AK Gençliğin Buluşma Noktası
Sanatçılar (Ak Parti Forum) Sanatçılar ile ilgili paylaşımlar..

Stil
Seçenekler

Alt 12-09-2009, 11:39   #1
Kullanıcı Adı
Asi_isyankar
Arrow “Ahmet Kaya’nın hiç suçu yoktu, ben çok pişmanım”

Sedar Ortaç’ın 6 Aralık 2009 tarihinde Milliyet Pazar ekinde verdiği röportaj (Ahmet Kaya ile ilgili olan bölüm) ile röportajın ardından çeşitli gazetelerde çıkan haber ve köşe yazılarını aşağıda okuyabilirsiniz…

Kürt açılımıyla birlikte Ahmet Kaya’nın içinde sizin de bulunduğunuz bir grup tarafından saldırıya uğradığı görüntüler yeniden gündeme geldi. İzleyince neler hissettiniz?
Bu konuyla ilgili ilk cümle: Çok pişmanım. 1999’da bırakın Kürtçe şarkı söylemeyi, yolda Kürtçe konuşulamıyordu bile. Ben de genç ve cahildim. Bence o gece yaşananlarda Ahmet Kaya’nın hiçbir suçu yoktu. Ben Ahmet Kaya’nın konuşmasının ardından sahnedeydim ve bir anda her Türk genci gibi gaza gelip Onuncu Yıl Marşı’nı okumaya başladım. Marşı okuduğum için pişman değilim tabii ki ama zamanlamam çok hatalıydı. Kısacası bence Ahmet Kaya’nın Kürtçe şarkı söylemesine izin verilmeliydi.

Aynı şey bugün olsa ne yaparsınız?
Bugün aynı şey olsa böyle bir tepki asla göstermem. Şimdiki hükümetimiz bize birlikte yaşamayı öğretiyor. Bunu anlamamızı gerçekten istiyor. Osmanlı İmparatorluğu’nda nasıl onca millet bir arada yaşadıysa, ABD’de o kadar etnik grup bir bütün olabiliyorsa biz de başarabiliriz. Başarmalıyız. Bu konuda son sözüm: Ahmet Kaya’nın o gece linç edilmesinde rol oynadığım için çok pişmanım. Bugün olsa bu tepkiyi asla vermem. Kürtçe şarkı okunmasını destekliyorum ama asla şehit görmek de istemiyorum. Birlikte yaşamayı öğrenmemiz gerekli.

Röp: Pelin Çini
06 Aralık 2009 / Milliyet Pazar Eki

Asi_isyankar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-09-2009, 19:17   #2
Kullanıcı Adı
DadaşAkp
pkk yandaşı ahmet kaya ne beklersin ondan ki pkk bayrağı altında resimleri pozları pkk adına sölenenler şarkıları ne beklersin ki ondan
DadaşAkp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-09-2009, 19:45   #3
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Evet budur.
Ahmet Kaya'ya en şoven tepkiyi verip en azılı sanatçı düşmanı Serdar Ortaç'tı.
ÖZÜR DİLEDİ.

Gerçek ve olması gereken buydu.

Şimdi sıra, Magazin Gazetecileri Derneği' ödül töreninde Kaya'ya linç girişiminde bulunan Serdar Ortaç ve avanesinin peşinden gidip ertesi günlerde Ahmet Kaya adına başlatılan psikolojik harbte, manşetine Ahmet Kaya'nın fotomontaj olan bi fotoğrafını koyup "VAY ŞEREFSİZ" yazan HÜRRİYET Gazetesindedir.

Özür sırası sizdedir.
Ortaç dahi diledi.
Dilemez iseniz o iki kelimeyi sizin alnınıza yapıştırmak da bizim en doğal hakkımız:

VAY ŞEREFSİZ HÜRRİYET!.
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-09-2009, 21:08   #4
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Alıntı:
Gençdadaşlar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
pkk yandaşı ahmet kaya ne beklersin ondan ki pkk bayrağı altında resimleri pozları pkk adına sölenenler şarkıları ne beklersin ki ondan
Bugün DTP nin etrafında ister kandırılmış ister farklı sebeplerden dolayıda bir çok masum kürt vardır bu şekilde düşündüğümüz vakit dtp ye gönül bağlamış olanların Eli kanlı abdullah öçalana olan sempatiklerini ne yapacaz. Artık itme değil çekme pozisyonu almamız lazım .
Ukbâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-09-2009, 22:08   #5
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Ahmet kaya denen kansızı dinlerseniz dinleyin ama onun pkk bayrakları - apo posterleri önünde konser vermesi gerçeğini DEĞİŞTİREMEZSİNİZ !

