AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 06-14-2009, 15:11   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Thumbs down A.H.Coşkun'un kendini kaybettiği an!

İzmir'de kaldığı otelde, sol humerus kemiğinin kırılması ile ilgili iddiaları gündeme getiren habervaktim'in, konuyla ilgili haberi üzerine çileden çıkan tetikçi yazar Ahmet Hakan Coşkun, bugünkü yazısının tamamını beddua, hakaret ve iftiraya ayırdı. Coşkun'un, daha da ileri giderek Allah'a (haşa) akıl vermeye kalktıştığı da görüldü...

habervaktim, Hürriyet'in tetikçi yazarı Ahmet Hakan Coşkun'un, sol humerus kemiğinin kırılması ile ilgili şok bir iddiayı gündeme getirmişti. Kulislerde dolaşan iddiaya göre, Ahmet Hakan'ın sol humerus kemiğinin kırılmasının nedeni banyo kazası değil, çapkınlık kazasıydı... İddiaya göre otel odasının önünde, kimliği belirlenemeyen bir kişi ile Ahmet Hakan'ın tartıştığı görülmüş, sözkonusu kişinin Coşkun'a sert bir cisimle vurarak kaçtığı öne sürülmüştü. İddianın en can alıcı noktası ise, tartışmanın bir kız meselesi yüzünden çıkmış olmasıydı.

habervaktim'in konuyla ilgili haberi üzerine ne yapacağını şaşıran Ahet Hakan Coşkun, bugünkü yazısında adeta öfke ve kin kustu.

"Alenen beddua" başlıklı haberinde Ahmet Hakan Coşkun, habervaktim.com'dan Vakit gazetesinin internet sitesi diye bahsederken, haberimizde geçen ifadeleri de aynen şöyle alıntıladı:

"VAKİT Gazetesi'nin internet sitesinde benimle ilgili şöyle bir haber çıktı:

“HÜRRİYET GAZETESİ YAZARI AHMET HAKAN'IN, İZMİR'DE KALDIĞI OTELDE SOL HUMERUS KEMİĞİNİN KIRILMASIYLA İLGİLİ ŞOK BİR İDDİA KULİSLERDE YENİ BİR TARTIŞMA BAŞLATTI. İDDİAYA GÖRE AHMET HAKAN'IN SOL HUMERUS KEMİĞİNİN KIRILMASI BANYO KAZASI DEĞİL, ÇAPKINLIK KAZASI... İDDİAYA GÖRE KAZA BANYODA DEĞİL OTEL ODASININ ÖNÜNDE OLDU... KİMLİĞİ BELİRLENEMEYEN BİR KİŞİYLE AHMET HAKAN'IN TARTIŞTIĞI GÖRÜLDÜ... SÖZ KONUSU KİŞİNİN AHMET HAKAN'A SERT BİR CİSİMLE VURARAK KAÇTIĞI, TARTIŞMANIN DA KIZ MESELESİNDEN ÇIKTIĞI İDDİA EDİLDİ...”

"Benim bu habere cevabım 'aleni beddua' şeklinde olacak" diyerek yazısını sürdüren Coşkun, açıklama yapmak yerine akıl almaz hakaretlerde bulundu ve sayısız beddualar etti.

Hızını alamayan A.H. Coşkun, işte bu sözlerle bir da Allah'a (haşa) akıl vermeye kalkıştı:

"Ya Rabbi! Kim zerre kadar kötülük yaparsa karşılığını bulur... Bunu biliyoruz... İşte kötülük! Karşılığını ver ya Rabbi!”

Engin KAŞDAŞ-habervaktim.com

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)