AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK PARTİ Yerel Seçim Ak Parti Yerel Seçimle ilgili haber, anket, ve diğer paylaşımlar bu bölümde.

Stil
Seçenekler

Alt 02-12-2009, 00:27   #1
Kullanıcı Adı
kariyerim74
Standart ACİL DİYARBAKIR İÇİN
Ardadaşla işte sıralıyorum bunların mutlak suretle yerine getirilmesi gerekir
1-ak parti genel merkezinden bir heyet yarından itibaren diyarbakırda görevlendirilmelidir
2-neden mi çünki çalışmaları kendi gözleriyle daha doğrusu çalışmadıklarını kendi gözleriyle görsünler diye
3-il yönetimi yakından takip edilmeli neden mi şu zihniyetteler nasıl olsa büyükşehiri alamıyoruz almasakta olur şu avukatı kayapınardan seçtirelim diğerlerinin canı cehenneme
4-adayımız arzu milletvekilliğinden olmamak için şeçilmeyi arzu etmiyor gibi görünüyor
5-müşahitler iyi seçilmeli yine diğer seçimler gibi dtp lilere görev verilipp sandık kurulunda güç kazanmalarının önüne geçilmeli
6-polis diyarbakırda seçim günü özellikle kışkırtılır polis uyarılmalı ve ne olursa olsun sağduyulu olmalı
7-sandıkta kesinlikle toplu ailecek oy kullanılmasının önüne geçilmeli herkes kendi özgür iradesiyle oy kullanmalı
8-il yönetimi ve adaylar bizzat başbakan tarafından uyarılmalı
9-seçim sloganı diyarbakır sokaklarında kürtçe söylenmeli
10-başbakan diyarbakır mitinginde mutlaka türkiyedeki kullanılan tüm dillerden halkı selamlamalı
11-daha yazacak çok şey var ama nerde ilgilenen
12-il yönetimi benim kadar çalışsa bu iş tamam
13-başbakanım plz sesimi duy lütfen lütfen şu diyarbakır belediyesini alıp bu teröre son ver lütfen lütfen buna çok çok ihtiyacımız var

kariyerim74 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-12-2009, 12:33   #2
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Açıkçası dürüst ve samimi bir telkinde bulunduğunu düşünüyorum.Gerçekten Diyarbakır AK Partinin mihenk taşlarından bir tanesi.Sizin dem vurduğunuz gibi AK Parti il teşkilatı bu tür zaafiyetler içerisinde ise Genel Merkezin hemen şimdi bir Diyarbakır stratejisi oluşturması gerekiyor.Lakin ben inanıyorum ki bu hassasiyetlerin kat katını başbakanımız düşünmektedir.Kesinlikle sizin perde arkasında görmediğiniz süreçler yaşanılıyor.Çünkü Başbakanın Diyarbakıra verdiği önemi herkes bilmektedir.Yinede bu telkinlerinizi gerek buraya gerek ile gerekse genel merkezle paylaşmanızda yarar olabilir.
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-12-2009, 22:05   #3
Kullanıcı Adı
kariyerim74
tabiki paylaşıyorum ama sizd iletseniz bu konuları
Alt 02-12-2009, 22:33   #4
Kullanıcı Adı
bilgi müdavimi
O halka DTP ye verin diye mechul kişiler ve mahalle ne baskılar yapıyodur Allah bilir?
bilgi müdavimi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-12-2009, 22:35   #5
Kullanıcı Adı
bilgi müdavimi
Bunları söyledinde biz ne yapabiliriz?
Alt 02-12-2009, 22:52   #6
Kullanıcı Adı
muhammed.ikb
Allah razı olsun bilgilendirmeniz için...ama ben şahsen diyarbakır halkının oy verceğini sanmıyorum...bizim yaptığımız ankette %60 yakın çıktılar...ama diyarbakırı kazanmanın yolu kenar mahalelerden geçiyor..ordan gelen her oy şansımızı artıracaktır...zaten polis asker ak partimize oy veriyor diyarbakırda orda sorun yok...
muhammed.ikb isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-12-2009, 22:56   #7
Kullanıcı Adı
bilgi müdavimi
Alıntı:
muhammed.ikb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Allah razı olsun bilgilendirmeniz için...ama ben şahsen diyarbakır halkının oy verceğini sanmıyorum...bizim yaptığımız ankette %60 yakın çıktılar...ama diyarbakırı kazanmanın yolu kenar mahalelerden geçiyor..ordan gelen her oy şansımızı artıracaktır...zaten polis asker ak partimize oy veriyor diyarbakırda orda sorun yok...
Orada mahalle baskısı var.
Alt 02-12-2009, 23:08   #8
Kullanıcı Adı
muhammed.ikb
Alıntı:
bilgi müdavimi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Orada mahalle baskısı var.

evet var biraz ama abrtılacak boyutta değil...toplu olarak oy kullanılmaya gidilir ama herkes ferdi olark kullanır kardeş..bunu herkes yapıyor..dtp lisi de ak partilisi de..
muhammed.ikb isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-12-2009, 23:24   #9
Kullanıcı Adı
tek_hece
kardeş önerilerin güzel de.. 10. madde bence hic uygun degil... icabederse biri cıkar tercüme eder anlamayanlar icin .. ama bu şekilde başbakan halkı selamlarsa çok büyük tepki alır.yöresel bazı degişik diller lehçeler olabilir ama Bu ülkenin dili Türkçedir. Bir Başbakanın bu şekilde bir selam vermesi zaten bişey kazandırmaz da ..
tek_hece isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-13-2009, 00:51   #10
Kullanıcı Adı
kariyerim74
Alıntı:
muhammed.ikb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çok komiksin son seçimlere baksan arada sadece 10 bin oy olduğunu görürsün arkadaşım şimdiye baksan sadece bağlar belediyesinde geçemiyoruz ordada diyarbakırlı kalmadı mardin,bingöl,tunceli vs ama allahın izniyle orasıda olacak allah benim gibi partiden aktif olarak uzak ama her türlü bilgi ve belgesini paylaşanları eksik etmesin

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)