![]() |
#1 |
![]() Sayın Abdullah Kaç Beyfendin Ben Gümüşhane Teşkilatına Üyeyim Forum Ak Partide Görev Almak Ve Bu Görevide Gümüşhane Adına Yapmak İstiyorum Lütfen Görev Veriniz Anlayışınız İçin Teşekkürler....
Meslek:Grafikerlik Yaş:25
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() kardeşim görev almak için belirli şartlar var...
belirli mesaj sayısını geçmek ve tabiri caizse kendini ispatlaman lazım... |
|
![]() |
#3 |
![]() ŞartName Nedir ?
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bakmaz bence
![]() |
|
![]() |
#5 |
![]() Şakacı Çocuk
![]() ...................Ak Parti Gümüşhane Gençlik Kolları.................................. ....................Ak Parti Gümüşhane Millet Vekili Aday-Adayı Vahit Olgun............ |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Önce 125 mesaj daha yazman lazım muhterem...
Vede 1 günlük bir üyeyi yönetime sokacaklarını sanmam... |
|
![]() |
#7 |
![]() Afedersiniz ama çok kaba buldum sizi "ben görevliyim ha burda da yetkim olmalı!" foruma dalışınız bu direk. İnsan böyle bir konu açacaksa ( ki yakışıkalmaz.) bile ilk önce bir selam verir. Ayrıca bu nedemektir ben gerçek hayatta yetkiliyim, görevim var statüm var sanalda hiç bir çaba harcamadan yönetime gireceğim burda da yetki ve statü sahibi olacağım demektir yakışmadı... Buna rahatlıkla "torpil" talebi diyebilirim.
Konu Tarantula_ tarafından (04-01-2011 Saat 22:41 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
#8 |
![]() Güzel kardeşim bulunuğunuz ilçe için bir şeyler yapmak istiyorsanız parti teşkilatınızda aktif olmanız engüzelidir
Burası resmi olmayan fakat ak gençlerin bir araya gelerek oluşturduğu bir paylaşım platformudur.Ve amacımız bir şehire değil partimize hizmettir Ayrıca her konuya aynı mesajı atmamanızı rica ediyorum |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|