06-20-2008, 01:14 | #1 |
61'ler yalan oldu
Trabzonspor dış transfere 20 milyon Euro harcadığı için Trabzonlulara para kalmadı
Sadri Şener başkanlığında oluşturulan yönetim, “ Trabzonspor’u özgün kimliğine kavuşturacağız. Dengeli politika izleyeceğiz. Kendi yıldızımızı yaratacağız. Tarihimizden ders alarak özellikle başarılı ve kaliteli Trabzon kökenli futbolcuların sayısını artıracağız” demelerine karşın transferde çok farklı bir yol izleyerek, Türkiye’de bu anlamda neredeyse şampiyon ilan edildi. Kadrosuna tam 18 futbolcu katan Bordo Mavililerde yönetim bırakın Trabzon kökenli oyuncuların sayısını artırmayı, neredeyse var olanların da tümünü gönderme eğilimine girdi. Dış transfere fırtına gibi giren Trabzonspor’un 20 milyon Euro’ya yakın bir para harcayarak rekor kırmasından sonra duraklama dönemine giren yönetim, Trabzon kökenli futbolcuların bonservislerinin yüksek olduğunu belirterek geri adım atıyor. Yöneticiler, listedeki en son isimler Özer, Abdurrahman, Bilal ve Engin’i de alamayacaklarını dile getiriliyor ve paranın kalmadığını söylüyorlar. ‘61’ler Vaat Olarak Kaldı Özellikle Ümit Milli takım formasını giymiş olan Trabzon kökenli G.Birliği’nden Engin Baytar ve Kerem Şenes, H. Berlinli Bilal Çubukçu, Ankarasporlu Özer Hurmacı, Oftaşlı İbrahim Şahin, Rizesporlu Serhat Akyüz, A2 milli Kasımpalı Erhan Küçük, Denizlisporlu Çağlar Birinci, A Milli Sivassporlu Sedat Bayrak ile birlikte aynı takımın sağ kanat oyuncusu Abdurrahman Dereli ve Galatsaaraylı Serkan Çalık gibi isimler sözde listedeydi. Fakat yönetim dış transferde yabancılara ve yerlilere yüksek bonservis bedelleri ödenince, Kerem, Engin, Özer, İbrahim, Serhat, Erhan, Çağlar, Sedat, Bilal, A.Rahman gibi oyunculara ödenecek para kalmadı. Yönetim şimdi de ‘Nerede 61 numaralı futbolcular?’ diye soranlara, ‘Ne yapalım, bonservisleri çok yüksek’ diyerek kaçamak yanıtlar veriyorlar. Başkan Sadri Şener de, “İki yolumuz vardı. İkinciyi tercih ettik” diyerek Trabzon kökenli futbolcuları rafa kaldırdıklarını resmen ilan etmiş oldu. 20 Haziran 2008 Günebakış (Yerel Gazete)
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-20-2008, 01:17 | #2 |
61'ler yalan oldu
Yazık Ts bunca yıldır gelmeyecek olan geleceğe yatırım yapıp duruyor kökenine dönsede biraz oraya yatırım yapsa idi şimdi çok güzel yerlerde olurdu..
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|