![]() |
#1 |
![]() Anayasa Mahkemesi'nin başörtüsünü serbest bırakan yasayı iptal etmesiyle Türkiye çapında başlayan protesto eylemlerine Van'dan provakatif bir gözaltı geldi
4 gündür Van Yüzyıl Üniversitesi önünde düzenlenen protesto gösterilerinin ardından dün akşam vakitlerinde provakatif bir suçlama üzerine 9 Müslüman gözaltına alındı. Van'dan edindiğimiz bilgilere göre, Van Yüzyıl Üniversitesinden bazı kişilerin "protestocu müslümanların eylemlere katılmayanların ev ve arabalarını yakacağı" yönünde emniyet güçlerine ihbarda bulunması üzerine, protesto gösterilerine öncülük ettiği ileri sürülen 9 müslüman gözaltı alındı... Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz... velfecr
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Raydan çıktı herşey,çatışmaya doğru mu sürükleniyoruz ?
|
|
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bilmem bana öyle geldi,ülke bunalım içide,insanlar sıkıldı bu durumdan.Arabalara polisler baskın yapıp başörtüsü avına başladı,sinir krizi geçirenler oldu.Şimdi de bu olay.Yarın bir gün birisi kıvılcımı çıkarırsa devamı gelecekmiş gibi görülüyor.Kargaşa çıkarmak kolay birşey.
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() güya müslüman bir ülkede yaşıyoruz...
yazık gerçekten yazık.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Sağduyu gerekesiz diyenler böyle düşünmüyorlar. Sadece ihbar değerlendirilmiş. Provakatif ise gerekende yapılır. ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Hangi çatışma kansız olmuş ki ?
Darbe isteyenler darbe için herşey yapabilir :-* Sorulan sorular,kışkırtmalar ortada,insanların sabrını zorluyorlar.Bu yüzden çatışma kaçınılmaz diye düşünüyorum ama olmaz inşallah. Hele ben askerdeyken asla olmaz :-* Veya ben abartıyorum fazla sıkıldığım için. |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Hic birsey olmaz jandarma yı gördümü herkes degisir
![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|