![]() |
#1 |
![]() ![]() 28 Şubat sürecinin gazete patronları dün TBMM Darbe ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu’na ifade verdi. 28 Şubat medya patronlarının Meclis’e anlattıklarını hangi gazete nasıl aktardı: Akşam gazetesi olayı “ ‘Post modern' dönemin anıları” diye aktardığı haberinde, patronu Mehmet Emin Karamehmet'in “Her şeyimi sattım bütün borcumu ödedim” sözlerini ön plana çıkardı. Gazete Aydın Doğan'ın “ ‘411 el kaosa kalktı' yanlıştı” dediğini, Zafer Mutlu'nun da “Takım tutar gibi parti tuttuk” diye ifade verdiğini aktardı. AYDIN DOĞAN'IN HÜRRİYET'İ Hürriyet gazetesi de patronu Aydın Doğan'ı aklamaya çalıştı. Gazete, patronunun “Kamu bankasından tek kör kuruş kredi almadım” şeklindeki iddiasını sürmanşetten aktardı. POSTA'SI Doğan'ın diğer gazetesi Posta da “Hiçbir manşetimize askerlerin dahli olmadı” başlığını attı. RADİKAL'İ Aydın Doğan'ın sahibi olduğu bir diğer gazete Radikal de patronunun “Kamudan tek kör kuruş almadım” iddiasını sürmanşetten aktardı. DİĞER GAZETELER İSE ŞU BAŞLIKLARI ATTI: Akit: Medyadan timsah gözyaşları Bugün: Aydın Doğan: Erbakan tanka çıksaydı Cumhuriyet: Patronlar dinlendi Güneş: Emin Çölaşan'ı neden kovdum (Aydın Doğan'ın ifadeleri) Habertürk: Bilgin: Helale haram kattım Milli Gazete: Komisyon Bilgin'i Dinledi: Ankara bürolarına telkinler yapılırdı Milliyet: Patronlar anlatıyor Aydın Doğan: Erbakan dik dursaydı asker ileri gidemezdi Dinç Bilgin: Generallerin beyanatı ortalığı titretiyordu Turgay Ciner: Ne kimseyi tehdit ettim ne de bir baskı gördüm Mehmet Emin Karamahmet: Biz darbelerden ailecek çok zarar gördük Zafer Mutlu: 28 Şubat iyi demek mümkün değil Star: Aydın Doğan konuşuyor Takvim: Onlar benden daha güçlü Vatan: Patronlar anlattı Yeni Şafak da, Aydın Doğan'ın “411 el kaosa kalktı manşeti yanlıştı” ifadesini başlığa çekti. Habervaktim.com
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|