05-12-2008, 00:51 | #1 |
Adalet Bakanını Protesto Edeceğim....
Taraf Gazetesinin bugünkü manşetiyle ilgili olarak inceleme başlatmazsa Adalet Bakanını protesto etmek için boğaziçi köprüsüne çıkıp eylem yapacağım....
Gazete'nin bugünkü manşeti neydi? Konu: Sabancı Suikastı İddia: Ele geçirilen bir mit raporunda (Belge gazetede var) Fehiye Erdal'ın istihbarat teşkilatımız tarafından kullanıldığı ve Sabancı'ya düzenlenen suikastı Abdullah Çatlı'nın planladığı, cinayette kullanılan silahın susurluk kazasında ortaya çıkan silah olduğu ve DHKPC nin eylemi para karşılığı üstlendiği ve dahası cinayeti işleyenler arasında bir Yüzbaşı olduğu ve isminin cisminin de belli olduğu, cinayet günü sabancı centerda olduğu. Olayın altında sabancı'nın Akçimento tesislerinde rutin olarak noter nezaretinde emniyet teşkilatınca operasyonlarda ele geçirilen uyuşturucunun yakılmasının olduğu. Yakılması gereken uyuşturucunun yakılmayıp yurtdışına satıldığı iddiaları yeralıyor. Susurluğun tekrar açılıp eski defterlerin dürülmesi gerekiyor. Ergenekon, susurluk vb. yapılar aydınlatılmadan gerçek sivil bir demokrasiye kavuşamayacağımızı düşünüyorum. Yargıçların bu olaylar üzerine kararlılıkla gitmesi gerekiyor. Adalet bakanlığı lütfen üzerine düşeni yapsın ve geri adım atmasın. Kaybeden Türkiye olur.....
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-12-2008, 00:58 | #2 |
Adalet Bakanını Protesto Edeceğim....
Bu kadar bilinenin ardında tek bilinmeyen, belki de kapının ardında yine ve yeniden SUSURLUK olacağıdır ... İlerleyen zamanda bu da aydınlanacaktır diye düşünüyorum. ;)
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|