11-13-2009, 19:25 | #1 |
ak parti ve trabzon belediyesi...
böyle bir konu açmamın bir sakıncası varmı bilmiyorum sakıncalı ise kaldırabilirsiniz..buradaki trabzonlu arkadaşlara sesleniyorum ben esnafım hem çay ocağım var hem internet cafem..ilk defa bir başkan sevdim oda gitti..ne değişti şimdi trabzonda amaç sırf seçimleri kazanmak belediyenin başına bir akp gelmesimi yoksa gelirken verdiği vaadleri yapmasımı..trabzon işsizlik cenneti oldu bunların sorunları ne olacak..burada bir yetkili okuıyor ise sesleniyorum ...lütfen trabzondaki yetkiki arkadaşlarınızla konuşun gidipde şu cayocaklarında kırahathanelerde biraz otursunlar oradaki insanlarla konussunlar.millet aç sefalet içinde allah rızası için gerçekci olun rüya aleminden çıkın 1 günlüğüne lütfen..
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
11-15-2009, 21:42 | #2 |
gümrükçüoğlu hangi partiden.yanılmıyorsam ak idi.
|
|
11-15-2009, 21:46 | #3 |
Evet Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Ak Parti'den adaylığnı koymuş ve bu dönem Trabzon belediyesini kazanmıştır..Ancak Erhan kardeşiminde dediği gibi,birçok proje henüz hayata geçmedi..Bunun için en kısa zamanda bu projelere el etmak zorunda,ki Canalioğlu'nun hevesi kursağında kalsın..
|
|
11-15-2009, 22:16 | #4 |
Nisan, Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül, Ekim, Kasım 8. aydayız... Söyle o Canaloğlu'na biraz daha sıksın dişini, sabretsin hele, 5 sene paşa paşa oturdu şimdi mi aklına geldi hizmet.. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkan seçildiği hafta gitti belediyenin karşısında ofis kiraladı, neymiş takip edecekmiş. Konuşturmaısn beni 5 sene o koltukta yan gelip yattı. Seçimi kaybedince iş yapmak aklına geldi. Hadi ordan..
Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu; AK Parti'nin Türkiye çapında gösteridiği belediye başkan adaylarının en iyilerinden birisidir.. Sağlık Bakanlığı müsteşarlığındaki çalışmaları Cumhuriyet tarihinin nadir müsteşarlarına nasip olmuştur. Sağlık Bakan'nın abi dediği bir insandır. Başkan seçildiği gibi Başbakan kendisine 7/24 açık hat verdi, bu kadar güveniyor ve saygı duyuyor. Gümrükçüoğlu, Başbakan'ın bir sözüne bakarak Trabzon'a gelmeseydi önümüzdeki dönem bakandı.. Liyakatinden, dürüstlüğünden, ehliyetinden zerre kuşkum yok.. Gümrükçüoğlu, seçim zamanı yanına gelip bana iş veriseniz size oy vereceğim diyen gence ben oy için kimseye iş vermem diyebilecek erdeme sahip biridir. Canalioğlu gibi oy için belediyeyi işçi dolduran biri değil. Gümrükçüoğlu daha belediye başkanı olduğunun 2.haftası Erdoğdu yolunu Karayollarına bağlayarak maddi külfetinden belediyeyi kurtardı. Projelerin altyapı çalışmaları son sürat devam ediyor. Söyle Canalioğlu'na şimdi gitsin 5 sene sonra gelsin..Trabzon'u o zaman görsün.. Belediye başkanımız tüm çalışmalaırnın ne aşamada olduğunu geçen hafta uydu yayını yapan ÇAY TV'deki programda Trabzon'un tüm yerel basının huzuruna çıkarak anlatmış, sorulara samimiyetle cevap vermiştir. Kimseden gizlenecek biri değil yüzü ak bir başkandır... Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na onu tanıyanlar gibi ben de kefilim, bu kadar açık söylüyorum.. Böyle saçma sapan dolduruşlara gelmeyelim. Konu NûN tarafından (12-05-2009 Saat 22:26 ) değiştirilmiştir.. Sebep: İsteğiniz üzerine mesajınızı düzelttim... |
|
11-15-2009, 22:45 | #5 | |
Alıntı:
Volkan Canalioğlu önce söz verip de yapmadıkları için Trabzon'dan bir özür dilesin ondan sonra konuşsun.. |
||
11-15-2009, 23:16 | #6 | |
Alıntı:
Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu bu işe girişmeseydi Çömlekçi ve Meydan projeleri Trabzon için hayal bile olmazdı.. |
||
11-15-2009, 23:20 | #7 |
Melih Başkanım orda olacak varya 100 tane projeyi 3 sene de yapar be.Ne 61 projesi Melih Başkanım kendisi zaten proje adamı.
