Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz. |
Anketimiz: Cumhurbaşkanı seçimlerinde akp çeşitli baskılardan dolayı abdullah gül değilde başkasını aday göster | |||
gayet olumlu |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 10.96% |
çok olumsuz |
21 | 28.77% |
akp ' nin bildiği vardır |
40 | 54.79% |
farketmez |
4 | 5.48% |
Katılımcı sayısı: 73. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#1 |
![]() Evet anketimiz gayet açık ve net.Olası senaryolara karşı yorumlarınızı da bekliyorum ;)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() CUMHUR BAŞKANLĞI KOLTUĞU ne zamandır SAYIN ABDULLAH GÜL gibi birini bekliyordu inşallah o olacak.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() İNŞ OLUR AMA YAŞANANLARI GÖZ ARDI ETMEMİZ GEREKİR...ÇİRKEF HERZAMAN ÇİRKEFLİĞİNİ YAPACAKTIR EMİN OLUN..AMA GERÇİ ONLARIN DERDİ ABDULLAH GÜL DEĞİL AK PARTİ.!!!İNŞ SAYIN GÜL OLUR AMA YERİNE BAŞKA BİRİNİ ADAY GÖSTERİRSEKTE HİÇ FARK ETMEZ...!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() abicim hepsi bizim ama oraa yakışanı abdullah gül
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() deniz verin bana ben seçiyim diyo
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() bir bilinen vardır elbet. yönetimin aldığı kararlara saygı duyarız...
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() benim gönlüm ABDULLAH GÜL tarafınadır lakin eğer başkasını koyarlarsa tabi ki sayın recep tayip erdoğanın bir bildiği vardır ve saygı ile karşılarım sonucu da
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ben de abdullah GÜL'ün olması taraftarıyım. ya gayet beyefendi iyi bi adam o olur inşallah..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() çok olumsuz karşılarım.çünkü bugün baykalı dinledim.beyefendi meclis dışından cumhurbaşkanı istiyor.bir sezAr daha is-te-mi-yo-rumm
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() eğer o beyefendinin lafına bakılırsa bir arpa boyu yol katedilmez malesef. onun için kendi bildiğini uygulamalı recep tayyip erdoğan..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|