AK Gençliğin Buluşma Noktası
Beşiktaş (BJK) AK Parti Forum Beşiktaşlılar !

Stil
Seçenekler

Alt 05-09-2008, 21:30   #1
Kullanıcı Adı
Parantez
Standart Üçlü averaj umudu

Üçlü averaj umudu
Trabzonspor’un Fenerbahçe’yi yenmesi, Sivasspor’un ve siyah-beyazlı takımın son haftayı galibiyetle kapatması durumunda üç takımın 73’er puana sahip olması, üçlü averaj sisteminin devreye girmesine neden olacak.

Bu durumda Fenerbahçe, Sivasspor ve Beşiktaş'ın kendi aralarında oynadıkları maçlara göre yapılan puan cetvelinde, siyah-beyazlılar eksi 2 averajla, eksi üç averaja sahip olan Sivasspor'un üzerine çıkacak. Böylece ligler statüsünün "puan usulü ve averaj" başlıklı 13. maddesine göre yapılacak sezon sonu puan sıralamasında Beşiktaş, Sivasspor'un üzerinde ligi üçüncü tamamlayarak, UEFA biletini cebine koyacak.
Fenerbahçe'nin Trabzon'dan tek puan alması durumunda ise bu kez ikili averajı eşit olan Beşiktaş ve Sivas'ın genel averajı dikkate alınacak.

kartalhaber.com

Parantez isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-09-2008, 21:32   #2
Kullanıcı Adı
Demokrat
is trabzonun yenmesine kaldiysa simdiden unutun ve manisaya fazla gol atip genel averaji düzeltin
Alt 05-09-2008, 21:35   #3
Kullanıcı Adı
Parantez
ben sanırım senden fazla güveniyorum trabzona 8)
Alt 05-09-2008, 22:03   #4
Kullanıcı Adı
RDönmezs
FE-NER-BAH-ÇE
Alt 05-09-2008, 22:25   #5
Kullanıcı Adı
BilgeAdam
şampiyon belli ne de olsa peşiberi sıralanın.... fernermiş sivasmış, tek sıra lütfen :D :D
Alt 05-11-2008, 21:48   #6
Kullanıcı Adı
Demokrat
Kardes helal olsun ben bile Trabzonspora inanmazken, sen inamistin demek ki bir bildigin varmis ;)..uefa da basarilar...
Alt 05-12-2008, 18:25   #7
Kullanıcı Adı
politikaci
Bakınnnnn Trabzonum yendi ve bjk yi uefaya gönderdi şimdi bjk nin mi uefaya gitmesine sevineyim febenin yeniilmesinemi :D :D trabzon baya düzeldi seneye şampiyonluk yarışına girer
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-14-2008, 21:44   #8
Kullanıcı Adı
Parantez
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Kardes helal olsun ben bile Trabzonspora inanmazken, sen inamistin demek ki bir bildigin varmis ;)..uefa da basarilar...
tabi az biraz ilgiliyiz bu işlerle : trabzon derbilerde bir başka oynar böylesine önemli bir derbide en azından beraberlik bekliyordum
allah razı olsun ki yendiler ;)
inşallah uefa da başarılı olacağız bundan da umutluyum

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)