AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 07-26-2009, 01:01   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart 23 Nisan'da polisten dayak yemişti
Hakkari'de, 23 Nisan'da çıkan olaylarda yaralanan 14 yaşındaki çocuk 3 aydır konuşmakta zorluk çekiyor.

123 Nisan'da polis tarafından dipçikle dövülen çocuk, olayın üzerinden üç aydan fazla bir süre geçmesine rağmen konuşamıyor.
Hakkari'nin Bağlar Mahallesi'nde 23 Nisan'da yapılan gösterilere müdahale eden Özel Harekat polisi, taş atan 14 yaşındaki Seyfi Turan'ı dipçiğiyle dövmüştü.
POLİS BÖYLE DÖVMÜŞTÜ

93 GÜN GEÇTİ AMA KONUŞMAKTA ZORLUK ÇEKİYOR
Çocuk gösterici ağır şekilde yaralanmış, olay yerine gelen başka bir polis de yerde hareketsiz yatan çocuğu sadece kontrol etmişti. 14 yaşındaki Seyfi Turan hastanede tedavi gördü, dipçikle çocuğu yaralayan Özel Harekat polisi açığa alındı. Olayın üzerinden tam 93 gün geçti ve Seyfi Turan hala konuşmakta zorluk çekiyor.

YARDIM BEKLİYOR
95 şairin kendisi için şiir yazdığını gazetecilerden öğrenen Turan, tedavisi için şairlerden yardım istedi. Turan, ''95 şair benim için şiir yazmış. Buna çok sevindim. Bunu yeni öğrendim. Olaydan sonra konuşmakta zorlanıyorum. Tedavi için yardım bekliyorum'' dedi.

ŞAİRLER ONUN İÇİN BULUŞTU
23 Nisan'daki olaylardan sonra Abdülkadir Budak, Ahmet Gü
nbaş, Arif Damar, Celal Çimen, Enver Ercan, Ercan Y.Yılmaz, Gülsüm Cengiz, Gültekin Emre, Haydar Ergülen, Hüseyin Peker, Kemal Varol, Küçük İskender, Mahmut Temizyürek, Metin Cengiz, Metin Kaygalak, Nesimi Aday, Neşe Yaşin, Nevzat Çelik, Onur Caymaz, Orhan Alkaya, Roni Margulies, Selim Temo, Sennur Sezer, Sina Akyol, Tarık Günersel ve Yücel Kayıran'ın da aralarında bulunduğu 95 şair 21 bölümden oluşan bir şiir yazmış, Semih Poroy da konuyla ilgili olarak çizimler yapmıştı.

Ensonhaber

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-26-2009, 01:01   #2
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alt 07-26-2009, 01:02   #3
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Kusura bakma da akılsız başının cezasını çekiyorsun...
Alt 07-26-2009, 20:39   #4
Kullanıcı Adı
çalıkuşu
kötü olmuş ama önce polise taş atarsın sonrada böyle olur.
o çocukları kışkırtanlar nerdeymiş onlar yaptırsaymış tedavisini.
poliste açığa alınmış zaten çocukta yaptığının cezasını çekiyor.
çalıkuşu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)