11-03-2010, 18:27 | #1 |
29 Ekim resepsiyonunda yaşananlar herkes bakmalı !
İyi akşamlar arkadaş bildiğiniz üzere 3 5 gün önce köşkte bir resepsiyon düzenlendi fakat bu resepsiyonda benim dikkatimi çeken bir nokta oldu davetliler arasında israil büyükelçisi Gaby Levi'de vardı ve bu adamın eli sıkıldı vs.. şimdi sizce biz Türkiye cumhuriyeti olarak tükürdüğümüzü yalamış olmadık mı ? Yorumlarınızı çok merak ediyorum..
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
11-03-2010, 21:37 | #2 |
israil de,Taksim'deki terör sardırısını kınadı.Şimdi onlarda mı tükürdüğünü yalamış oluyor ?
Bir elçi var ve bunu yok saymaz kabul edilemez.Devlet hala onu burada tutuyorsa,Bizim ki israil de varlığını sürdürüyorsa,resepsiyonu gelmesini sorun etmemek lazım.Resepsiyona çağrılması sorunların üstünü örtmek veya çözüldüğü anlamına gelmez.Biz tepkimizi ortaya koyup,sağduyulu şekilde yola aklı selim şekilde devam edelim yeterli.O mahlukun oraya gitme yüzsüzlüğünün olduğunu gördük,bundan daha güzel hiç bir şey olamaz bence. Gerçi bana kalsa elçilerinide tüm kıl tüğlerini de toplayıp ülkemizden gitsinler. Veya resepsiyonda zehirli yiyecek vermekte lazımdı Resepsiyonda gerekli muamele gösterilmiştir elbet.Eminim çok sıkılmıştır,insanlar ona acıyarak ve nefretle bakmıştır ve eminim erkenden defolup gitmiştir kanı bozuk it |
|
11-04-2010, 04:50 | #3 |
Resepsiyonlara, böyle toplantılara gelmesi doğaldır israil yetkililerinin ancak, haydutluk yaparak gemilerimize askeri indirme yapan ve çok sert tepki göösterip, her fırsatta cezalandırılmasını istediğimiz bir devletin yetkililerine soğuk davranmak,tepkimizi göstermek için böyle fırsatları kaçırmamalıyız.
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|