AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 08-11-2010, 16:23   #1
Kullanıcı Adı
sudaduran
Thumbs down ADD'nin Ramazan yardımının içinden 'referanduma hayır' propagandası çıktı
ADD'nin Ramazan yardımının içinden 'referanduma hayır' propagandası çıktı
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Van Şubesi tarafından dağıtılan Ramazan yardım poşetlerinden 'referanduma hayır' bildirileri çıktı.

Atatürkçü Düşünce Derneği, siyasi parti gibi 'referanduma hayır' çalışması yapıyor. ADD Van Şubesi, 4 paket makarna ve 1 kiloluk salçadan oluşan gıda yardımını 2 bin aileye dağıtacak. Ramazan'ın birinci gününde ilk yardımları şehit ailelerine veren ADD Van Şubesi Başkanı Murat Yiğit, Ramazan ayını kutladı. Sözlerine Atatürk'ün Balıkesir nutku ile başlayan Yiğit, devletin şehit ailelerine sahip çıkmadığını ileri sürdü. Şehit ailelerinin aciz duruma düşürüldüğünü öne süren Yiğit, 2 bin aileye ulaşmayı hedeflediklerini anlattı.

Yiğit, yardım malzemeleri arasından çıkan 'referanduma hayır' bildirisi ile ilgili ise konuşmadı. Yardım poşetlerinde 4 paket makarna ve 1 kiloluk kutu salça bulunuyor.

(Cihan)

sudaduran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-11-2010, 16:25   #2
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
4 makarna 1 kilo salça 4 liralık ramazan yardım kolisi. Yardım dağıtımında çığır açmış add vay be
Alt 08-11-2010, 17:14   #3
Kullanıcı Adı
unnamed
onu da Bim'den almışlarsa toplam 2 liraya mal olmuştur(:
Alt 08-11-2010, 17:24   #4
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Hay sizin yardımınıza köpekler siğsin
Hangi yüzler vermişler merak ettim.

Bozuk düşünceden bozuk uygulamalar
Alt 08-11-2010, 17:48   #5
Kullanıcı Adı
redyellow
hani ramazanda paket dağıtmak din istismarı idi?

Hani paketle oy satınalınıyor diye ter ter tepiniyordu bu ahlaksızlar?

Bunlara her şey caiz demek ki, kendileri yaparsa iyi başkası yaparsa kötü!
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-11-2010, 20:20   #6
Kullanıcı Adı
İntifada
ulan tüh kaçırdık varya
devam ediyormu acaba
bu enayilerin salçasıyla makarnasıyla güzel iftar yapardım sınav döneminde
Alt 08-11-2010, 22:09   #7
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Ergenekoncu Düşünce Derneği 'hayır' düğmesine basıldığından devreye girmiş doğal olarak...eee dağda şehirde pkk, şehir şehir muhalefetteki yaratıklar, basındaki satın alınmış kanı bozuklar çabalıyorken hayır diye onlarda boş duramazlardı
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-11-2010, 23:47   #8
Kullanıcı Adı
Mavera
milletin oyunu 2 liraya satin alacaklarini sanmislar herhalde yada ak parti kömüre, makarnaya oy topladi safsatasina kendilerini cok kaptirmislar..
bizim halkimiz uyanikdir 2 lirada olsa o erzagi alir ama gider evet e basmasinida bilir ;)
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)