![]() |
#1 | |||
![]() 6. Filo'yu denize dökerdim
- Müslüman gençler, 6. Filo'ya karşı destek verseydi, Türkiye'nin tarihi değişirdi. Müslümanlık üzerinden siyaset yapmamak lazım. Saadetin içindeyken de öyleydim. Benim kendi Müslümanlığımdan şüphem yok. Halkımın da beni Müslüman olarak gördüğünü zannediyorum. Bunu ikide beri söylememe gerek yok ki. - Türkiye'deki sağ muhafazakar siyaset, hepsini içine katarak söylüyorum, niteliği ve başlangıcı itibariyle antikomünisttir. Ruslar, tehlikeli görülüyordu. Ruslara karşı, onların yayılmasını önlemek için antikomünist bir şeye ihtiyaç vardı. Komünizme karşı olmak imanın 7. şartı gibi bir şeydi o dönemlerde. Dünya dengesinin verdiği bir şey. 6. Filo'daki solcu gençlere karşı, camiden çıkanların onları kovalamasının altında da bu yatıyor, dinsiz imansızlar. Bir dinle bakalım adamlar ne yapıyor? Tam da Türkiye'nin hayrına olan bir şey yapıyor aslında. - Ben o zaman lise yıllarındaydım, o günkü algı belliydi, kanlı pazar belliydi. Herhalde, üniversite yıllarında falan olsaydı, 6. filonun adamlarını dökmeye giderdim herhalde (mehmet şevki eyginin kulakları ve vicdanı sızlıyormudur acaba)
![]() |
||||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Sayın Erdoğan'a bir SP mitinginde " Biz Milli Görüş gömleğini birlikte giydik, o gömlek hala uzerimdedir, ancak sayın başbakan milli görüş gömleğini çıkarıp ön yüzünde ABD arka yüzünde İsrail yazan bir t-short giymiştir.." vs vs gibi hakaretler ediyordu şimdiii gomünüst savunucusu mu olmuş heytt bee adama gel adamaa ne değişmez adam =)
|
|
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
hayır komunist savunucu olmamış sadece.. amerikan askerlerine karşı çıkmak gerektigini soyluyor ve amerikanın gorundugu kadar hayırlı olmadıgını anlatmaya çalışıyor siz farklı dusunuyor olabilirsiniz tabi. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Gomünüstler bu konuda salağın önde gideni..! Dış siyasetten çakmayan, düz mantık insanlar, neymiş kapitalistmiş ülkemizden defolunmuş yahu kardeşim dış politikamız çıkar politikası olmalı ülkemize fayda sağlayacaksa neden bu amerikadan geliyor diye defedelim ki başımızdan ( sadece o olay için konuşmuyorum. ) Eeee doğudan da birşey gelemez bu ülkeye irtica dersiniz yeşil sermaye dersiniz, sizin moskoflara ihale veririz santal için onada karşı çıkarsınız onların tohumu değil misiniz kardeşim (gomünüstler) bu ne iştir.!
|
|
![]() |
![]() |
#5 | ||||
![]() Alıntı:
sen önce alevisi sünnisiyle islamın olmazsa olmazlarında putları yıkmayla başla... bak gözünün içine,içine sokuyorlar,meydan,meydan... sonra , basın medyayı hallet, sonrada 6 filo diye bir şeyde kalmaz merak etme... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() bunun adı gündemde kalma çabasıdır...
kendide biliyor oy alamayacağını... siyaset sahnesinde yok olup gidecek.... xfce sende koministsin, uzak dur artık buralardan hadi bakayım... git skm ne otur... belki bi Allah'ın kulu gelirde hayrına size bi kamyon sopa atar.... |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
![]() daha konuyu bilmiyon. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() çokta tın...
ikiside aynı... komunist deyince sanki o iğrenç idoloji güzelleşiyormu... aklınca laf çakmaya çalışıyorsun yemezler koç... bu forumda bulunup burayı o iğrenç ideolojinle kirletmeni istemiyorum.... |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|