA...
BU AZINLIKTAKİ İNSANLAR ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK un İLKE VE İNKİLAPLARINA SAHİP ÇIKIYORLAR ( ATAMIZIN arkasına sığınmıyorlar) anlayana...

Oysa şehir baştan aşağı terkedilmiş bir viranelik halinde en merkezi yerler dahi sefalet içinde. O kadar canımı sıkıyorki bu durum gezmek dahi istemiyorum. Alsancak da bir kaç mahalle, kordon ve sadece konak meydanı çıkarsanız geriye bir kaç sahil yolu kalıyor onun dışında karşıyaka hemen arkasıda dahil insanı güldürecek kadar berbat vaziyette. Bucaya, karabağlara yeşilyurtta, Gaziemire, ışıkkente, gültepeye, bayraklıya, soğukkuyuya, bozyakaya, altındağa hiç bakmayın.

Bunu dışında aşırı kapalı bir toplum: Her türlü yeniliğe kapalı bir liman kenti. İzmirin yerlisi olmayan herkes kötü. Bütün doğulular terörist, bütün inançlı insanlar dinci, solcular ülkeyi bölüyor. Hergün otobüslerde insanlar konuşurken duyuyorum bunları. Kendileri dışındaki herkese bi yukardan bakma bi aşağılama var.

Ekonomik sahada elindekilerini kaybeden( EGS'nin batışı, Yaşar Holdingin sarsıntı geçirmesi, tekstil kuruluşlarının kepenk kapatması ) İzmirlilerde var olanı koruma duygusuna itti. Efsane takımları Altınordu, Göztepe, Altay, Karşıyaka ve dahi İzmirspor yok artık. Fuar eski fuarlığından çok şey kaybetti.

Bütün sorunlar insandan kaynaklanır. Kayserinin, Konyanın, Ankaranın, Eskişehirin parası çoktu da mı? Bu kadar büyük işler yaptılar. Potansiyelleri olmayan şehirleri birer ticaret ve sanayi üstü yaptılar. Ardından da sanatta ve kültürde de atılım geldi tabi.

Çözüm önerim ne. Bilmiyorum ne yapsak da kurtarsak . Eğitim mi? Kültür mü? Demokrasi bilinci mi? Serbest piyada şartlarını oturtmak mı? Hiç bilmiyorum. İzmir yapılacak her türlü güzelliği, verimliliği yok edecek bir durumda. Yapılan her türlü iyileştirmeyi yok edecektir bence...

Şunuda karıştırmayalım olurmu İZmirin İnsanları ayrı bir güzellik, fakat izmirin hizmetleri berbat...

İzmirin en büyük sorunu bence yine izmirliler

Saygılarımla...
takuvva isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-22-2012, 05:30   #8
Kullanıcı Adı
emreozyanik
izmire yapılan yatırımların mevcut belediye başkanlığı değil, mevcut hükümetin bakanlığı tarafından yapıldığını yöre halkının bilincine kazıdığımız zaman ve bu Atatürk'ü kullanıp siyaset yaparak etkileme oyununa giden bu zihniyetin aslında Atatürk ile uzaktan yakından alakası olmadığı hususunda bilgiler vererek, bölgede yönetimi ele aldığımız zaman gerek insan gerekse şehir adına daha ne tür bir değişiklikler yapılabileceğini güzel bir şekilde izah edersek sanırım şeytanın bacağını kırmış ve köşeye atmış olacağız..
emreozyanik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-22-2012, 19:23   #9
Kullanıcı Adı
barayev
izmirli düşünsün .. akp değil izmirli kaybeder
AKP nin olduğu her yer Gelişmiştir CHP nin de Eskişehir dışında 1 tane bile Hizmet üreten Belediyesi YOKTUR.
BDP de ise hiç yoktur çünkü onlar LAYIK değiller zaten
barayev isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-25-2012, 06:55   #10
Kullanıcı Adı
emreozyanik
izmirin gelişmişliğini tartışmamız imkansızdır. yönetiminde kim olursa olsun izmirin gelişmişliği her zaman vardı ve var olmaya devam ediyor. izmiri ancak ve ancak izmirin yerlisi kazanır.. son seçimlerde halkın ne kadar kendine geldiği çok net ortada.. bu seçimlerde de oylarda artış kesinlikle olacaktır. ama arkadaslar lütfen şehirleşme olarak gelişim olarak eleştiride bulunmayalım .. izmir başka bir şehir.
emreozyanik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)