01-23-2008, 22:37 | #1 |
A$K EspiRiLeri
A$K EspiRiLeri..
ilk goruste aski anliyorumda, omur boyu birinin suratina bakaniki kisi arasinda ask bir mucizeden baska birsey degil !!! Bill Cosby ♥ Ask karsindakini bulunmaz Hint kumasi sanmanla sersemin teki oldugunu anlaman arasinda gecen zamandir. ♥ Dokuz kere sev, onuncu olayim, Gercekten sev, sonuncu olayim. ♥ Erkekler belediye otobusu gibidir. Birini kacirirsan bes dakika sonra oburu gelir. ♥ Ona kalbimi verdim saklasin diye, salak buzdolabina koymus bozulmasin diye. ♥ Birakip gittin beni... Seni unuttum sanma, zaman alismayi ogretti belki ama unutmayi asla... ♥ Dusen bir yaprak gorursen, Beni hatirla sevgilim, Biliyorsun seni ben Sonbaharda sevmistim. Imza: Copcu Riza ♥ Askim seni seviyorum! Ama parayi daha cok... Lakin paranin ne onemi var, muhim olan miktari! ♥ Vefasiz sevgilim alzheimer hastasi bile senin kadar cabuk unutmaz pes... ♥ Kalbimde yasiyorsun ama kirani vermiyorsun. Not: Ev sahibi en kisa zamanda onunla evlenmezsen seni kapi disari edecekmis. Sabahlari kahvalti yapmiyorum cunku seni dusunuyorum. Oglenleri yemek yemiyorum cunku seni dusunuyorum. Gece olunca uyuyamiyorum cunku acim. ♥ Eline almis bir cicek sevecek sevmeyecek. Ah, koca sersem cicek nerden bilecek. ♥ Deprem gibi girdin gonlume, fay hatti cizdin beynime, enkalar biraktin kalbimde, artcilar hala devam etmekte. ♥ Bizi cekemediler, halat koptu canim. ♥ Kizlar artik beyaz yatli prenslerini bekliyorlar. ♥ Asik olup izdirap cekecegime, nezle olup burnumu cekerim. ♥ Para icin evlenme, borc almak daha hesaplidir. ♥ Seni sevecektim kiskanacak el ustunde tutacaktim kendimi sana sevdirecek bana baglayacaktim ip koptu ♥ Bataryasi zayif hayallerimizin kapsama alani disinda kalan kesimlerine sebeke hatasi nedeniyle ulasamadik simdi yuregimde full ceken hattimla seni seviyorum. ♥ Kalbim senden cektigini ABD usame bin ladinden cekmedi. Yuregimin teroristi dunya birlesse seni yok edemez. Akibetim ikiz kulede olsa yine seni sevecegim. ♥ Sekerden evimiz tuzdan hayallerimiz vardi. Ne yazikki dun yagmur yagdi. ♥ Bunu iyi belle Cehennem buz tutuncaya kadar seni sevecegim ♥ Askimizin suya dusecegini bilseydim balik olurdum. ♥ Asika bagdat sorulmaz. BUSH ♥ Fazla mendiliniz varmi, asik olmusunda!
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-23-2008, 22:44 | #2 |
A$K EspiRiLeri
♥ Ona kalbimi verdim saklasin diye, salak buzdolabina koymus bozulmasin diye.
♥ Dusen bir yaprak gorursen, Beni hatirla sevgilim, Biliyorsun seni ben Sonbaharda sevmistim. Imza: Copcu Riza ♥ Vefasiz sevgilim alzheimer hastasi bile senin kadar cabuk unutmaz pes... Süperler ya +1 :D :D :D :D |
|
01-23-2008, 22:45 | #3 |
A$K EspiRiLeri
:D :D :D :D :D +1
|
|
01-23-2008, 23:28 | #4 |
A$K EspiRiLeri
:D :D :D :D
|
|
01-23-2008, 23:36 | #5 |
A$K EspiRiLeri
[bAsk karsindakini bulunmaz Hint kumasi sanmanla sersemin teki oldugunu anlaman arasinda gecen zamandir.
emeğine sağlık kardeşim.][/b] |
|
01-23-2008, 23:40 | #6 |
A$K EspiRiLeri
♥ Asik olup izdirap cekecegime, nezle olup burnumu cekerim.
♥ Bunu iyi belle Cehennem buz tutuncaya kadar seni sevecegim + |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|