![]() |
#1 |
![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() tek kelime ile vahşet !!! >
![]() ![]() ![]() yorum yapacak kelime bulamıyorum, tüylerim diken diken oldu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() BİDE BUNLARA BİZDEN ÜSTÜNLÜK SIFATI VERİYORLAR DÜNYA ÜLKELERİ
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Akp nin ve Akp ye destek verenlerin üzerinde vebali oldugu halk, Akp Abd ye vermis oldugu destek ten dolayi bu görüntülerden sonra gurur duymali,ilginc olan abd ye destek verdigi halde abd vahset le suclamasidir Akp nin Sucluya yardim ve yataklik yapmasi degilmidir bu
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Tam bir soykırım. |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Tutarsız olduğu kadar, sıradışı da... Konunun hassasiyetine bakmadan bir kardeşini, bir vatandaşını, bir dindaşını zan altında bırakman ne kadar hoş!... Bugünün anlamına müteakkip sana bu kadarı da yeter sanırım... İster müeddiben, ister müeddeben değerlendir... Karar senin... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() (Amerika dünyaya barışı ve medeniyeti getirecek =......iğrenç ya bu kılıfın ardına sığınıp dünyayı yaşanmaz hale getiren bir vahşet tablosunun resimleri..bunun daha yürek yakıcı olanı var bide Irakta Filistinde ve daha nice yerde...çekilmiş vahşet tablolarının resimleri...dünya artık adaleti istiyor ve bekliyor...Rabbim o günleride göstersin...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() önce abd askerleri için dua edelim sonrada burada bu görüntüleri izleyip nekadar vahşet bir durum bu diye çırpınalım..........
bu ne pehriz bune halana turşusu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
![]() Alıntı:
Ben kişilerle asla uğraşmam, basit insanlar kişiye takılır, ben fikir sorgularım, onu muhattab alırım, sortiler için sen insani olarak ne yaptın, ne yapabildin. Kelimelere değil cümle bütünlüğüne bak bakalım ben neyi sorgulamışım sen neyi... Sevgilerimle... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|