04-19-2008, 12:15 | #1 |
Adana daki tip merkezini siddetle protesto ediyorum...
Haberlerde görmüssünüzdür iki kisi nakil parasini ödeyemedikleri icin yaralar icinde birakilarak büyük bir drama neden olundu..
Eminim ki sizlerinde benim gibi yüregi sizlamistir, o görüntüleri izleyipte yüregi sizlamayanin insanligindan süphe etmek lazim!.. ben ise o insanlik dramina neden olan ve 5 gün kapatma cezasi alan o tip merkezini, bu olayda sorumlu olan sorumsuzlari siddetle kiniyor ve protesto ediyorum.. Ayrica bu konuya gereken ilkiyi gösteren basbakanimizi, saglik bakanimizi, valimizi ve diger yetkilileri cani gönülden tebrik ediyorum..
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
04-19-2008, 12:18 | #2 |
umarım diğer sağlık kuruluşları da bu olaydan örnek alır ve sosyal sorumluluğunu yerine getiirir.
|
|
04-19-2008, 12:18 | #3 |
O ailenin caresizligi, o insanlarin evlatlarinin o feryatlarina birse yapamamalari beni cok etkiledi...benim güzel ülkemin, güzel insanlari bu hallere düsüren kendini bilmezleri siddetle kiniyorum!...
|
|
04-19-2008, 14:47 | #4 |
Basbakanimizin böyle toplumsal konulardaki gösterdigi hassasiyette bile artniyet arayanlari siddetle kiniyorum..
|
|
04-19-2008, 16:10 | #5 |
Benim solcu bir çok arkadaşım bu konuda çok çok tebrik ettiklerini söylediler Tayyip Erdoğan'ı (nefret ederler normalde)...
En önemli avantaj başbakanında zamanında bu yollardan geçmiş aynı sıkıntıları çekmiş olmasıdır..Gerçekten gösterdiği hassasiyet son derece takdire şayan ve samimi... Tıp merkezinde yaşananlar insanlık dışı...insan olan bu kadar soğuk kanlı olamaz... |
|
04-20-2008, 16:48 | #6 |
O HASTANEYİ VALLAHA YAKASIM GELDİ BU MİLLETE NE OLDU PARA İÇİN İNSANLIKLARINI SATTILAR YA >
|
|
04-23-2008, 22:18 | #7 |
NELER OLUYOR BİZE..
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|