![]() |
#1 |
![]() kanal değişirken atv de yayınlanan müge anlı ile tatlı sert programına denk geldim..gelmez olaydım..doktor bozuntusu mustafa öz peygamberimize ÇAPKIN dedi..bunu şiddetle kınayalım ve elimizden geleni ardına koymayalım.. atv ye yollanacak metin peygamberimize çapkın demesini bir müslüman olarak şiddetle kınıyorum..değerlerimizi ayaklar altına alan bu olayı duyurmak için de elimden geleni yapıp RTÜK'e şikayet edeceğim..ya özürdilesin ya da olacakları izleyin... http://www.atv.com.tr/prog,muge_anli...ert,46499.html bize ulaşın butonu RTÜK'e yollanacak metin (program saati sabah 9 müge anlı'nın programında konuşan doktor mustafa öz'ün haddini aşarak peygamberimize "çapkın" demesini şiddetle kınıyorum.. manevi değerlerimizi açıktan ayaklar altına alana bu kasıtlı konuşma ile ilgili yaptırım düzenlemezseniz hakkınızda gereken şikayeti gereken yere yapacağımızı da bilmenizi önemle belirtiyorum.. saygılarımla... Radyo Televizyon Üst Kurulu
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() yuhh yani terbiyesizz mahlukkk..tesekkürler hemen yollayacağım
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() yolladım..
saygısız seviyesiz terbiyesizzz adam |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() kardesım allaha razı olsun hemen yolladım bir kaç eklentı yapıp bazen böyle terbıyezlık oluyor ama atv nın durusunu yansıtmıyor
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Tvler ne dediğini bilmeyen insanlarla dolmuş eskiden ne güzeldi tv falan yoktu evde sohbet ederdik ne güzel ama tv ler insanları öyle değiştirdi ki eski ortamlar aranır oldu fakat çok geç... neyse büylesini ne tvye çıkaracaksın ne doktor yapacaksın nede kaale alacaksın...
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Hangi kafayla böyle bir görüş bildirmiş acaba yazık!!
Uyarın için teşekkür ederim canım Atv 'yede Rtük'de gerekli gönderide bulundum inşallah bir sonuç alabiliriz..Tek dal çabuk kırılabilir ama dalların hepsi bir araya geldiğinde asla kırılamaz lütfen üzerimize düşen görevi yapmaya çalışalım arkadaşlar... |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() bence msn den mail atalım onlarda rtüke atv ye akın etsinler..
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Allah razı olsun değerli kardeşim.
Hemen yolladım. Böyle utanmazlara hep birlikte tepkimizi gösterelim.... Efendimize uzatılan elleri, dilleri koparalım... |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() site acılmıyor demek yollayan çok allah razı olsun kardeşim ve kardeşlerimden .
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() bi ablamın yazısıdır bu..
görünce şaşırdım bu mahlukatlara terbiyesiz bile diyemiyorum... ben yolladım ve atv den mail gelmiş ilgilenilecektir diye... |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|