AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 06-26-2011, 02:11   #1
Kullanıcı Adı
_Ednâ_
Standart Acemi vekil mazbatasını çerçeveletti :)
Acemi vekil mazbatasını çerçeveletti

TBMM'ye kayıt işlemi için gelen vekil, görevlilerin yardımıyla mazbatasını çerçeveden çıkarabildi

Milletvekillerinin kayıt işlemleri son hızıyla sürerken ilginç görüntülerde yaşanmaya devam ediyor.
Bugün TBMM'ye kayıt yaptırmaya gelen AK Parti Kayseri milletvekili Pelin Gündeş Bakır mazbataçerçevelettirip getirince zor anlar yaşadı. Yeni vekilin mazbatasının çerçeveden çıkarılmasına ise kayıt yapan personel yardımcı oldu.
Yemin törenine 2 gün kala vekillerin kayıt işlemleri sürüyor. AK Parti Kayseri milletvekili Pelin Gündeş Bakır eşi İhsan Bakır ve 3.5 yaşındaki kızı Reyhan ile birlikte kayıt yaptırmaya geldi. Mazbatasını çerçevelettirip getiren Bakır, kayıt işlemleri sırasında zor anlar yaşandı.
Mazbatanın teslim edileceğini öğrenen Bakır'ın yardımına kayıt yaptıran göreviler yetişti ve mazbatayı çerçeveden çıkardı. Eşi tarafından rozet takılan Bakır'a minik kızı da zor anlar yaşattı. Babasının annesine rozet takması sırasında ağlayan minik kız daha sonra anne-babasının yanına geldi. Kameraların karşısında küçük kızın yaramazlıkları herkesi güldürdü.
Öte yandan Pelin Gündeş Bakır'ın birlikte geldiği eşinin Ergenekon davasından tutuklu bulunan CHP milletvekili Mehmet Haberal'a 'Sağılığı yerindedir' yönünde olumlu rapor veren doktorlardan biri olduğu öğrenildi.

İHA

_Ednâ_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-26-2011, 02:11   #2
Kullanıcı Adı
_Ednâ_
yurdumun insanı
_Ednâ_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-26-2011, 02:12   #3
Kullanıcı Adı
İntifada
ulan ya
işte milletinvekili budur arkadaş...
Alt 06-26-2011, 02:15   #4
Kullanıcı Adı
Mavera
bende ilk aldigim takdirnameyi cerceveletmistim
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-26-2011, 02:15   #5
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Hani dolma mı donma mı ne bahçedir onun önünde cam kavonoz içinde nöbet bekyen askerler gibi meclis içinde de yer edinebilir kendisi
Alt 06-26-2011, 02:16   #6
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bende ilk aldigim takdirnameyi cerceveletmistim
diploma almadan çerçeve aldım hacı ben
Alt 06-26-2011, 02:17   #7
Kullanıcı Adı
Ammar
bende alınca paspartolu çerçeve yaptırcam. noterden aslıgibidir mühürlüsünü vercem
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-26-2011, 02:19   #8
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Alıntı:
grevs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bende alınca paspartolu çerçeve yaptırcam. noterden aslıgibidir mühürlüsünü vercem
Buna güldüm bak
Bende diplomayı alayım yeminim var zaten,fotokopisini isticem 2 tane,birini yakıcam,diğerini uçak yapıcam,yakarak uçurcam
Alt 06-26-2011, 02:21   #9
Kullanıcı Adı
İntifada
ilk tuttuğum balığı çerçevelettim kanka pişman değilim...
Alt 06-26-2011, 02:24   #10
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Buna güldüm bak
Bende diplomayı alayım yeminim var zaten,fotokopisini isticem 2 tane,birini yakıcam,diğerini uçak yapıcam,yakarak uçurcam
okul veriyor mu fotokopisini yaw bende istiyim
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)