AK Gençliğin Buluşma Noktası
Filistin Direnişi (Ak Parti Forum) Filistin hakkında bütün haber ve duyuruları bu bölümde paylaşalım.

Stil
Seçenekler

Alt 06-07-2010, 00:21   #1
Kullanıcı Adı
İntifada
Standart “Hayber Hayber” Sloganı Yahudilerin Ödünü Patlatıyor
Siyonist İsrail güçlerinin İHH insani yardım filosuna yönelik gerçetleştirdiği katliamın bir gerekçesi de, gemide atılan “Hayber Hayber Ya Yehud Ceyş-i Muhammed Seyeud” sloganı olduğu belirtildi.
İsraelnationalnews internet sitesinin haberine göre, “Gazze filosundaki aşırılar İsrail deniz komandolarının müdahalesinden önce bir savşa atmosferi yaratmışlardı.

Gemideki Gazze gönüllülerinin bir arada oturup yapılan bir sohbet sırasında “Hayber! Hayber!...” sloganınını atılmasının görüntülerini yayınlayan İsraelnews, slogandan duydukları korkuyu şöyle dile getirdi:
“Gemideki bazı aşırılar, hep birlikte “Hayber’i hatırla ey Yahudi, Muhammed Ordusu geri dönecek” sloganını atmışlardı. Hayber 628 yılında Muhammed’in ordusu tarafından yenilgiyi uğratılan son Yahudi köyünün ismi. Bu savaşta Arabistan’daki Yahudilerin sonunu getirecek şekilde çok sayıda Yahudi öldürülmüştü. Müslümanlar gelecekte de yahudileri yenilgiye uğratacaklarına inanıyorlar. Bugün Yahudi varlığına yönelik bir tehdit olarak atılan bu sloganlar, Yahudilerin Müslümanlar tarafından tekrar öldürülmesi ümidini dile getiriyor.”

İsraelnews ayrıca gemide bulunan Gazze gönüllülerinden bir hanımın bir televizyona yaptığı açıklamada “Şu anda biz iki güzel sonuçtan biriyle karşı karşıyayız: ya şehid olacağız, ya da Gazze’ye gireceğiz” sözlerini aktararak, Gazze gönüllülerine yönelik niçin saldırı gerçekleştirildiğini aktardı.
Yine aynı şekilde, gemideki gönüllülerden birini bir TV röpörtajı sırasında “mukavama” (mukavemet) kelimesini kullanmasının ardında yatan anlamın “intihar saldırıları da dahil olmak üzere İsrail’e karşı her tür şiddet kullanma” olduğunu yazan İsraelnews, gönüllülerin bu kelimeyi kullanmakla İsrail askerlerine karşı saldırıya hazırlandıklarını ileri sürdü.

VELFECR

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-07-2010, 12:46   #2
Kullanıcı Adı
akgurbetci
Bu slogani bende cok begendim
akgurbetci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-07-2010, 15:14   #3
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Grup Yürüyüş ve grup Genç'in söyledikleri var ama bu orjinalini bulamadım gitti.Ben yükledim bilginize:p
Alt 06-07-2010, 15:17   #4
Kullanıcı Adı
İntifada
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

kardeşim orjinali bu...
intifada marşı...
istersen msn den atabilirim sana mp3 olarak...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)