09-15-2010, 12:35 | #1 | |||
%60'lık Aptal Kesimin Muhattapları :):)
Kendilerini akıllı ilan edip %60'lık kesimi karalayan "hayır"cılar gene açtıkları kuyuya kendileri düştüler..
Günlerdir Aziz Nesin'in "Türklerin %60'ı aptaldır" sözünü hiç çekinmeden paylaşan sol kesime arkasına sığındıkları insandan tokat gibi cevap.. Şimdi göğüsümüzü gere gere bir kez daha paylaşma zamanı...
Youtubeden izleyemeyen ve facebook'da paylaşmak isteyen arkadaşlarım için ; Aziz Nesin - Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız
|
||||
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-15-2010, 12:39 | #2 |
Aziz neslin bu yönünü hiç su yüzüne çıkarmazlar. Kendi kalıplarının kutsadıklarının dışında bir görüş nasıl olsa.
|
|
09-15-2010, 12:42 | #3 |
Yeriyormu destekmi veriyor belli değil...
Başörtüsü takmalarının sebebi lisede sünni ağırlıklı olan din dersiymiş ... Kafir herif... |
|
09-15-2010, 12:52 | #4 |
Aziz Nesin bir söz etmiş etmesinede onu tanıyanlar bu lafların nereye gideceğini bilir...en baştan verilen din dersinin yanlış olduğunu ama madem vermişsiniz o zaman yasak getiremezsiniz demek istiyor....
Ama iki kelam etti diye bu adamın reklamını yapacak değilim....kitaplarında dindarları dinimizi nasıl küçümsediğini biliyorum... |
|
09-15-2010, 13:01 | #5 |
bu videonun tamamını izlemek lazım aslında,yani ne söylediği belli değil.kızların bir suçu yok sadece bu bilgileri onlara verenler suçludur mu demeye getiriyor.ne yaptığı belli değil
|
|
09-15-2010, 13:11 | #6 | |
Alıntı:
başörtüsü yasağını getiren çevreye yol gösteriyor köpek... Başörtüsüyle uğraşacağınıza din eğitimini yasaklayın bu sorunlar olmasın diyor... |
||
09-15-2010, 13:28 | #7 |
Boşverin arkadaşlar komünistlerde bunu anlayacak kadar kapasite yok Her paylaştığıma atlayan solcular nedense bu sefer sessiz kaldılar
Aptallıklarının ispatı olarak... |
|
09-15-2010, 19:02 | #8 |
Çok yerinde bir paylaşım...
|
|
09-15-2010, 19:19 | #9 |
Atatürk " türk milleti zekidir "
aziz nesin " aptaldır " adamlarda dumur oldu ne yapsınlar :D :D |
|
09-15-2010, 19:31 | #10 |
Doğrularımızı,yanlış insanlar üzerinden anlatılmasına ben karşıyım.
Ben bu adamı sevmiyorsam,bu adam tv de söylediği 'hoşgörülüyüm' sözüne karşın bir çok fitne olayına karıştıysa,bu videonun paylaşılması doğru değil. Reklamını yapmış,insanları kendine çekmenin en güzel yoludur tatlı dil. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|