AK Gençliğin Buluşma Noktası
Videolar Videolar; komik videolar, dini videolar.

Stil
Seçenekler

Alt 01-22-2015, 10:56   #1
Kullanıcı Adı
Özgür Suriye
Standart ABD Uşağı Ali bulaç
Ali Bulaç, ABD ye açıkça anavatan dedi. Yine bir başka zaman yazarı bile bu sözü düzeltmek zorunda hissetti kendini

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Konu Cihannur tarafından (01-25-2015 Saat 19:20 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Hakaret.
Özgür Suriye isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-24-2015, 23:04   #2
Kullanıcı Adı
Özgür Suriye
Ağlayan ve Ağlatan Hoca

Bu yazıyı kaleme aldığımızda Körfez Savaşı 3. haftasını doldurmuş oluyordu. Bu geçen süre içinde Amerika ve müttefiklerinin Irak'ın yerleşim bölgeleri, askeri ve ekonomik hedefleri üzerine yağdırdıkları bomba sayısı çoktan 200 bini aşmış durumdaydı. Gece gündüz, günün her saatinde 600 uçak havalanıyor, Adana-İncirlik ve Dahran'dan gidip Irak üzerine ölüm yağdırıyor...

Bu katliama karşı kim suskun kalabilir?...

...İnsanlar bu vahşi savaşa, bu soykırıma tepki göstermeye başladılar, sokaklara dökülüp, Amerika ve müttefiklerini lanetlediler.

Türkiye'de hükümet çevrelerinin bu haklı (tepkilerden) büyük rahatsızlık duyduğu anlaşılıyor. Hemen karşı propagandaya geçildi ve Körfez Savaşı'nın Hıristiyanlarla, Müslümanlar arasında süren bir savaş olmadığını etrafa yaymaya başladılar. Önce devletin memuru Diyanet İşleri Başkanı bir demeç verdi.

Ardından "ağlayan ve ağlatan hoca"ya, "Türkiye vaizi" statüsüne çıkartılan emekli bir vaize merkezi camiler tahsis edilerek Saddam Hüseyin aleyhinde vaazlar verildi.

Dün Irak-İran savaşında Ayetullah Humeyni'nin zulmüne karşı gelen Saddam Hüseyin'in erdemlerinden dem vuran Hoca, şimdi yukarıdan aldığı direktifler doğrultusunda, Saddam Hüseyin'in kafirliğinden, işlediği zulümlerden bahsetmeye başladı.

Bu artistlere taş çıkartacak profesyonellikle ağlayarak ve ağlatarak, üstelik Rasulullah (s.a.v.) adına saçma sapan rüyalar uydurarak, Saddam aleyhtarlığı yapan Hoca'nın sözlerinden çıkan sonuç,Amerika'nın bölgede yaptıklarından dolayı kınanamayacağı, bu yüz kızartıcı bombardımanlardan mazur görüleceği sonucudur.

Ben kişisel olarak bunu yadırgamadım; çünkü adamlar birilerini besliyorlarsa, bunun bir bedeli vardır. Şimdi bu bedeli ödemelerinin tam zamanıdır...

...Bunlar "zihn-i müşevveş" kimseler değildir, tam aksine "muallem" kimselerdir...

...Hani Peygamber Efendimiz (s.a.v.) dünya müslümanlarını bir vücuda benzetmişti; hani bir organa bir diken batsa diğer bütün organlar rahatsız olurdu? Irak'ta bir organımıza diken batmıyor, adeta koparılıyor.

Ey ağlayan ve ağlatan Hoca! Biraz da bu hadisi hatırlayıp bundan söz etsene!.."

Ali Bulaç - 11 Şubat 1991 - Vahdet

Konu Özgür Suriye tarafından (01-24-2015 Saat 23:07 ) değiştirilmiştir..
Alt 01-24-2015, 23:10   #3
Kullanıcı Adı
Özgür Suriye
Alıntı:
Özgür Suriye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ağlayan ve Ağlatan Hoca

Bu yazıyı kaleme aldığımızda Körfez Savaşı 3. haftasını doldurmuş oluyordu. Bu geçen süre içinde Amerika ve müttefiklerinin Irak'ın yerleşim bölgeleri, askeri ve ekonomik hedefleri üzerine yağdırdıkları bomba sayısı çoktan 200 bini aşmış durumdaydı. Gece gündüz, günün her saatinde 600 uçak havalanıyor, Adana-İncirlik ve Dahran'dan gidip Irak üzerine ölüm yağdırıyor...

Bu katliama karşı kim suskun kalabilir?...

