07-15-2008, 22:35 | #1 |
>>“Neden ben” diye soranlara !!<<
Efsane Wimbledon tenis oyuncusu Arthur Ashe AIDS'den olmekteydi. Dünyanın her köşesindeki hayranlarından mektuplar yağmaktaydı. Bunlardan bir tanesi şöyle soruyordu: "Neden Tanrı böylesine kötü bir hastalık için seni seçti?"
Arthur Ashe buna su cevabı verdi: Tüm dünyada... 50 milyon çocuk tenis oynamaya baslar, 5 milyon tenis oynamayı öğrenir, 500,000 profesyonel tenisi öğrenir, 50,000 yarışmalara girer, 5,000 büyük turnuvalara erişir, 50'si Wimbledon'a kadar gelir, 4'ü yarı finale, 2'si finale kalır. Elimde şampiyonluk kupasını tutarken Tanrı'ya "Neden ben?" diye hiç sormadım. Ve bugün sancı çekerken, Tanrı'ya "Niye ben?" mi demeliyim? Mutluluk insanı tatlı yapar Zorluklar güçlü yapar, Hüzün ise insan yapar, Yenilgi mütevazı yapar, Basari insanı ışıldatır yolumuza devam etmemizi sağlar. "Niye ben?" diye sormayın... Ne olacaksa olacak... olur....
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-15-2008, 22:39 | #2 |
Evet aslında neden ben diye sormamak lazım ama işte insan yine de bazen soruyor :-X :-X
|
|
07-15-2008, 22:41 | #3 | |
Alıntı:
|
||
07-15-2008, 22:50 | #4 |
Yaşadığımız her şeyin Allah’tan geldiğini , herşeyin Allah'a ait oldugunu tam anlamıyla düşünürsek sanırım bu tarz sorulardan kendimizi koruyabiliriz :-*
|
|
07-17-2008, 20:24 | #5 |
çok güzel gerçekten Allahtan gelene razı olmayı öğrenmeliyiz sağolasın +
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|