![]() |
#1 |
![]() Evet arkadaşlar saat 20:00-24:00 saatleri arasında akparti forumu konuşacağız...
Forumumuzu geliştirmek için neler yapabiliriz.. Değerli fikirlerinizi paylaşalım.. Yeni projeler üretelim...
![]() |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Arkadaşlar fikirlerinizi, eleştirilerinizi ve beklentilerinizi lütfen belirtin bu akşam bu başlık altında konuşalım ... ;)
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() s.a ben geldim ama kimse yok burada?
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Evet arkadaşlar tartışmamıza öncelikle hoşgeldiniz... Saat 24'e kadar burda fikir alışverişinde bulunacağız... bu başlık yarında açık kalacak ki.. Bu gece giremeyen üyelerimiz yarın düşüncelerini yazsınlar.. Ancak karşılıklı tartışarak bu gece forumla ilgili bazı fikirler bazı projeler üretebilirsek forumumuza katkıda bulunmuş olacağız... Bu sayede yönetime de katkıda bulunmuş oluruz..
Son günlerde yaşanan ayrılıklar hakkında öncelikle neler düşünüyorsunuz.... Temel problem nedir?... |
|
![]() |
#5 |
![]() bence bir sey düzenliyoruz ve yeterince katılım olmuyor insanın secki kacıyor mesela kendimden örnek vereyim radyoya yeterli katılım olmuyor neden kimse etkinlikere katılmıyor bence en büyük neden bu yönetimden kaynaklana bir sorun yok.........
|
|
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Siz yeni üyelerimizdensin boyanet akpartiforum senin beklentilerini karşıladı mı.. İçerik olarak.. Tamam katılım bir sorun ama.. |
||
![]() |
#7 |
![]() Bence özel sebep dedikleri fikirlerinin kabul görmeyişinden giden arkadaşlarımızn.Kayısı ve onlybullet e ben çok üzüldüm
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() bence içerik olarak süper gercekten evet yeni sayılırım ama bir cok eski üye olmus üyeende daha aktifim herkonuda bence katılım sorunu var ve insanlar secilirkende sorun oluyor olabilir
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() S.a arkadaşlar inşallah güzel fikirler sunabilirz.Yeni gelebildim neden katılım az bu konuya :-\
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() arkadaslar bence bu forumun tadını hiçbir forumda bulamazsınız emin olun
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|