...İnsanlar bu vahşi savaşa, bu soykırıma tepki göstermeye başladılar, sokaklara dökülüp, Amerika ve müttefiklerini lanetlediler.

Türkiye'de hükümet çevrelerinin bu haklı (tepkilerden) büyük rahatsızlık duyduğu anlaşılıyor. Hemen karşı propagandaya geçildi ve Körfez Savaşı'nın Hıristiyanlarla, Müslümanlar arasında süren bir savaş olmadığını etrafa yaymaya başladılar. Önce devletin memuru Diyanet İşleri Başkanı bir demeç verdi.

Ardından "ağlayan ve ağlatan hoca"ya, "Türkiye vaizi" statüsüne çıkartılan emekli bir vaize merkezi camiler tahsis edilerek Saddam Hüseyin aleyhinde vaazlar verildi.

Dün Irak-İran savaşında Ayetullah Humeyni'nin zulmüne karşı gelen Saddam Hüseyin'in erdemlerinden dem vuran Hoca, şimdi yukarıdan aldığı direktifler doğrultusunda, Saddam Hüseyin'in kafirliğinden, işlediği zulümlerden bahsetmeye başladı.

Bu artistlere taş çıkartacak profesyonellikle ağlayarak ve ağlatarak, üstelik Rasulullah (s.a.v.) adına saçma sapan rüyalar uydurarak, Saddam aleyhtarlığı yapan Hoca'nın sözlerinden çıkan sonuç,Amerika'nın bölgede yaptıklarından dolayı kınanamayacağı, bu yüz kızartıcı bombardımanlardan mazur görüleceği sonucudur.

Ben kişisel olarak bunu yadırgamadım; çünkü adamlar birilerini besliyorlarsa, bunun bir bedeli vardır. Şimdi bu bedeli ödemelerinin tam zamanıdır...

...Bunlar "zihn-i müşevveş" kimseler değildir, tam aksine "muallem" kimselerdir...

...Hani Peygamber Efendimiz (s.a.v.) dünya müslümanlarını bir vücuda benzetmişti; hani bir organa bir diken batsa diğer bütün organlar rahatsız olurdu? Irak'ta bir organımıza diken batmıyor, adeta koparılıyor.

Ey ağlayan ve ağlatan Hoca! Biraz da bu hadisi hatırlayıp bundan söz etsene!.."

Ali Bulaç - 11 Şubat 1991 - Vahdet
Ali Bulaç'ın, Fethullah Gülen'in emrine girmeden önce onun hakkında yazdığı bir yazı..

Şimdi kendisi Gülen'e toz kondurmuyor.

Konu Cihannur tarafından (01-25-2015 Saat 19:22 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Hakaret.
Alt 01-25-2015, 11:53   #4
Kullanıcı Adı
eyyubii
feto değil Fethullah Gülen dir ismi. Kişilik haklarına saygılı olalım. Çok ağır hakaretler ediyorsunuz.

Daha önceden yutlarda yetiştiğinizi, eğitim gördüğünüzü yazmıştınız. İnsan ekmek yediği yere bu kadarını yapamaz.

ben sizin sevdiğiniz, arkasından gittiğiniz insanlara hakaret etmiyorum. edilmesinede karşıyım. Ancak benim inancıma, Rabbime, Efendime hakaret olursa o zaman iş değişir. Tepkimi gösteririm.

İyi yada kötü cezayı ancak Allah verecektir.
eyyubii isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-26-2015, 17:26   #5
Kullanıcı Adı
Özgür Suriye
Yahu daha peşinden gittiğin şahsın ismini doğru düzgün öğrenememişsin..

O şahsın ismi Fethullah değil Fetullah Gülen'dir.

Ayrıca ben hakaret etmiyorum, durum tespiti yapıyorum..

Ülkesine , dinine ve Müslümanlar a ihanet eden , ABD ye uşaklık yapan birine vatan haini ve ABD uşağı demek hakaret değildir.

Benim, gülencilerin okullarında ve dershanelerinde okumuş olmam da bu gerçeği değiştirmez.

O sözleri hakaret diye silen moderatör cihhannur u da kınıyorum.

Konu Özgür Suriye tarafından (01-26-2015 Saat 17:32 ) değiştirilmiştir..
Alt 01-26-2015, 17:58   #6
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Özgür Suriye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
O sözleri hakaret diye silen moderatör cihhannur u da kınıyorum.

Hakaret içeren mesajlarını tamamen silmemeye, hakaret içermeyen kısımlarını mesajında bırakmaya çalışıyorum; fikir ve ifade özgürlüğüne saygı gösteriyorum.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)