AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 01-20-2009, 23:35   #1
Kullanıcı Adı
mehmetakif24
Standart Adanada sp ye 300 kişi katıldı
SP Adana İl Başkanı Cengil, 300 kişinin katılım töreninde 'Saadet Partisi adaylarını otel lobilerinde belirlemiyor' dedi.

Adana'da çeşitli partilere mensup yaklaşık 300 kişi coşkulu bir katılım töreni ile Saadet Partisi'ne geçtiler.



Katılımcılara rozetlerini takan Saadet Partisi Adana İl Başkanı Sıtkı Cengil, yerel seçimler öncesinde milletin Saadet Partisi'ne teveccüh gösterdiğini belirterek, "Biz adaylarımızı otel lobilerinin sesine kulak vererek değil, halkımızın görüşlerine kulak vererek belirliyoruz" dedi.



Saadet Partisi İl Başkanı Sıtkı Cengil, il başkanlığında düzenlenen katılım töreninde yaptığı konuşmada, SP'nin 26 Ekim 2008 tarihinde yapılan büyük kongresinde iki önemli hususun ön plana çıktığını, bunlardan birinin açılım, diğerinin atılım olduğunu söyledi.



Kongre sonrasında Genel Başkan Numan Kurtulmuş'un Türkiye genelinde başlattığı programların, adeta Türkiye'nin ayağa kalkmasına neden olduğunu vurgulayan Cengil, herkesin el ele, gönül gönüle millete hizmet etmek için SP'ye koştuğunu memnuniyetle gördüklerini belirtti.



Cengil, "Hemen çevremizde Şanlıurfa'da, Malatya'da, Elazığ'da, Konya'da Türkiye'nin dört bir tarafında Adana'da da aynı teveccühü görüyoruz. Değerli arkadaşlarımızın Saadet Partisi saflarında heyecan yaşadıklarını görüyoruz. Önümüzdeki günlerde bu tür programlar devam edecek" dedi.



HALKA VE HAKK'A HESAP VERİRİZ

Bazı siyasi partilerin belediye başkan adaylarını belirlediğini, Saadet Partisi olarak kendi belediye başkan adaylarını belirlemek için yoğun çalışma yaptıklarını kaydeden Cengil, "Biz adaylarımızı belirlerken bazı arkadaşlarımız haklı olarak 'SP neden gecikiyor' diyor. Aslında geciken bir şey yok. İnce eleyip sık dokuyoruz. Biz adaylarımızı otel lobilerinde belirlemiyoruz. Otel lobilerinin sesine kulak vererek belirlemiyoruz. Biz adaylarımızı mahallelerimizde yaşayan, çile çeken vatandaşlarımızın sesine kulak vererek belirliyoruz. Biz adaylarımızı yarın hizmete geldiği zaman müteahhit bürolarında vakit geçirmek üzere değil, halkın arasında hizmet için yarışan, halkın arasında vaktini geçirecek adaylar olmasına özen gösteriyoruz" diye konuştu.



"Şunu herkes biliyor ki belediyecilik bizim işimiz" diyen Cengil, şunları söyledi: "Modern belediyecilikle Türkiye ilk kez Refah Partisi'yle tanıştı. İnşallah bugünden itibaren 30 Mart'ta tekrar o hizmetleri başlatmak üzere hep beraber yola çıkmış bulunuyoruz. Halkımız özlediği hizmetlere 30 Mart sabahı çok değerli, memlekete hizmetten başka bir şey düşünmeyen adaylarımız sayesinde kavuşacaktır."



Parti olarak hiç kimseye, hiçbir çıkar grubuna hesap vermek gibi bir mecburiyetlerinin olmadığını vurgulayan Cengil, "Biz SP'liler olarak belediye başkan adaylarımız olarak iki yere hesap vermek mecburiyetindeyiz. Bunlardan bir tanesi halktır, bir tanesi de Hak'tır. Halk ve Hak dışında hiç kimseye hesap borcumuz, hiç kimseye diyet borcumuz yoktur. Bunun için de diyoruz ki hizmet bizim işimiz. Bunu da hep beraber göstereceğiz" dedi.