http://www.youtube.com/watch?v=pPkSR115vgk

o adama şerefsiz demek bile azdır çünkü çok hafif kalır. saçma sapan ilizyon numaraları yapıpta onu bize beğendirmeye çalışmayın ey üsttekiler ! oda türküsüde yerin dibine girsin !
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-09-2009, 22:16   #6
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Hiper kardeşim evet söylenenlere hak verelim değişen bir şey yokki , o hesap ile hareket edersek dtp nin içindeki apo hayranlarına da aynı şeyleri söylememiz gerekir , siyaset olarak bu çıkış yolu değil ki , onların apoya olan hayranlıklarını kesmek için onlara hakaret etmemiz gerekmez çok daha güzel siyasi manevralar ile onları safımıza çekelim sonra aponunne mal olduğunu anlarlar. Demekki devletimiz bir dönemler onları apo hayranlığına itmiş hadi apo şerefsiz peki kürtlerin pkk nın kucağına iten yalnış adımlars sebep olanlara ne diyecez.
Alt 12-09-2009, 22:23   #7
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Demekki devletimiz bir dönemler onları apo hayranlığına itmiş hadi apo şerefsiz peki kürtlerin pkk nın kucağına iten yalnış adımlars sebep olanlara ne diyecez.
Aynen öyle.

Jitem'den ne sebeble hesap soruluyor?
Neden soruyoruz? Neden içeri tıkılmalarını sevinçle karşılıyoruz?

Rezil bi terör kavgasını kürtlere "dava" bilinci olarak kazandırdığı için değil mi?
Ahmet Kaya gibilerini terörün veya teröristin KUCAĞINA İTTİĞİ İÇİN değil mi?

Ben o videoda Ahmet Kaya değil, devlet hatasını hatta Jitem belasını görüyorum.
Apo kelâmını bi kişi değil de o haksız zulümden bi türlü kaçış yoluna verdikleri isim diye görüyorum.
Kansız apoyu onların damarlarında kan yapan bir o kadar kansız Jitem'i görüyorum..

*
Keşke yaşasaydı Ahmet Kaya, Erhan Karaca.
Keşke yaşasaydı da haikiki bir SANATçıyı takib edebilmenin mutluluğunu yaşasa idik.
Keşke yaşasa idi devletin o eski "çatık kaş devlet" vasfından çook çok uzak olduğunu görseydi. Görebilseydi.
Göremedi.
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-09-2009, 22:35   #8
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Alıntı:
Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hiper kardeşim evet söylenenlere hak verelim değişen bir şey yokki , o hesap ile hareket edersek dtp nin içindeki apo hayranlarına da aynı şeyleri söylememiz gerekir , siyaset olarak bu çıkış yolu değil ki , onların apoya olan hayranlıklarını kesmek için onlara hakaret etmemiz gerekmez çok daha güzel siyasi manevralar ile onları safımıza çekelim sonra aponunne mal olduğunu anlarlar. Demekki devletimiz bir dönemler onları apo hayranlığına itmiş hadi apo şerefsiz peki kürtlerin pkk nın kucağına iten yalnış adımlars sebep olanlara ne diyecez.
tarihin en kanlı, en hain terör örgütü, binlerce askerimizi çocuğumuzu bebekleri bile en kahpe yollarla 30 yıldır şehit eden bir terör şirketinin liderliğini yapan yöneten birine hayran duyan her kim varsa lanet olsun ! onlar bize yakın makın olmasınlar. insan olsalardı zaten dtp de hala olmazlardı. onlar kim bize yakın olmak kim. olmasınlar yakın falan. neymiş apo hayranıymış..
'devletimiz onları apo hayranlığına itmiş' demek resmen o bölgedekilere siz dağa çıkın demekten bir farkı yoktur ve bu tam DTP'nin (şeytanın) söylemidir. lütfen yazdıklarınıza dikkat edin. Ergenekon demeniz lazımdı. terör örgütleri ergenekonun kolları. devletimiz içine sızmış virüslerde diyebilirsiniz. bunların temizlenmesi için dua etmekten başka çaremiz yok.
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-09-2009, 22:36   #9
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Eğer ahmet kaya yaşasaydı sanırım şu anda gerçekleştirilmeye çalışılan açılım içine balıklama dalanların belkide en başında gelirdi.Dalmasına dalardı da ,O yarım Dünya gövdesiyle ,gerçekleştirilmeye çalışılan açılımın dar virajlarında sıkışıp kalırmıydı bilemem ama vaktiyle bir eli yağda bir eli pekaka da olan bu şahıs eğer şu anda hayatta olsaydı işkembesinden gelen seslerle birbirine karışmış mutlu kahkahalar atacağından zerre şüphem olmazdı.
Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-09-2009, 22:36   #10
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Alıntı:
Erhan KARACA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Saçma sonuçta bu onun karaktersizligine karakter katmayacaktı..

Yüzeysel değil derinsel yüz erhan kardeş. Mesele o adamın karaktersizliği veya karakterliği değil mesele devletin hataları , devlet eli ile kendini devletten güçlü görenlerin bu kardeş kavgasına vesile olmaları bunu anlayın artık sonuçları tartışalım sebeplere takılmayalım.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)