![]() |
#1 |
![]() YENİÇAĞ YAZARI PLANI DEŞİFRE ETTİ ![]() 8 maddelik AK Parti'yi bitirme planı! Ulusalcıların kulağı delik yazarı Sebahattin Önkibar bugün yine çok konuşulacak bir yazıya imza attı. Bu plan şimdi uygulamada mı okuyup siz karar verin... İşte AKP’ye muhalefet etme ve onu aşağıya çekmenin olmazsa olmazları: 1) AKP ile din ve laiklik üzerinden muhalefet edilmemeli ki çok şükür bugün bu yapılmıyor. 2) AKP’nin küresel baronlara ve Haçlı ittifakına teslimiyeti dillendirilmeli, ancak bunu ağırlıkla Saadet Partisi yapmalı ya da Saadet’in bu yöndeki görüşleri gazete ve TV’lere yansıtılmalı. Saadet’in alacağı her oy AKP’den kopma demektir. Dolayısı ile milli olduğu tarih önünde tescillenen SP’ye açıktan destek olunmalıdır. 3) Seçim gündemi ana tema olarak işsizlik ve pahallığa taşınmalı ve AKP’nin tedbir almadığı tezi ajite edilerek işlenmelidir. 4) Bu bağlamda AKP’nin yakınlarını zengin etmesi ve yolsuzluklar ortaya konmalıdır. 5) AKP’nin istismarcılığı dillendirilmeli. Mesela Irak’ta katledilen 1 milyon Müslüman’a neden kayıtsız kaldığı sorulmalı. Bu şekilde Gazze oyunu tamamen bozulacaktır. 6) Medya AKP’lilerin halktan gördüğü tepkileri yansıtmalı, ekonomik kaos tablosunu toplumun dikkatine sunmalıdır. 7) Muhalefet 30 Mart sabahında zam sağanağının başlayacağını dillendirerek doların 2 lirayı aşacağını söylemelidir. 1994 Nisan’ındaki kaos ile bu durum örneklenmelidir. 8) AKP’nin ANAP misali sonunun geldiği ve devrinin bittiği imajı verilmeli ve seçmene ceza kesmesi önerilmelidir. SEBAHATTİN ÖNKİBAR-YENİÇAĞ
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() AK Parti milletin taa kendisidir,millet seçer,millet kapatır..!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() oyunları başlarında paralanır inşallah
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() PİSKOLOJİK ŞER ODAKLARI.... SON SAHNEYİ OYNUYORLAR..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
AYDIN DOĞAN AKP HABERLERİ YAPIYOR ÖYLEMİ......ŞİMDİDE BEN GÜLDÜM ![]() ![]() AKIL VAR MANTIK VAR.....BÜTÜN GÜN EKONOMİK KRİZ HABERLERİ YAPIYORLAR....AK PARTİ'Lİ BELEDİYELERİ KARALIYORLAR....AK PARTİ'NİN OYLARINI BÖLMEK İÇİN......NORMALDE KAPILARINDAN İÇERİ GİREMEYECEK SP'LİLERİ CANLI YAYINA ALIP GÜNLERCE SP HABERLERİ YAPTILAR....SEN HALA AYDIN DOĞAN AKP HABERİ YAPIYOR DİYORSAN BEN BİRDAHA GÜLERİM..... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Sebahattin önkirbar gibi birisinin yazısı üzerinden müslümanların birbirlerine düşmesi, birbirlerine hakaret etmesi, birbirlerini incitici laflar söylemesi ne kadar acı!!!
Önkibar kimki kardeşim onun lafıyla ben amel edeyim... Önkibarın gazetesini ben tuvalet kağıdı bile olarak kullanmam! Yazıktır! Bu adama inanıp başka yerlere laf atanlara da yazık.. çok yazık! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Aydın Doğan gazeteleri bile AK Parti haberleri yapıyormuş.. Gördünüz mü arkadaşlar ne diyor.. (: Şunu dürtün de deyin ki bu ülkenin %47'lik partisi AK Parti, başbakanı AK PARTİ'DEN Cumhurbaşkanı AK Parti kadrosundan çıktı oraya, tüm bakanlar AK Partili en çok belediyeler AK Partili, meclisin en çok koltuklu partisi AK Parti... Ne diyor?.. AYDO medyası bile AK Parti haberini yapıyor diyor.. Şaka desin biri.. Bunun şaka olduğunu söylesin (: SPyi yılda bir bile haber yapmıyorlarmış.. E zaten yılda bir bile haber yapılmayacak düzeydesiniz neyinizi yapsınlar?.. Ama yine de yapıyorlar işte.. AK Partinin oyları bölmek için felan ama olsun ayda yılda bir deyip dümen çevirmenize gerek yok. İşte arkadaşın ayda yılda bir dediği haberlerden BAZILARI: 2 Mart tercüman MANŞET ![]() -- 1 Mart SÖZCÜ ![]() 4 mart yine sözcü. Hemde meşhur köşelerinden; ![]() 5 mart ![]() 6 mart ![]() Yeter mi?.. Rezil olman için, laflarını yutman için yeterli mi?? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Yani ben M. Gazeteyi okuyunca da aynı derecede 'inciniyorum' Yeniçağı da.. Bu yüzden o gazeteyi ulusalcı fln gibi göstermeniz tuhaf olmuş. Onlar da müslüman 'takılıyor'.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Allah(c.c.)'ın izniyle oyunları kar etmeyecektir...
Halk böyle bir iktidar bekliyordu uzun zamandır... Kolay kolay gitmesine izin vermez... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
![]() Alıntı:
Bakın size faruk aslan diye hitap ediyorum, ne olur siz de sırf bana muhalefet olsun diye yazmayın.. VE yazımda yazmadğım kelimeleri de kullanmayın. Bakın benim yazım aşğıdaki giibi: Alıntı:
Alıntı:
Milli gazete ile konumuzun ne alakası var yahu, her konuya getirip ilgisi alakası olmayan şeyler yazıyorsun. Çok gençsin, heyecanlısın ama bu şekilde deam edersen partine hizmet etmiş olmazsın, tam tersi partine zarar verirsin. Benden sana bir tavsiye: Sakin ol, insanları kırma, insanların yazmadğı şeylerle muhatap etme, iftira hiç atma, yalan hiç söyleme. Hele hele önkibar gibi ne idüğü belli kişilerin yazılarına güvenerek müslüman kardeşlerine saldırma, incitme, kırma. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|