AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 08-31-2012, 12:44   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart “Hepimiz Ermeniyiz”ciler nerede?

İç Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hüseyin Yakut, Akit Yazarı Abdurrahman Dilipak’ın bir köşe yazısı sebebiyle evine el konulması olayını kınadığını bildirdi. Yakut “Ayrıca, bu skandala sessiz kalan medya organlarını da kınıyorum. Sormak istiyorum, ‘Hepimiz Ermeniyiz’ciler nerede?” dedi.

Olayı Habervaktim'e değerlendiren İç Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hüseyin Yakut, “Öncelikle Akit ailesi ve Dilipak'a geçmiş dileklerimizi iletmek istiyorum. Cemiyetimiz olarak Akit ve Sayın Dilipak'ın yanında olduğumuzu belirtiyorum” dedi.

DİLİPAK'IN SUÇU NE? O KARİKATÜRLERİ O MU ÇİZDİ, BAKAN'A “ODUN”U O MU DEDİ?

Akit ve Dilipak'ın yayınları ile darbeci generalleri son derece rahatsız ettiğini, paniklettiğini ifade eden Yakut, şunları söyledi: “Darbeciler sadece TSK'nın içinde değil, yargıda da bol miktarda bulunmakta. Anında organize olabiliyorlar. İşte buna son örnek Dilipak'ın bir yazısından ötürü mahkum edilmesi olayıdır. Bir yazısı, hem de yazısındaki bir iki cümle gerekçe gösterilerek, hakkında darbecilerce dava açılan Dilipak, yargı tarafından mahkum ediliyor. Ortada birilerinin ki gibi iğrenç bir karikatür yok, ‘odun' hakareti yok, küfür yok, argo anlam içeren bir ifade yok. Düşüncesini yazmış, düşüncesi mahkum ediliyor, kazanılan tazminat cezasının tahsili için evi satılıyor. Bu ne vicdanlara sığar, ne basın özgürlüğüne, ne hukuka… Kınıyoruz.”

“HEPİMİZ ERMENİYİZ”CİLER NEREDE?

Hüseyin Yakut, Dilipak'ın karşı karşıya kaldığı bu skandal karşısında medyanın sessizliğe bürünmesini de tepki göstererek, şöyle konuştu:

“Mazlum kim olursa olsun, onun yanında oluruz, evet. Adil olma mecburiyetimiz var, evet. İlkeli olma zorunluluğu var, evet. Örneğin, Hrant Dink olayı sonrası çokça kullanıldı bu ifadeler. Muhafazakar medya organlarından çok sayıda kişi ağzından düşürmedi bu ifadeleri ve dahasını… ‘hepimiz Ermeniyiz' dediler. Şimdi ise ölü sessizliğine bürünmüşler. Soruyorum ‘Hepimiz Ermeniyiz' diye bas bas bağıran mütedeyyin yazarlarımız, aydınlarımız nerde, bir yazarın evi satılıyor, bir yazısından ötürü, neredesiniz ey Hepimiz Ermeniyiz'ciler?”

İĞRENÇ KOMPLEKS

Bunu “iğrenç kompleksli tavır” olarak değerlendiren Yakut “Bu ülkede haksızlığa uğrayanın ille gayrimüslim mi olması lazım, tepki göstermek için? Hrant'a sahip çıkmaya kalkışan tüm dindarları, Dilipak'ın evinin satılması olayını hatırlatarak, tekrar soruyorum: Nerdesiniz? Neden susuyorsunuz?” dedi.

SAMİMİLERSE…

Yakut, başta muhafazakar camianın aydınları ve medyasının hemen harekete geçerek, bu haksızlığa karşı ciddi bir tavır ortaya koyması gerektiğini belirterek “Madem darbeci karşıtısınız da, hemen bir imza kampanyası başlatsınlar. Darbecilere boyun eğen yargı kararlarına tepki gösteriyoruz desinler. Köşelerinden yazsınlar, haberler yapsınlar. İşte o zaman samimi olduklarını anlarız” diye konuştu.

Habervaktim.com

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-31-2012, 14:54   #2
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alt 09-01-2012, 16:43   #3
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alt 09-01-2012, 16:54   #4
Kullanıcı Adı
barayev
ASILLARINI İNKAR EDEN HARAMZADELER....
barayev isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-01-2012, 21:32   #5
Kullanıcı Adı
ern1402
Biri çıkıp türk kanına hakaret edicek sonra da biz ermeniyiz diye yollara çıkacaksınız... Bu ne ima anlamadım gitti. Her şey tersine işlemeye başladı .
ern1402 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-03-2012, 00:44   #6
Kullanıcı Adı
manifesto
Birinin canını aldılar diğerinin evini.
Aynı şey midir bu,birbiri ile denk olmayan durumlar.Kıyas bile kabul etmez bir durum.Ayrıca şurada internette incelenirse 312 general'in açtığı davayı savunan kartel medya dışında hiç kimse olmamıştır.Linç etmeye çalıştıkları Cengiz Çandar dahil AKİT'e açılan bu davayı destekleyen hiç kimse olmadı.
Kendi çamurlarını kurutmak için sağa sola sarıyorlar.
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)