![]() |
#1 |
![]() Evet yanlış görmüyorsunuz..Bunu daha öncede çok yazmayı düşündüm çok hakettiler ama yazmadım heralde bir daha yapmazlar dedim ama yok adam gibi yöneticiliklerini yapamadılar, fanatizmcilikleri ağır bastı ve doğru olanı yapmayı engelledi.. Bakınız, bu sitenin yöneticileri hep Galatasarayın adıyla, Adnan Polat'la Galatasarayla dalga geçilen küçük düşürülen haberlere yazılan yorumları engellmeden utanmadan aynen çıkarıyor. Dahası size yemin ediyorum fenerlilerin kahpeliklerini yazdığımzıdada ÇIKARTMADILAR !!! Ama her baktığımda galatasaray 6s diye yazanların yazılarına dokunmamışlar..İşte bugünde gördüm artık dayanamadım, bundan sonra bizde Samanyoluhaberi 5amanyolu diye yazalım heryerde..Kısas !!!
![]() ![]() Madem çok hoşlanıyorlar isimlerle böyle dalga geçilmesinden böyle kalpleri incitmek umurlarında değil BUNDAN SONRA BİZDE (Galatasaraylılarda) Samanyoluhaberi 5amanyolu diye yazalım !! Hatta yazalım çok hoşlarına gidiyor gönül verilen isimlerle dalga geçmek bizde yazalım.. Evet bizi Kadınköyde yendiniz ama hala daha 6mızdasınız puan cetvelindede kupa sayılarındada.. Tüm F5'lilere kapak olsun tarihte 7ğiniz 5amarı bilirsiniz.. Siz tarihte Lüleburgazı'da bilirsiniz, Pandik'ide bilirsiniz.. Sigma Olumucdan 7ğiniz farkda hala akıllarımızda duruyor. Böyke rezalet görülmedi UEFA'da.. Azize'de yoktu o zamanlar.. Tribünlerinizi 5ahanın dibine yapmışsınız küfrediyorsunuz çakmak taş şişe maytap atıyorsunuz oyuncularımıza..Onlardan yaralananlar oldu.. Böyle kazanıyorsunuz.. Dahası büyü yapanda sizsiniz, 8 gayri milli oyuncuyu oynatmaktan utanmayanda sizsiniz, şike teşvik verende sizsiniz ağlayanda sizsiniz adam olmayanda sizsiniz....Yenmek için bu kadar çirkefleşen Çirkefbahçesiniz kısaca.. Bu kadar işte adamlığınız. Dünkü maçta değil bütün maçlarda 8-10 fark yesekte sizden ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR DİYORUM İYİKİ FENERBAHÇELİ DEĞİLİMM !!! İyiki Galatasaraylıyım diyorum....Ve 5amanyoluhaber.com'u protesto ediyorum.. Hatta şunuda onlarada istemeyerekte olsa okutmak isterdim..FETTOŞ HOCACILAR.. Siz Adnan Polat'la gerizekalıca dalga geçilmesine birşey yapmıyorsunuz utanmıyorsunuz bunu görüncede utanmazsınız demekki
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Yeter artık,haber7den sonra birde samanyolu..Hürriyet gazetesi bile böyule yapmıyor be utanın!
İnasına şampiyon cimbom,, samanyoluhaberin ezik spor editörlerini protesto ediyorum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() çok tehlikeli bir düşünce.Şaşırdım açıkçası,kulanmış olduğunuz uslüp ile hazırda bekleyen islam düşmanlarının ekmeklerine yağ sürüyorsunuz.Bir futbol müsabakası yüzünden fanatizimi kulanmayalım.Fanatizimin her alanda aşırısı tehlikelidir.Ak görüşlü bir arkadaş olduğunuzu varsayarak bu yanlış düşüncenizin yanlışlığını tekzip etmeniz dileğiyle.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() süslü kelimelere ne gerek var.boş şeyler için neden bu kadar üzülmene verceğin hesap bii korkutur de yeterli
![]() ![]() elin daha az yorulsun diye inşallah kızdırmamışımdır ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() peki ozaman,,birde neden dedim biliyormusun yorumlarını sıklıkla takip ediyorum bu süslüğ kelimelerle 2 kez okumam gerekiyor zamanım gidiyor :D :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Pire için yorgan yakanlardan değilim. Böyle basit mevzular yüzünden inananların sesini ve hakikatleri dile getiren bir haber sitesini protesto edemem.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Bence 5amanyolu olarak yazmaktansa ,isim değişikliği teklifinde bulunsak daha yerinde olur.Örneğin benim ilk teklifim Samanyolunu ,Feneryolu olarak değiştirebilirler. İstanbul'da oturan arkadaşlar çok iyi bilirler Feneryolu'nu, malum Kadıköyün meşhur semtlerinden biridir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() arkadaşım kusura bakma ama yanlış düşünüyosun
bende galatasaraylıyım... ben sana çok net ve açık söylüyorum.. bugün samanyolu olamasaydı hatta samanyolu haber olmasydı bugün ak partide olmazdı... ister saçma de istersen başka bir şey ufacık mesele yüzünden samanyolu gibi büyük bir camiayı harcamak hoş değil güzel kardeşim.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|