BİLİCİ İLE İLGİLİ ARŞİVLERE BAKABİLİRLER

SP Adana İl Başkanı Sıtkı Cengil, AK Parti'nin Adana Büyükşehir Belediyesi için aday gösterdiği Mehmet Ali Bilici'yle ilgili soru üzerine şunları söyledi: "Biz Sayın Mehmet Ali Bilici'yle birlikte milletvekilliği yaptık. Bizim milletvekilliği yaptığımız dönem aslında tarihi bir dönemdir. Tarihe geçecek bir dönemdir. Hele özellikle 28 Şubat süreci gibi bir sürecin yaşandığı, millete ve memlekete hizmet etmek için yola çıkmış, milletin her ferdinin memnun olduğu, hizmet aldığı bir hükümetin arkadan hançerlendiği, daha doğrusu milletin arkadan hançerlenmesi gibi bir süreçte milletvekilliği yaptık. O dönemde halkımız milletvekillerinin Meclis'te ne konuştuklarını, hangi yasaya oy verdiklerini, hangi yasaya karşı çıktıklarını takip etmişlerdir. Takip etmemişlerse TBMM arşivinden bakabilirler"



AK Parti'den Seyhan Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan, aday gösterilmeyince istifa ederek SP'ye katılan İşadamı Ömer Atamer de, "Adana'yı hak ettiği yere getireceğimize inanıyorum" diye konuştu.



Cengil, konuşmaların ardından çeşitli partilerden SP'ye katılan yaklaşık 300 kişi adına Ömer Atamer'e parti rozetini taktı

www.haberdem.com

 

mehmetakif24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-21-2009, 07:31   #2
Kullanıcı Adı
AK_Türk
Standart
Saadet 22 temmuz seçimlerinde bizim 1 milyonu aşkın üyemiz var, onlar ve aileleri sadece bize oy verse biz barajı geçebiliriz diyorlardı ama demekki üyeleri bile vermedi.
AK_Türk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-21-2009, 19:06   #3
Kullanıcı Adı
AK_Genclik
Standart
Alıntı:
AK_Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Saadet 22 temmuz seçimlerinde bizim 1 milyonu aşkın üyemiz var, onlar ve aileleri sadece bize oy verse biz barajı geçebiliriz diyorlardı ama demekki üyeleri bile vermedi.
bir sonraki genel seçimlerde sanırım barajı çok rahat aşarlar
AK_Genclik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-21-2009, 21:44   #4
Kullanıcı Adı
muhammed.ikb
Standart
sanırım saadet partisi için biraz daha vakit var...ne olacağını bilemiyorum ama bence en az iki seçim sonra baraj aynen kalırsa barajı aşabilirler...

şahsen çıkmalarını isterim..sonuçta aynı kökteniz beraber uyumlu çalışıp harika hizmetler yapabiliriz...böylece bugün mevcut olan ve bizi üzen bazı şeyler olmayabilir
muhammed.ikb isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-21-2009, 21:55   #5
Kullanıcı Adı
tsira35
Standart
Sümüklü böcek kılıfından çıkmış dönmüş ona tükürmüş. Sizinki o hesap. Milli Görüş Kıyamete kadar var olacak ama partiler asla. Dün Erbakan'ın öğrencisi rahmetli Özal'ın anapı bugün yine Erbakan'ın öğrencisi Erdoğan'ın akpsi.
tsira35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-21-2009, 23:51   #6
Kullanıcı Adı
tsira35
Standart
akp Milli görüş gömleğini çıkarıp, ab ve abd ortak yapımı bir gömlek giymemişmiydi başkanları bas bas bağırmıyormuydu Biz Milli Görüş gömleğini çıkardık diye. Sık sık tek hedefimiz ab tam üyeliğidir açıklamaları yapanlar bunlar değil mi :D
Milli Görüşçü bu çizgide olandır. Bizler sözün en güzeli olan Allah kelamını işittik ve itaat ettik. Hiçbir yahudiyi ve hıristiyanı dost edinmedik.

"Ey iman edenler! Yahudileri ve hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostudurlar. Sizden kim onları dost edinirse, şüphesiz o onlardan olur. Şüphesiz Allah, zalim kavmi doğru yola iletmez."(Maide,51)
tsira35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi