![]() |
#1 |
![]() ADD'nin Ramazan yardımının içinden 'referanduma hayır' propagandası çıktı
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Van Şubesi tarafından dağıtılan Ramazan yardım poşetlerinden 'referanduma hayır' bildirileri çıktı. Atatürkçü Düşünce Derneği, siyasi parti gibi 'referanduma hayır' çalışması yapıyor. ADD Van Şubesi, 4 paket makarna ve 1 kiloluk salçadan oluşan gıda yardımını 2 bin aileye dağıtacak. Ramazan'ın birinci gününde ilk yardımları şehit ailelerine veren ADD Van Şubesi Başkanı Murat Yiğit, Ramazan ayını kutladı. Sözlerine Atatürk'ün Balıkesir nutku ile başlayan Yiğit, devletin şehit ailelerine sahip çıkmadığını ileri sürdü. Şehit ailelerinin aciz duruma düşürüldüğünü öne süren Yiğit, 2 bin aileye ulaşmayı hedeflediklerini anlattı. Yiğit, yardım malzemeleri arasından çıkan 'referanduma hayır' bildirisi ile ilgili ise konuşmadı. Yardım poşetlerinde 4 paket makarna ve 1 kiloluk kutu salça bulunuyor. (Cihan)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() 4 makarna 1 kilo salça
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() onu da Bim'den almışlarsa toplam 2 liraya mal olmuştur(:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Hay sizin yardımınıza köpekler siğsin
![]() Hangi yüzler vermişler merak ettim. Bozuk düşünceden bozuk uygulamalar ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() hani ramazanda paket dağıtmak din istismarı idi?
Hani paketle oy satınalınıyor diye ter ter tepiniyordu bu ahlaksızlar? Bunlara her şey caiz demek ki, kendileri yaparsa iyi başkası yaparsa kötü! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ulan tüh kaçırdık varya
![]() devam ediyormu acaba ![]() bu enayilerin salçasıyla makarnasıyla güzel iftar yapardım sınav döneminde ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Ergenekoncu Düşünce Derneği 'hayır' düğmesine basıldığından devreye girmiş doğal olarak...eee dağda şehirde pkk, şehir şehir muhalefetteki yaratıklar, basındaki satın alınmış kanı bozuklar çabalıyorken hayır diye onlarda boş duramazlardı
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() milletin oyunu 2 liraya satin alacaklarini sanmislar herhalde yada ak parti kömüre, makarnaya oy topladi safsatasina kendilerini cok kaptirmislar..
bizim halkimiz uyanikdir 2 lirada olsa o erzagi alir ama gider evet e basmasinida bilir ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|