|
|
11-15-2009, 23:33 | #8 |
Trabzon'un hiç olmadığı kadar güçlü ve dürüst bir başkanı var. Sizin başkanınız size kalsın kafkaslı.
Erhan, Başkan projelerin ilerleyişini sık sık yaptığı basın toplantılarıyla anlatıyor, takip etmek lazım. Hesap vermek bizim en önemli karakteristik özelliklerimizdendir. Trabzon haber sitelerine ya da en azından googleye şöyle bir "başkan 61. projeyi anlattı" vb yazarsak yapılan bilgilendirmeleri görebiliriz. |
|
11-16-2009, 17:20 | #9 | |
Alıntı:
Hesap veremeyen CHP'li olsun.. |
||
11-19-2009, 15:11 | #10 |
trabzonda esnaf olarak..tek şimdiki başkan için demiyorum..tüm başkanlar içinde volkan bey gibisi gelmedi gelmeyecek..nasıl trabzonsporun başına gelen o şimdiki trabzon limanını işletiyor ismini unuttum..onuda tayyib bey hem ts hemde limana almıştıı..ama o da büyük bir hata idi sonunda gitti..şimdiki başkanda bir hata o da gidecek..yakışmıyor trabzonuma böyle soğuk bir yüz...sonrada gene volkan baba gelecek..onunda partisi iş değil gerçiya...şu güzel bence..devleti saadet partisi yönetse belediyeyide volkan abi bu tam benlik işte..birde orada yukarıda bir arkadaşım bakın projelere filan diyor tabiki vardır ..okadar vaat eden bir başkan bir şeylerde yapacak ama sorun şurada hangi başkana sen ne yaptın desen sabaha kadar hepsi bir şeyler söler bunu ne sen anlarsın ne ben..benim daha açık demek istediğim aslında şu...ben belediyenin önünden geçerken içimde bir huzur olurdu çünkü o taş yığının içinde bir insan vardı diye..ondan randevü aldımmı hiç heyecen yapmadan gider konuşurdum bir abi gibi bir arkadaş gibi..onu tv lerde hep yanımızda gördük düğünde toplantıda hastanede bizden biri idi..korktuğum şimdi bu hatadan kurtulacağızda volkan abim eskisi gib olacakmı acaba bizi gene sevecekmi eskisi gibi..benim kaynım evleniyordu baktım volkan baba içerde geldi tebrik etmeye tıpkı bir baba gibi insan gururlanırdı belediye başkanı ile bu kadar samimi olunca..şimdi geç belediyenin önünden içide taş dışıda taş volkan abime benim bir işim düştü ev yaptırıyorum akar sorunum vardı gittim tüm müdürlere olmaz dediler hepside malum hangi partili oldukları gittim babaya baba olur dedi beni teselli etti..yolaadı bir müdürünü 2 adet kato yolu kestiler 2 gün sonra işim oldu ne ise masrafı ödedim..baba bir tane idi ya nasıl kıydınız güzel belediyeye.alın
Konu NûN tarafından (12-05-2009 Saat 22:27 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Özele girmiyoruz efendim :) |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|